Glad Påsk!!


 
 
Mina fina arbetskamrater under Onsdagen..
 
Oj! En dator, det var längesedan. Har ni haft en fin påskafton? Jag kom iväg lite tidigare än väntat från jobbet igår  och min godzilla vän gjorde oss sällskap hela kvällen, jag fick känna på en fot, en rumpa och det känns som jag och flickan blev vänner igår.
 
Nu ska jag ge mig ut i solen, sen väntar lite påskfika med la familia.
 
Ha en fin dag!

Begravning









Hej! I samma veva som min brorsdotter föddes, somnade min gudmor in. En människa som alltid fått mig att le, skratta och känna mig trygg. Hon har alltid varit den som vågat prata om min Mamma och har berättat en del hemlisar från deras yngre år. Jag kommer att vara förevigt tacksam för dessa minnen hon delade med sig av.

Jag tog beslutet att inte medverka på begravningen som var idag, självisk kanske men sunt förnuft för mig. Jag vill minnas henne som denna fantastiska människa hon var och hon påminner alldeles för mycket om min Mamma. Det hade blivit för mycket ..

Men jag tror helt klart på att hon har varit hos mig idag, lika mycket som mina tankar har varit hos henne och hennes döttrar. Glädje och kärlek har spridits.

Tack för idag.

Stroke!





Att jag inte dog precis, men fick nog en mindre stroke eller så. Insåg precis att min vän kan föda sina tvillingar när som helst, fick en klump i magen samtidigt som en enorm längtan. Jag berikas verkligen med alla dessa små kottar och är evigt tacksam över att ha en stor familj. Och de är just vad dessa kottar kommer att vara / redan är, en del av min familj.

Åh vad jag längtar efter er!

Shoes i do adore..













Hej! Herregud , vilken dag! Och den har knappt börjat! Jag har varit uppe sedan sju och pyntat, städat, gjort brakfrukost , tvättat , druckit hundra koppar kaffe och ringt viktiga samtal. OCH nu ska jag iväg till jobbet.

Har haft en riktigt rolig jobbhelg och i Lördags kväll var vi på kalas. Fyra kalas blev det förra veckan, lite hektiskt .. Men nu är det lugnt ett tag : )

Vi hade 70% på skor i helgen och jag hade varit dum om jag inte hade fyndat. Våren, nästa höst och sommaren är klirrad med skor! Wiho : )

Keep on fighting!





Dags att jobba, denna soliga Lördag! Jag har varit ledig i två dagar och de dagarna hade inte kunnat komma mer passande. Nu håller jag på att rotar i vad nästa steg blir och det är varken enkelt eller billigt. Men jag är en envis människa och är van vid att få min vilja igenom och det ska jag få här med!

Livet går vidare , men man kan inte undvika att bli ledsen och besviken.

Vi tar en dag i taget och kämpar på!

Blombud!





Jag har den finaste vännen man kan tänka sig, utan att överdriva. Det plingade på dörren idag och jag fick mitt livs första blombud. Precis efter jag hade dragit på mascaran, och om jag bölade? Och det var inte bara jag som vart tårögd.

Vi längtar så efter krabaterna och kommer göra allt i vår makt för att de ska få ett tryggt liv. Älskar dig vännen!

Tyvärr

Tyvärr höll det inte denna gången heller..

Finns inte så mycket att säga/skriva. Jag är ledig som tur är och ensam, vilket är skönt

Omotiverad





Heej! Jag är så omotiverad, oinspirerad och trött. Jag vet att hormonerna gör sitt och jag brukar inte vara en alltför trevlig människa under denna period.

Hjärnan går på högvarv och varje morgon jag vaknar så tänker jag " Snälla inte idag, jag orkar inte "



Så så roligt har jag det!

HURRA!

 
 
Hurra för dig idag, älskade vän!
 
 
Gå in och gratta Charlotta här <-----------

Dag 8





Godmorgon dag 8! Igår smög sig nervösiteten på, för de kommande 6 dagarna. Jag mår kanon nu och vill inte riktigt veta.

Efter insättningen så ville jag att dessa 14 dagar skulle gå såå fort, not anymore.
Detta är det bästa försöket jag har haft.. allting har verkligen gått smärtfritt och inte haft ont eller varit svullen eller så. De förra gångerna så påminde smärtan mig varje dag!

Men nu börjar det bli svårt att fokusera på annat. Tack gode gud att man har ett jobb!

Nagelprat..





Jag är fortfarande lika stolt över mina naglar som jag var första dagen, de sitter som berget och aldrig har jag klarat av att ha naglar så länge i mitt jobb.

Jag var iof dömd redan från början, hormonsprutor, tabletter , mens, skidåkning , lagerarbete på jobbet och Jennifer skrattade lite åt mig när hon skulle göra dem! : ) Hon trodde nog inte att de skulle sitta en kvart ens med tanke på att jag var pumpad med hormoner.



Gå in och gilla getnailedbyjen på facebook och boka en tid : )

Ha en fin Söndaf

Just nu













Hej! Denna lille korv har jag tillbringat dagen med, denna soliga dag måste jag tillägga till historieboken.

Det finns en del ämnen och saker som upprör mig till tusen, t ex mobbning, folk åsikter om mammor som inte ammar, dåliga förebilder och en heeeeel del andra ämnen. Vad upprör dig?

Önskar jag er..

 
Trevlig helg!

Zlatan

 
Nog för att jag varit morgonpigg de senaste veckorna sen solen började dyka upp om mornarna. Men den här sötkorven gör mig galen, han har vårkänslor eller något och kommer och slickar mig i ansiktet exakt 07.40 varje dag och jamar lite. Idag var klockan dock 07.42, borde nog köpa honom en klocka : )
 
Men tack vare honom, skiner mitt hem.. vi hann duka upp en härlig frukost och köra en maskin tvätt. Nu ska jag surpla i mig mitt kaffe sen göra mig redo för en jobbdag.
 
Ha en fin dag mina sköna bönor!
 
 

Torsdag








Godmorgon underbara dag! : ) Dagarna springer iväg och snart är det helg igen. Ledig helg dessutom! Nu blir det kaffe, och sen sätta på sig ett ansikte kanske?



Jag har fastnat för spelet "4 pics 1 word" och kört fast!! Spelar ni?