Påsk







Tack för en magisk påskhelg, vänner och familj!


2011-04-26


<3






Days 2 remember



... Sånna här dagar gillar vi. Grillad mat varje dag, gillar't.

Sunshine



Little sunshine! I Love you.


Påsklilja



Har gjort det vårfint hos Mamma.



2011-04-18







En väldigt usel dag, blev till en väldigt bra dag tillslut. Tack Vlatko ♥


Saturday




Stora lilla flicka


2011.04.12


H Y P E R

.. Så fort jag mår lite dåligt eller tvärtom, väldigt bra. Så råkar jag alltid glömma bort att jag har en dator. Tangenterna på mobilen går varma .. men det är hyffsat jobbigt att blogga därifrån. Så nu vet ni. Det är när jag mår "bra" som jag delar med mig av mig själv. När jag är på en jämn nivå.

Jag går väl igenom någon slags kris i mitt liv just nu. Och vet varken ut eller in, jag vet knappt vem det är som står och stirrar tillbaka på mig i spegeln längre. Jag har insett hur mycket jag har gått ner i vikt.. Och blir mörkrädd av följderna.

Jag har oroat mig ett tag för min viktnedgång, jag har förvisso alltid varit spinkig, om man bortser ifrån 15kg i viktökning på mindre än ett halvår. Vilket heller inte är normalt. Nu har jag gått ner lite mer än det, också på mindre än ett halvår. 

MEN, nu vet jag vad problemet är. Och till en början var jag lättad, men nu vet jag inte var jag ska ta vägen. Jag har fel på sköldskörteln och min ämnesomsättning är för snabb. Och kronan föll ner mer än en gång kan jag säga.. Klart vi inte kan bli med barn, klart jag är trött JÄMT, klart jag darrar, klart jag är kallsvettig jämt , och klart jag ALLTID är hungrig. Nu vet jag varför allt är som det är.

Men fram tills jag fått veta exakt vilken typ och vilken sorts medicinering jag kommer vara.. Så kommer jag nog vara såhär, vilsen.



2011.04.11