Dag 3


Tjena mina små blåbär! Här sitter jag i väntrummet hos tandläkaren och surfar medans Tina plågas. 

Ultraljudet idag gick bra, och de första läkaren sa var "supeeeeer" vilket vi alla förstår vad de betyder, oavsett språksvårigheter. Det syntes ett par mogna och fina ägg på skärmen och nu ska jag fortsätta med GONAL-F (spruta) helgen ut, tillsammans med en annan spruta som hindrar äggen från att lossna, alltså hindrar ägglossning. Så nytt ultraljud är planerat på Måndag. 

Men slocknade en stund förut, och efter min powernap gick min mage bananas, vilket kan vara en del av biverkningarna av sprutorna, och de hoppas vi innerligt att de försvinner, de är inget jag orkar med just nu : ) 

kul , idag mötte vi Svenskar i väntrummet på Sistina med ❤️

Nu är de min tur att hand om Tina här!  😃 


Dag 2




Hej vänner! Ännu en dag tillbringad på stan bland alla butiker och shoppingcenter. Jag älskar verkligen shoppingen här och blev i extas när jag såg utbudet av allt julpynt, men får hejda mig. Denna gång har vi inte en hel bil att fylla, utan endast EN resväska. 

Det har varit strålande sol här idag och trots att hösten är här så bjuds det på fina ljumna dagar än så länge, kallare mot kvällen såklart. 

Det luktar så gott, de eldas överallt hemma hos folk och hela staden luktar vedeld! .. Tänkte på det idag när vi satt i bilen, att det är lite underligt att vara här när de inte är 37 grader och man går runt osminkad i flipflops hela dagarna, och bilen luktar inte bränd rumpa när man sätter sig på skinnsätet. 

.. Imorgonbitti ska jag på ultraljud och jag ska försöka hålla er uppdaterade! ❤️

Godnatt! 




  

Dag 1

En förväntansfull tjej utanför kliniken 


Hallå Hallå från Makedonien! Vi kom hit sent, natten till idag och idag har man varit lite tom i bollen emellanåt. 

Vi gjorde lite ärenden på stan under förmiddagen och kikade i butiker, och ikväll har vi klämt på bebislår och fikat! 

Men under eftermiddagen var vi på kliniken där vi stämde av och tog sprutor. På Fredag ska jag på ultraljud och då vet vi mer hur läget ser ut.. ❤️

Nu är jag helt slut, men ville lämna en lägesrapport till er ( och mig, för att minnas och ha koll på dagarna ) 


 
 
 
Phjuu..Helt slut! Jag har flängt runt konstant heeeela dagen, och man kan tro att jag kommer att vara borta i ett år, med tanke på alla kramar, lyckoönskningar och vänner jag har träffat idag ♥ 
 
Efter att jag varit hos Camilla och fikat begav jag mig till netto och fyndade korgen ovan, som jag suktat efter på andra ställen och fick för knappt någon peng alls. Supernöjd! Sedan åkte jag till Tina som fick ta dagens spruta på mig, och sedan ytterligare en fika hos min bror, där min andra bror med kids befann sig. MYS!
 
Och kvällen avslutades i soffan med Vlatko och Hanna och piiiiiizza! 
 
 
Godnatt ♥
 

Förberedelser!

 
 
 
#Pensionärsfikan
 

Godförmiddag! Idag är en riktig fixar dag här hemma, städar och tvättar och ska småningom börja packa. Har hört att det inte är alltför varmt där nere, så det blir nog lite varmare kläder, till skillnad från i somras. Och varmare kläder tar ju större plats i resväskan, men vi ska nog lösa detta : )
 
 
Imorgon åker vi, har inte riktigt förstått det ännu. Detta som vi väntat på mer än ett år, och vi vart så nära i Juni när vi började försöket, men mitt tsh låg inte tillräckligt bra till och vi fick avbryta. Men nu så! 
 
 
Men nu ska jag ta en paus i detta och åka och kramas med Camilla.
 
 
 
 

❤️


ah. Det är lite underligt hur min kärlek för Vlatko blir så tydlig, nästan så att den går att ta på under dessa jobbiga omständigheter, men han är min trygghet, min livsgnista och min bästa vän. 

Och jag vill ge honom allt det där som vi alltid drömt om som ett par, och jag måste fortsätta hoppas. Slå bort alla negativa tankar kring detta försök, alla hjärnspöken och "bara" ta en dag i taget. 

.. Det vore dumt att ens försöka ifall jag inte hoppas och drömmer om ett positivt resultat. 

Jag är en positiv person, och stark, väldigt stark om jag får säga det själv. Men detta är första gången på alla dessa år som jag känner mig otroligt rädd och liten emellanåt. Inte alltid. Men känslan sveper över mig ibland. Och den är läskig. 

Jag måste hålla mig flytande och positiv! ❤️ 


Önskar er en fin Lördag! 

Powernap ❤️


   


Hello! Idag har jag och Vlatko bockat av lite viktiga ärenden på stan, sen passade vi på att ta en lunch på älskade Saigon och kikade lite i butiker. 

Väl hemma så led jag av matkoma, hoppade i pyjamasen. Kollade på veckans avsnitt av Hollywoodfruar och sedan somnade jag, helt otroligt och vilken vardagslyx! Andra gången denna veckan, som jag bara somnar sådär mitt på dagen. Så skönt! 

Nu ska jag fixa lite kaffe, lagom snurrig här! Sen ska de tvättas, också vardagslyx? 😃❤️ 

Höst!



Hej säger jag med en selfie, påväg till jobbet! Igår var jag och tog en kaffe (varm choklad för mig) med min vän och kollega Amanda efter jobbet, så mysigt! Och jag ser fram emot en mysig höst och vinter med middagar och fikor (är de ens ens ett ord?) 

Jag är lite sugen på skidåkning med faktiskt! Men vi får se, prioriteringar och tid får avgöra. Just nu är det ju väldigt oklart hur de närmsta månaderna ser ut! 

Tack återigen för all pepp kring förra inlägget! Och jag kanske vart lite otydlig, jag åker till Makedonien nästa vecka för ett IVF försök, vårat första där. Efter väldigt proffsigt bemötande och vård vid tidigare besök så bestämde vi oss för detta. Vlatko får stanna hemma, då vi ordnade allting med hans prover redan i somras, vilket kan bli tufft. Känslosamt och utan min stora kärlek. Jag åker med min vän Tina, vilket jag har gjort de tidigare gånger med. Hon är en enorm trygghet för mig och vi är så tacksamma över att ha en sån fin vän så nära! 


❤️ 

Kärlek!

 
 

Nervigt!



Godmorgon! Nu är den hormonella resan igång och idag är jag sjukt taggad ( vissa dagar inte ) om en vecka åker vi, och gud vad jag önskar och hoppas att allt går vägen för oss denna gång, känns overkligt att det ens skulle kunna funka för oss? Men jag hoppas. 

Men samtidigt som man hoppas så innerligt så hör man den där lilla rösten i huvudet.. " inte säkert att de fungerar nu heller, så var realistisk.. Så att du inte blir ledsen sen" MEN jag ska berätta en sak för er, jag kommer bli ledsen, helt förstörd.. Hur realistisk jag än är. 


Puss! ❤️

Godnatt ♥

 
 
Kvällskoppen ♥ 
 

Godnatt. 

Höstfotografering ♥

 
 
 
Hallå Hallå! Ah, det känns som att det var en evighets sedan jag fotade sist, och det var det nästan. Sist jag tog på mig ett uppdrag var i början av sommaren, så idag var jag inte varm i kläderna. Men som tur är har jag hängt med Ludde tidigare och fotograferat både honom o hans föräldrar innan, så hur bekvämt som helst i deras sällskap.
 
.. Jo förresten varm i kläderna var jag nog allt, helt genomsvett efter att ha kravlat runt på marken i vinterjacka när de var 15 grader ute. Det såg så grått och ruggigt ut när jag gick hemifrån, haha. 
 
Nu ska jag få iväg bilderna till Lina, önskar er en fin Söndag! ♥
 
 

God natt ♥

 
 
Godnatt, säger jag med dessa två bilder över Skopje. Så vackert! ♥ 
Nu ska jag bara ta mig uppför trappan också, och inte hitta på massa annat påvägen, typ som den där tvätten som behöver hängas, ahh! Och vips så är klockan närmare tolv.
 
 
Sov gott ♥

NEWS! ♥

 
 
'
Det var inte ljust imorse när jag steg upp för att skämma bort våra gäster med en rejäl frukost, innan de skulle till skolan och Vlatko till jobbet. Det sista Nilas sa igår innan han somna var; "Linda, jag kan väl få ägg till frukost imorgon?" Sagt och gjort.
 
Jag har glömt berätta, eller det har jag väl egentligen inte.. Men jag behöver smälta en del saker innan jag delar med mig av dem, jag åker till Makedonien den 28:e (!!) Vårat IVF försök är bokat, jag har börjat med tabletter och i nästa vecka börjar jag med sprutorna. Det är blandade känslor, som jag inte riktigt kan sätta ord på ännu. Efter att förra planerade försöket blev inställt så vågar man ju inte riktigt hoppas ännu ♥ 
 

Nighty Nighty ♥

 
 
Hallå?! Ekar det här inne eller..? Ikväll har vi tre små korvar sovandes hos oss, och jag kan inte riktigt komma till ro. (Kollar om alla andas med ca 30 minuters mellanrum) 
 
Jag var och hämtade den underbara bakelsefluffelifluffkjol hos Jennie tidigare ikväll. Som hon har slängt ihop (sytt med kärlek) Som jag har tänkt använda på en liten nyfödd tjej, vid fotografering. Dock vet jag inte om Ebba eller hennes mamma är med på detta ännu, men jag kan ju inte hålla mig, så söt och Jennie är så duktig.
 
 
/ exhalterad och stolt. Godnatt!