Friday night .

Model: Charlotta
 
 
Har haft en härlig dag på jobbet och slutade ganska tidigt, nu ligger jag och slösurfar i soffan. En Fredag? What's up... Och vad hände med den där dejten jag hörde ryktas om i veckan? Hm..
 
 
 

FOTO .

Modell : Charlotta
Foto: Linda
 
Jag känner mig typ kär i denna kvinna efter att suttit och pillat med bilder i timmar och bläddrat fram och tillbaka i arkivet. Jag är riktigt sugen på en fotodag till. Så är det någon utav er som känner sig manade att ställa upp .. Så hojta bara!
 
Ps. Självklart tar jag inte betalt. D.s

Feeling's .

 
Det handlar om att uppskatta varandra, visa de små sakerna i vardagen som är stort för någon annan och förenkla. Att vara glad för någon annans skull och kunna dela den glädjen tillsammans. 
 
Jag vet att man endast skriver när det är perfekt, och det är inte meningen att gnugga det i någons ansikte. Utan mer ett hopp att min man ska kika in här någon dag och få han att förstå vilken fantastisk människa han är.
 
Han är väluppfostrad, snäll, generös och helt underbar!
 
Idag (små ting för andra) när jag kom hem, trött efter ett par timmar i Småland och en heldag på jobbet. Ska krypa ner i soffan med mitt täcke och går och drar i kylskåpsdörren av ren vana påvägen till soffan. Kylen är full och en ledig helg är räddad. Att få komma hem till ett nystädat hem och en full kyl en Fredag efter jobbet. Det är lyx för mig.  Jag uppskattar det så! Man ska aldrig glömma de små sakerna, och heller aldrig ta det man har för givet. Vlatko och jag är jämnställda, han fixar här hemma lika mycket som mig, om inte mer ibland. Det är i och för sig jagsom pyntar det rosa. Men han tvättar och han städar, och det är inte varje dag jag uppskattar att ha den lyxen. För mig är det numera en självklarhet men det är det inte för andra. Men hade det inte varit för att vi uppskattar och berömmer varandra så kanske det inte hade varit så längre..? Då kanske man hade tappar lusten. Så håll hårt i det du har! 
 
För mig är en full kyl och ett nystädat hem AWESOME, men vad är det din pojkvän/flickvän gör för dig? Som kanske är betydelselöst för någon annan.

Uppe före tuppen.

Modell:Charlotta
Foto: Jag
 
 

Uppe före tuppen! Har sovit fyra timmar och har inte hunnit inse hur trött jag är. Men jag är taggad till tusen, strax åker vi till småland för lite studiebesök. Ha en trevlig dag kära ni!
 
 

Frukost i solen .

 
 

 
Godmorgon! Eller förmiddag. Idag börjar jag vid 13 = sovmorgon. Precis ätit en ordentlig frukost ute i solen och hunnit mysa med mitt hjärta. Ska försöka hinna ett par ärenden på stan innan jag börjar så nu måste jag kila. Jag önskar en trevlig dag!

Inspirerad .

 
Blev så inspirerad när jag hittade en liknande galge på denhär bloggen <--- att jag inte kunde låta bli att rota fram en gammal stålgalge. Och Leahs gamla skor. Så om jag nååågon gång i framtiden får ett yttepytterosa rum till någon liten så ska det dekoreras med sådana här på en fin vit byrå.

Gardiner och sånt .

 
Fick äntligen upp mina gardiner från Ellos idag. Som jag skrev förra veckan så fick vi nya fönster. Wiho! 
Från att ha haft bajsbruna söndriga och tråkiga fönster så förstår ni min lycka nu va?
 
Så dessa har legat i lådan och bara väntat!
 
 

PIGG .

 
Bulgarien!
 

Godmorgon! Morgonpigg som bara den idag och har redan hunnit med en hel del.. Men min spegelbild sa något helt annat än pigg. Grå, finnig och tråkig. Så idag är det jag som lägger mig under solariets rör och låtsas som att det är sommar. 
 
 
 
 

Besked .

 
Foto : Jag
 

Känner mig som ett barn på julafton, imorgon ska vi få nya fönster och altandörr på nedervåningen. VITA! Kommer bli så jäkla bra och äntligen ska gardinerna upp som jag endast köpt till detta tillfälle. I vardagsrummet har vi aldrig haft några, men snaaart är det dags.
 
Nu till något mindre ytligt, veckorna/månaderna har gått helt sjukt snabbt och nu minns jag knappt hur arg jag var över väntetiden. Snart kör vi igång igen, och jag vet helt ärligt inte hur mycket jag kommer gå in på det i detalj. Behöver jag ventilera eller känner att jag behöver dela med mig om mina erfarenheter för er som går igenom samma sak, så kanske. Vi får helt enkelt se vad psyket säger denna gången. All pepp och tjohej är helt underbart och jag var tacksam över all tid och alla tankar ni la ner på oss. Men desto tyngre blev det att berätta att det inte gick vägen, för mitt hopp och för ert hopp för er som hoppas och tror på oss! Ni är guld.

DAY .

 
Foto : Charlotta
Fotot taget av : Mig
 

Det blev en toppen dag trots allt. En fika vid älven och en prommis med Sara och min nya kärlek Sally. 
Nu tänder vi snart grillen här och jag har bara en ny dator i tankarna!
 
 

Gråhårig!

 
Jag blir gråhårig, av att bara tänka tanken på allt jag ska/borde/måste göra. Så nu frågar ja er, hur hinner ni? Jag vet att livet på facebook eller genom bloggar inte är det riktiga livet och att ingen är perfekt och har perfekta dagar ALLA dagar, som man kan tro ibland. Men hur hinner ni med allt i det verkliga livet? För mig är det ett pussel och då har jag inte ens en kotte eller två att tänka på. 
 
Ibland vill jag bara trycka på paus och önskar att dagarna var ett par timmar längre.
Och ibland har jag tiden, då har jag verkligen inte orken! 
 
Man ska jobba heltid, vara en perfekt flickvänn, en toppen faster, en svärmorsdröm, en vän (som hinner ses, eller iaf svara på ett sms once in a while) , hålla sig i form, laga goda middagar, göra det man själv tycker om, egentid, städa och ha det där perfekta hemmet man drömmer om.
 
Jag får ett par rynkor här, av att bara tänka på allt! Så berätta för mig. Hur hinner ni?
 
Nu ska jag iallafall vara en någorlunda vän och bli bjuden på nybakat! Ska bara vänta på att golvet ska torka (efter att ha storstädat det dära perfekta hemmet man drömmer om)
 
 

Photoday .


 
Beautiful .
 

Haft en heldag med min Lotta. Som är den absolut vackraste tjejen att fota, helt klart. Vår första heldag, och ljuset var verkligen på vår sida. Det blir nog en del fotodagar framöver med min modell. Jag måste ha någon att träna på : )
 
Den lediga helgen lider mot mitt slut och en lång arbetsvecka väntar, men imorgon har jag sovmorgooon!

Torsdag.

 

Slappis!

 
 
 
 
Hallå! Fick ett glädjande besked som på posten idag, svarprover från de hjärtultraljud jag gjorde för ett par veckor sedan. Utmärkt, visade det! : ) Kändes som en sten som släppte från mitt bröst. En liiiiten mindre sak att tänka på.
 
Jag har tappat det totalt, i två veckor var jag så jäkla grym och mådde så mycket bättre utan all skit jag stoppar i mig varje dag. Men jag föll tillbaka och nu känns det värre än någonsin. Jag är trött, svullen och sur. 
 
Men nu måste jag bara hitta orken tillbaka igen, när jag nu ska finna den? Mellan sockerkoman och kolhydratshetsen? 
 
Och vart tog den röda tråden vägen? : )
 
 
 

Bloppis!

 
Rensar här hemma! Tänkte köra igång en bloppis.. : ) Om det ens finns något intresse? Om det gör det, så kör vi igång redan idag. Svara i kommentarsfältet.