F L O W E R



ÄNTLIGEN! Har inte kunnat lägga in en bild på flera dagar ju. Har ju velat visa vilka fantastiska presenter jag fick på min 25 års dag ju. En annan gång.. Nu väntar stranden på mig, hörde att vi ska hänga hela dagen idag.

Kram på er.


Trevlig midsommar på er!!

2011-06-15_10_08 (MMS)

Trevlig midsommar på er!!


C H E E S E

Ohmy, vilket eko det var här. Vi får skylla på att det är sommar och på att jag har "bättre" saker för mig. Inte alls på att min dator låg i koma en stund. Så nu har jag snurrat runt på mina favorit bloggar i ett par timmar och "catchat" upp. På tal om bloggar/bloggare så sitter jag och äter ostbågar just nu så kom jag att tänka på en liten kul grej. Vlato bad mig att köpa toapapper och ost förut, så stod jag nere på maxi med toarullarna under armen, funderade och funderade på vad det mer det var jag skulle köpa.. Äh tänkte jag, jag kommer nog på det en annan dag, det var nog inget viktigt. Drog med mig en påse ostbågar till kassan och betalade.

Muhaha. Köpte ingen ost, men ostbågar. Fattar ni? Humor.

Skulle vara ännu roligare ifall Vlatko satt med bågarna på mackan imorgonbitti.




15. 2011. 06

X_2de961bb_large
We♥it


Godmorgon! Har hinkat kaffe, duschat och nu ska jag ge mig ut på äventyr. Hoppas ni får en fantastisk Onsdag .


O R G A N I C




Jupp . Verkligheten smyger sig på som ett ...

2011-06-14_20_21 (MMS)

Jupp . Verkligheten smyger sig på som ett brev på posten. Ordagrant.


14 . 06 . 2011



Godmorgon!!


L I F E




Jag vet att jag klagar en del, ja.. jag underdrev. Klagar mycket då ! Men jag skulle aldrig någonsin vilja byta liv med någon annan, aldrig. I'm blessed och har det jävligt bra. Så är det.

Love life and it will love you back.


De vackraste jag vet. Galna unge!!!!

2011-06-12_18_42 (MMS)

De vackraste jag vet. Galna unge!!!!


Godmorgon ! Ville bara önska er en trevlig...

2011-05-28_10_01 (MMS)

Godmorgon ! Ville bara önska er en trevlig Lördag! Plikten kallar!


K N O P P



Detta blev en rätt bra dag ändå, Pappa och Ewa har varit här och fikat. Har fått tummen ur och lämnat in bilen, postat inbjudningar och sniffat på galenpannan Leah. Mys.

Efter att ha legat som en dö sill igår och önskade att den dagen kunde raderas ur mitt minne typ, en helt onödig dag. Så i jämnförelse så känns denna dagen kanon.

Är det något som kommer med sjukdomen, medicinen eller är det tomtarna på loftet som spelar ett spratt med mig? Jag har haft en sjukdomskänsla i mer än en månad nu och varit febrig från och till och min hals känns som taggtråd. Vissa dagar vill jag inte gå upp ur sängen och allt känns bara skit. Halsen svullnar upp och febern kryper sig på.. Skit.

Men som sagt, det är många saker som faller på sin plats när man är medveten om sin sjukdom. Dessa "symtom" är ingenting som jag kan hjälpa, detta är ingenting som jag önskar min värsta fiende. Ingenting som jag har bett om att få. Jag försöker leva på som vanligt och vet att detta kommer bli ett tufft år . Att jag vet att min kropp inte skulle kunna hantera ett barn just nu, att genomgå IVF .. Att opereras. Ja det är mycket rädsla nu.

En dag i taget Linda.




S L E E P



Välkommen Torsdag! Jag trodde aldrig att jag skulle säga det men gud vad skönt med lite regn. Jag känner mig smått bakom varje morgon när jag vaknar i en dyngblöt säng. Jag behöver ha det svalt när jag sover för att fungera normalt, eller iaf för att somna överhuvudtaget. Hej sömnproblem.

Idag är det en ny dag, med mindre socker. I Can do it!

Kram på er !


H Ä G G S P I N M A L


 
Spökträd - Häggspinmal

Coolt, och man ser de överallt nu ju. Har aldrig sett något liknande faktiskt, men detta händer tydligen varje år.

"Häggspinnmalen är en fjäril som i sitt larv-stadium lever i häggar. Larverna förpuppar sig och den kollektiva väven kokongerna gör så att hela trädet kan täckas i vit väv"


Nu ska allt kladdigt socker ut ur min krop...

2011-06-08_17_15 (MMS)

Nu ska allt kladdigt socker ut ur min kropp, rehab ! Och för att tagga mig själv lite extra så tog ja en runda på Willys .. Icke hungrig. Men kom på mig själv stå vid kassan och pilla ner en kexchoklad i korgen. Dum!!! Jag skällde på mig själv och la tillbaka den. Hur ska detta gå?


<3