Tulpaner i vårfärger pryder nu vardagsrumsbordet ♥
 
Hej! Idag har jag på mig tröttmössan. Imorse var de planerat att vi skulle åka iväg, men efter en urusel natt drog jag täcket över huvudet och sov vidare.. Tills typ nu! Jag behövde verkligen sova ikapp de timmarna, för ikväll väntar 40 års fest för min kära bror! ♥
 
 
Dags för frukost/lunch.
 

Dermalogica ♥

 
Jag älskar min Dermalogica, och min hud med. Jag har varit en trogen användare av deras produkter i över ett år.. Och efter att ha testat allt för problemhy så är det absolut värt slantarna. Men det gör lite ont varje gång något tar slut (i plånboken alltså), men jag brukar tänka att jag ändå lägger de pengarna på flera olika krämer i månaden.. Och nu köper jag en rengöring och ansiktskräm som håller i ca 6 månader istället. WinWin! Min hud är långt ifrån perfekt efter all acne som satt sina spår, och nu under förkylningstider och denna kalla årstid så behövs verkligen en exta boost, jag gick utan Dermalogica ett par dagar och körde på det som fanns hemma. Och låt mig säga att min hy är lite arg på mig nu. Jag säger inte att de passar för alla.. för de gör det nog inte. Men jag har hittat mitt, och jag är så tacksam över det.
 
 
/ett inlägg endast om min kärlek till hudkrämer haha.
 
 

BEDROOM! ♥

 
 
 
 
 
Sänglamporna är uppe, och nu väntar jag ivrigt på tvn som ska upp på väggen, trodde inte jag skulle sakna att ha en tv i sovrummet,  But... I Sure did! Speciellt idag, åkt på någon dunderförkylning och kan knappt andas, men än så länge har illamåendet hållt sig borta. Det är som att kroppen fattar att man inte klarar allt på en gång. Jag tror att det är en manlig förskylning dessutom.  
 
Nu ska jag ta mig en tupplur ♥
 
 
 
 
 

Gravidbola ♥

 
Denna gravidbola från Mom2MoM köpte jag till Lotta när jag fick veta att hon väntade tvillingar, sååå fin! Men vart inne o kikade nu och de verkar ha betydligt fler att välja mellan nu. Jag hittade ett par favoriter, men de får vänta tills magen är lite större. Förstår ni att jag har längtat efter detta.. eller? Att få titta och köpa åt sig själv, helt overkligt.
 
 
 
Mina nya favoriter! ♥

13+5

 
 
 
 
 
 
Hej Bönor! Här har vi veckans mage och allt rullar på i en ordentlig fart, jag hinner inte riktigt med. Jag mår som jag ska, som en hund.. Eh, som man ska, som någon skrev bland kommentarerna. Varannan dag kan vi säga. Idag åkte i alla fall mysbyxorna av och vi har firat fina Lova med tårta och sång ♥
 
Igår fick vi avnjutit en våffelfrukost och åkt iväg en stund, och det var sååå skönt att komma ut lite, vara bland folk och ha en bra dag. Det har blivit lite jobbigt med sådant på senaste för att man vet inte riktigt illamåendet smyger sig på. Men vi fick köpt sänglampor och lite annat kul : ).. Och som jag sa till Vlatko, att så lite kan göra så mycket för själen, det är fint det. Väl hemma däckade vi båda och det blev en tidig kväll..
 
Önskar er en finfin kväll! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

                        
 
 ...Scones
                             
 Ena sekunden är man superpigg, man orkar med allt plus lite till.. Är någon sorts superkvinna och fnyser åt bara tanken över att må illa. Sen kraschar man..  Och här ligger jag nu och tycker synd om mig själv. 

I Lördags firade vi Petra som fyllde 40 och det var sååå kul! .. Och skönt att vara nykter dessutom. Vi var faktiskt dem som gick hem sist ( men kom sist dock ) Och jag mådde rätt bra under hela kvällen, tills de var dags att gå hem. Men jag fick beröm för mina kräkskillz och mitt sätt att promenera till bilen, kräkas.. Promenera lite till and so on and so on. 

Om några veckor kommer denna blogg nog handla om något annat än spyor, men just nu är detta min vardag. 
 
 

Grey ♥

 
 
Som jag nämnt innan så är det bara snedväggen kvar i sovrummet, vilken förhoppningsvis är klar snart. Efter väääldigt lång väntetid på färg så fick vi idag veta att vår order har missats. Dessa "plattor" var vita från början men vi ska ha dem i en grå ton, precis som allt annat i sovrummet. Ska bli såå kul att få visa när allt är klart : )
 
 
Nu ska jag till läkarn, tjing ♥
 
 

12+3 ♥

 
                                                 
 
 

Lite olustigt att lägga ut halvnakna bilder på sig själv! HA! : )
 
 
..Allt är förlåtet, att jag var fly förbannad imorse när jag kräktes i duschen och sen låg med halvakroppen utanför duschen och över toastolen är bortglömt och det var såååå värt det.
 
Idag har vi fått se våra små minis igen och vi är sådär löjligt lyckliga. Vi svävar på små moln och allt såg perfekt ut, det var ett par livliga bebisar som verkligen studsade runt där inne. De var svåra att fånga på bild och de får nog bli bättre bilder nästa gång. Nu ska jag fasiken njuta ihjäl mig och faktiskt inse att detta händer oss. Vi är sååå lyckligt lottade, och två dessutom. Dubbelglädje + Dubbelkärlek.
 
 
♥ Njut av er Fredagkväll, det ska vi göra.
 
 

 
Godmorgon! iiiinte många sammanhängande timmars sömn här inte, och det syns idag kan jag säga! 3 kräkattacker påväg till bussen och nu kan dagen bara bli bättre : ) 

Två dagar kvar till ultraljud och jag är så spänd! Det ska bli så himla härligt att få bevisats för sig att det finns liv där inne. Vilket jag verkligen hoppas att det gör! En dag i taget ❤️ 

♥ HOME

Sovrum
 
 
Vi håller fortfarande på med sovrummet och det känns som att vi aldrig blir klara, men de blir så jäkla bra.. Så det får det vara värt. Just nu väntar vi på färgen till vårat snedtak, där det kommer vara som en stenvägg i mörkgrått. Blir lite kallt med allt det gråa, men det går finfint ihop med all koppar, och kanske någon ljusrosa kudde som i collaget ovan? Kudd-förbud var det ja, suck.
 
 
 

♥ RÖDSPÄTTA

 
Tyvärr så har jag så svårt för fisk, det ser sååå gott ut och de finns ju miljontals recept som lockar
(Och är nyttigt) .. Men icke!
Men det finns en fisk som jag numera gillar efter att ha blivit bjuden på det för ett tag sedan, rödspätta!
 
Jag panerar den med ägg, ströbröd och rågmjöl. Supersimpelt. Och idag blev det kokt potatis till som jag "krossat" och blandat med pepparrot, salt och citronskal.
 
Ett litet tips i vardagen! ..Och är du inte är så förtjust i fisk du heller, prova detta!
 
 
 

Cellprov




Cellprov avklarat! Jag vart ordentligt omhändertagen och fick specialistvård som gravid. Phjuu.. Jag var minst sagt livrädd innan. Men jag var ärlig och berättade om min oro, gällande att de skulle in "där" och greja när jag är gravid och fortfarande under "riskveckorna" .. Jag berättade hur ont jag fick sist de skulle ta ett vävnadsprov ( en del av livmodertappen ) Och hon sa att det absolut inte var normalt att det gjorde så ont. Vi diskuterade det fram och tillbaka och jag gick med på att de skickade en bit på odling. Det såg ut som att en liten del hade förändringar, så vi ville vara på den säkra sidan men de kan också bero på den höga hormon halten i kroppen. Men jag ska fortsätta gå på kontroller under hela graviditeten och provsvar kommer om ca 2 månader. 

Men idag kändes det knappt och nu är jag lättad i själen : ) 

Nu ska jag städa ut julen! ❤️ 

Dop, brev, injektioner & fest ♥

 
Blir alltid lika glad när jag hittar ett hederligt brev med ens namn på i lådan, och man skymtar redan på kuvertet att det är något trevligare än räkningar. Vi borde skicka fler brev, man blir så glad. Någon som vill brevväxla? : ) Hursom, så låg denna fina inbjudan inuti kuvertet och självklart ska vi på dop. ♥
 
 
Idag kan det ha varit nästsista gången jag träffat Susanne i injektionssyfte, vi har allt haft trevligt mellan nålarna .. Så, så hemskt är det inte, men det ska bli så skönt att få slippa alla sprutor och tabletter som hängt i dagligen under 3 månader.  Om man får säga det själv, så har jag varit så jäkla grym under den här resan och vem trodde att jag skulle fixa detta egentligen. NOT me! Detta borde nästan firas?
 
Nu ska jag kika på Lopes i "Kärleken checkar in"  / Sånt man får titta på när man är gräsänka!
 
 
 
 
 

❤️ Helgen som varit..




Efter en hård vecka bestämde vi oss för att gå på bio i Lördags och äta på stan efteråt. Vi såg Taken 3 , den var svårt att slå 1:an och 2:an men den var ändå helt okej. Absolut inte dålig : ) men under första halvan av filmen så ångrade jag vårt val av Lördagsnöje, då jag var så jäkla orolig över att lägga en spya mitt under filmen. 

Men jag höll mig till efter filmen och det blev tyvärr inget restaurangbesök : ( men kröp ner i Tina och Bobbys soffa istället! 

Igår vart jag på en promenad med härliga Sara. Hon fick stå ut med mina kväljningar och jag hade varnat henne innan. Hon kallade mig grodan.. Jag och Sara har oftast långa och djupa samtal och man blir en aning klokare efteråt, vi hade nog behövt traska ett par mil i veckan för att få ur oss allt vi känner ❤️ 

Magen växer så det knakar! Jag hänger inte med alls nu.. 

+1

 
Netto levererar igen, men efter alltför många kudd-köp de senaste så blev dessa de sista. LOVAR!
 
Vågen säger +1kg! Vilket är positivt och mestadels förstorad livmoder och moderkaka antar jag (kanske vatten med) ?.. Då illamåendet har varit på topp och matlusten sådär. Fick en hel kasse med Mammakläder från fina Nina häromdagen, och inte trodde jag att det skulle vara aktuellt ännu, men väl hemma vart jag ju tvungen att prova allting, och om jag säger så här..Oh my vad skönt. Ska man någonsin ha några andra byxor än med mudd? Det tror jag inte. Magen är inte stor, men de mesta är obekvämt. Och de senaste veckorna har jag tryckt mig i klänningar och strumpbyxor (som skaver på magen) Så detta var verkligen uppskattat, som att ha sköna mjukisbyxor på sig tycker jag. TACK NINA!
 
Nästa vecka är fullspäckad, cellprov, samtal på MVC och Ultraljud. Längtar såå till att få veta att allt är okej ♥
 
Trevlig helg!