Dec. 30, 2012



Söndag , och årets näst sista dag med godis till frukost. Jag ser fram emot ett nytt år. Man får chansen att "börja om" och bestämma över sitt liv och hur man egentligen vill leva. Och jag kommer få lära känna tre nya små liv som man inte har en aning om vilka de kommer vara men som jag längtar efter så!!



Ha en fin Söndag : )

Dec. 28, 2012





Med risk för att låta bitter, men är det inte det ena så är det de andra. Magsjukan från helvetet bröt ut här i Onsdags. Som tur var efter allt julstök men ändå, jag hade klarat mig bra utan. Och nu ligger jag här igen och känner hur illamåendet kommer och går... Och ber lite emellanåt också, för att jag ska få klara natten.

Dec. 25, 2012





Med tanke på föregående inlägg så kan man tro att jag har deppat ihop totalt! Vilket jag inte har, har bara jobbat som en tok, prioriterat om min ledighet och njutit av vänner och familj.

I år hade vi julfirandet här hos oss och det gick hur bra som helst! Älskar kärleken som sprids under jul och alla fina sms med julhälsningar som skickas!

Nu ska jag göra ingenting : )

ORKAR INTE!

 
Från pulkaracet förra veckan : )
 

Idag hade jag bara velat ligga kvar i sängen heeeela dagen o tycka synd om mig själv. Jag känner mig pluffsig, frasig i hela ansiktet efter en mega förkylning. Trist hår med utväxt, mens på detta och inget som helst matlust. Lussebullar och choklad går bra. Såklart! Jag måste ta tag i mig själv! I-landsproblem jag vet. Men julhetsen tar över och det finns ingen tid eller lust. 
 
Jag deppar ihop totalt här och vet precis vad jag ska göra åt saken, men jag ORKAR inte.
Träna, äta bra, lägga mig och pressa i solariumet en stund, färga håret och knapra vitaminer.
 
Det var min start på min härliga Fredag! 
 
 

 
 
 
 

DAY TO REMEMBER .

 
 
 
 
Från Emelies babyshower som vi hade i Lördags! : )
 

Livet är allt fantastiskt! Efter att ha ryckt upp mig i tisdags och avverkat min jobbdag så vågade jag äntligen kolla på min mobil, utan att bryta ihop totalt. Trodde jag.. Jag hade fått det finaste sms:et någonsin. Samma natt som vårat försök misslyckades, föddes det en liten prinsessa. Jag bröt ihop av lycka.
 
En prinsessa som vi försökte gissa längden på , längtade efter och klappade på i Lördags. 
 
Livet är allt fantastiskt, det finns alltid hopp och att få detta sms gjorde min dag, min vecka,mitt år! 
 
: ) Grattis!
 
/ Från en som fortfarande är ganska tårögd och skulle kuna leva på lyckan av alla andras barn!
 
 
 

Dec. 11, 2012



Det finns ingen passande bild, och egentligen inga ord. Ännu ett misslyckande försök.. Men känns som vi kom längre än vi gjort innan, denna gång. Det var så nära. Men vår lille eskimå ville inte stanna kvar. (



Men vi kör på, och hoppas. Finns inte så mycket annat att göra när man längtar ihjäl sig


Dec. 07, 2012





Fredag, bra musik i lurarna, solen skiner och sovmorgon! Härlig start : ) Jag har varit lite frånvarande på alla plan senaste veckan, mycket spännande som händer nu. Njuter av att jobba och där får jag chansen att tänka på annat en stund.



Ha en fortsatt fin Fredag! : )

Från det ena till det andra..

 
Hotellfrukost
 
 
Ledig idag med, känns som att jag inte har varit ledig så här mycket sen jag började på mitt nya jobb. Men jag har verkligen att göra, tar tag i allt det som jag inte hinner annars mao. Rensa, slänga.. städa. Ja ni vet .. Allt det roliga i livet : )
 
Från det ena till det andra, jag blir frustrerad och ledsen när jag hör hur vi föder fram fördomar i vårat land, att från tidig ålder redan skilja barn genom att sätta de i olika fack så som bakrund, religon eller för att någon har ett annorlunda namn. Det gör mig ledsen, vad hände med uppfostran som jag fick, att alla människor är lika mycket värda och sunt förnuft? 
 
Jag har vänner från alla världens håll och kanter, och det har format mig till den personen jag är idag. Jag har lärt mig mycket och kan i många sammanhang dra nytta av den kulturella kunskapen jag har. Det är viktigt! Att kunna se och lyssna utanför sin bubbla, att känna sympati och ödmjukhet för andra. Varför skulle man vilja se någon annans barn missplacerad för att den har ett annorlunda namn eller föräldrar med utländsk bakrund? Kanske till och med mobbat. Pga oss vuxna som inte kan hålla våra åsikter för oss själva! 
 
Och att SD ska få så mycket uppmärksamhet genom media är absurt. Och genom mitt inlägg nu såklart! Men jag kan inte låta bli att förvånas över hur ignoranta människor är och att vi inte förstår att all reklam eller smutskastning är bra reklam. 
 
 
 

GLOSSYBOX

Har just beställt min första Glossybox, vem vill inte få hem fem exklusiva skönhetsprodukter av olika märken varje månad för 138:- / mån. Man fyller i sin skönhetsprofil och får produkter som är anpassade för sig själv.
 
 
Vill du också testa eller veta mer? Klicka här <---
 
 

Breaking dawn.

Tumblr_meeh2b9gzn1rjj2vjo1_400_largeTumblr_meeh2b9gzn1rjj2vjo1_400_large
 
Var  Breaking Dawn igår med Hannispannis. Nog för att jag har varit som ett nervvrak i två dagar och lite känsligt, men jag tyckte den var sååå jäääkla fin. Mycket bättre än väntat! 
 
.. Tack för en trevlig kväll Hanna! 

Muffins .

 
 
 
Hej! Vlatko jobbar extra ikväll och jag sysselsätter min lediga eftermiddag med bakning. Det blev goooda chokladmuffins, dock inte så snygga. Jag hörde ryktas om att det bjudsadventsmiddag om en timma.. Kanske kan byta till mig en tallrik för ett par muffins? : )
 
Det har varit härligt kallt ute idag, iallafall när solen har lyst. Nu på kvällen frysen man ju ihjäl!
 
 
Trevlig första advent på er : )