Att sätta ord på lycka är svårt..

 
 
Idag har jag stött på en helt främmande känsla och lyckofeeling, en erfarenhet rikare i livet och är oehört tacksam för att jag fick vara delaktig. Efter alla tusen gynbesök, efter alla miljoner ultraljud så är jag van vid sjukhusbesök  och skulle vilja bli barnmorska, doula eller liknande. Men detta var en helt annorlunda feeling.. Att få se två akrobater rulla runt och två hjärtan som slår i min väns kropp är något jag aldrig kommer att glömma. De är så älskade.. redan. Bilderna lär sitta fast på min näthinna långt framöver.
 
 
Tack min vän, för att du ger mig hopp till att det är vår tur någon dag och för att jag fick vara med vid erat speciella tillfälle.
 
 
 
 
 

!!

 

30/10

 
GODMORGON!!
 
Pigg och alert idag, jag gick och la mig olagligt tidigt och igår och det känns så jäkla skönt idag!
Möte står först på schemat sen jobb hela dagen : )
 
Hörs senare!
 
 
 
 
 
 
 

P H O T O

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Monday .

 
 
Godmorgon! Hoppas att ni har sovit gott, en ny vecka.. nya möjligheter och en extra chans att rätta till sina misslyckanden som gjordes förra veckan : ) Jag berättade ju igår att vi hade en härlig dag och den blev bara bättre kan jag säga, vi åkte till Vlatkos bror och fikade och sen var vi bjudna på middag hos min bror, världens godaste lasange .
 
Jag börjar dagen med jobb, och i veckan ska jag följa min vän genom något helt fantastiskt. Så den här veckan har varit efterlängtad för mig!
 
Nu måste jag springa till bussen! Hoppas ni får en fin start på veckan!

Date för två.

 
 
 
Känns som att jag har tävlat med klockan hela dagen idag, och helt otroligt att man "tjänat" en extra timma idag. Hade jag fått bestämma så skulle dygnet vara minst 10 timmar längre. 
 
Förut var vi ute på en lååång promenad i solen och två timmar senare krattade vi löv och fikade. 
En härlig dag som absolut är en av mina topp 10! D vitaminen är tankad och jag fick faktiskt lite färg på spökkinderna efter promenaden. 
 
 
 
 

Sweet Sunday .

 
 
 
Vi har verkligen skaffat oss en speciell liten katt.. Som älskar att mysa. Jag och Vlatko får aldrig ligga bredvid varandra utan att han ska ligga på oss eller emellan. Han har rätt sköna sovstilar med : )
 
Gick upp tidigt idag och var taggad för gymmet, men vi börjar dagen med en härlig promenad i solen!
 
Ha en fin Söndag!
 
 
 

Just nu.




Hej! Jag är helt slut och funderar allvarligt på att gå och lägga mig. Har varit väldigt trött på senaste och inte alls rolig att umgås med, men detta tar ju priset! Jag hoppas att mitt halsont är borta imorgon, för då sticker jag till gymmet och tänker på annat en stund.

Men så är det! Man kan inte vara på topp jämt. Även om man önskade det...

Dyker nog ner i sängen med boken!

Vi hörs imorgon! : )

Memories .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag saknar sommaren. Och vår resa vi gjorde tillsammans med pluttarna/foppatoffelfamiljen är något jag aldrig kommer att glömma. Då alla visade sina finaste sidor och växte som individer. Vi njöt! Och det är nu när jag tittar tillbaka på dessa bilder jag uppskattar den vecka vi hade i värmen något fruktansvärt. 
 
Längtar tillbaka .

HAHA!

 
Minnen kan vara något av det bästa jag vet. HAHA! Jag kissar ner mig, hittade denna gamla bilden på mig och Charlotta. 5 år gammal och vi ska föreställa Beyonce och Jay-z! I år firar jag och denna snyggingen 10 år av galen vänskap.. Det ni.
 
 

H Ö S T

 
 
 
Bilder från gårdagens promenad i solen.
 
En väldigt lång startsträcka på denna dag.. Låång sovmorgon och lååång frukost framför tvn.
Känner mig inte riktigt vaken ännu, ska hoppa in i duschen.
 
Köpte "fifty shades of grey" igår, så ikväll ska det läsas tantsnusk!
 
 

Shoes i do adore.

 
 
Jag rensar bland mina skor och inser att jag nog har ett problem. Har just slängt ihop en påse med skor till min brorsdotter som har samma storlek som mig, 10 par fick jag ihop. Hon lär bli överlycklig. Så nu är det nya regler här hemma.. Ett par skor in, och ett par skor ut i fortsättningen. 

Home is where your heart is .

 
 
Weheartit
 
 

Den här lediga dagen började inte som jag hade tänkt. Vaknade först 05.30 av en Vlatko som låg och fnittrade i sängen och var nog lite övertrött. Sen ringde jobbet.. Så det var bara att gå upp. Nu har jag slappat i soffan en stund, men nu är det dags att starta upp den här dagen på riktigt. Först ska min sjukling få frukost på sängen..
 
 

Just nu.





Hemskt mycket mobilinlägg nu, men hinner inte annat. Så nu ligger jag i badet och stressar ner. Jag är sjukt taggad inför kvällens program av Svenska Hollywoodfruar, hörde att det blir en del drama.

Imorgon är jag ledig och hoppas på att det är fint väder, för då ska jag ge mig ut på en fotorunda : )

Just nu.





Hallå eller! Jag har varit illamående hela dagen, och jag hoppas på att det är psykiskt! Min man ligger däckad, och jag tar hand om honom lite extra .. Och det hoppas jag att han kommer ihåg ifall jag blir dålig! : )







Jag hade en lååång seg dag på jobbet, men fick finbesök som gjorde att tiden gick lite fortare! : )

Får man gå och lägga sig nu?