30 / 7


Denna bild hör egentligen inte hit men det är såhär jag känner mig nu. Kroppen sprudlar av lycka :) Hörde att det är fint väder i Sverige med. Vad skönt! Imorgon beger vi oss till varna stad för lite shopping. Ha det så bra!

B U L G A R I E N

 

Det är Fredag och vi är i Bulgarien, jag dricker Malibu och Vlatko dricker virre. Det är Fredag som sagt och vi har fastnat i resturangbaren här på hotellet.. Men vad gör det? För oss är det Fredag varje dag.

 

Åh som jag har längtat efter denna fantastiska vecka med min kära.

 

 

 


: ) Pack(ad) och klar! Hey hoe , let's go .

2011-07-27_12_52 (MMS)

: ) Pack(ad) och klar! Hey hoe , let's go .


T I S D A G

Godmorgon (!) Idag blev det tydligen en lååång sovmorgon, frukost typ nu. Det var inte alls meningen för vi har massvis med saker som behövs fixas idag. Så nu blir det kaffe sen kickar vi igång denna Tisdag!
Ha en trevlig dag!

L O V E

Småkorvarna.. Som jag får spendera mig semester med! : ) Jag älskar min semester. Och dessa korvar!

Chokladbollar

Smaskigt! Läste något hos Stinalee häromdagen som jag icke kunde låta bli att prova själv,nämligen att  mixa smeten/degen till chokladbollarna för att få den dära "Café" smaken. Och åhh vad goda de blev, och chokladsörjan som blev "över" i skålen gick också ner..
Så prova det nästa gång ni bakar chokladbollar.

Fint sällskap och lilla sjöjungfrun på tv!...

2011-07-24_10_13 (MMS)

Fint sällskap och lilla sjöjungfrun på tv! Hur bra kan man ha det?


S E M E S T E R

Fina vänner! Jag vill aldrig mer börja jobba, jag vill ha semester föralltid. Jag vill kunna pussa på de jag älskar mest, varje dag. Hela dagarna. Jag vill åka på spontana roadtrips och känna det dära lugnet i själen som man har under semestern. Jobbet känns vääääldigt långt borta nu.Men än är semestern inte slut, vi har kanske till och med en resa att se fram emot. Kanske.. Kanske..

P I C

The most beautiful girl in the world..

F R I D A Y

Det blev en mysig, lugn utekväll igår. Men inte alls med den spetsklänningen som visas på bilden, jag skippade klackarna och körde jeans och tygskor. Jag kunde iaf njuta hela kvällen och dansa med fötterna i behåll. Och eftersom det blev en cykeltur till krogen i ösregn så kändes det som ett moget beslut !
Nu är det helg, igen. Vilket jag knappt känner av eftersom vi har semester, vi vet knappt vilka dagar det är numera.
Och denna Fredag får bli som den blir. Antagligen ett glas vin eller två.
Ha en trevlig kväll!

SMS-inlägg

2011-07-21_20_13 (MMS)


S J U S I N N E N

Någonting som jag lärt mig i livet är att man ALDRIG ska ta sin kropp, sitt liv eller sina vänner förgivet.
Kroppen spelar spratt med människan, våra organ lever ett liv utan oss. Vårat liv går ibland en annan väg än vad vi vill . Allt kan hända utan att det känns, hörs eller syns.


Jag mår skit, du mår skit. Men det finns alltid någon som mår värre. Men ? Det är ju inte vi. Så om jag eller du tycker att vi mår sämst. Då är det så, känn din egna kropp och lyssna alltid på kroppens signaler. Det är du som lever med exakt det som du lider av, ingen annan vet vad du känner. Så var aldrig rädd för att må så dåligt som du bara vill eller gör.

Jag har valt att vara öppen med allt som handlar om mig själv i bloggen, inklusive min kropp.
För att jag är annorlunda. Jag hatar att vara ensam och jag vill vara öppen om min situation och därmed förstår ni varför jag mår som jag mår. Hade jag inte varit öppen om allt så hade jag gått runt som en tickande bomb.
Det är min terapi. Att öppna mig.
Hur fungerar du?

C

Charlotta, du är ju helt sjukt vacker !

H A L M S T A D

Hallå! Om det inte vore för att jag har levt campingliv idag och gassat i solen så hade jag underhållt er mycket tidigare. Men som sagt, vi njuter av semestern till fullo och tar vara på varje solstråle vi ser. Vi umgås med vänner och passar på att göra allt vi inte hinner annars, och det är mycket .. phju.
Men igår rattade jag och mina vackra vänner ner mot Halmstad och besökte den milslånga stranden i Tylösand.
Wow. Jag fick nypa mig själv i armen ett par gånger för att förstå att dagen var verklig. Wünderbar .
Take a look.
Vackra Helena
Sandwich
Helena & Jag
Beautiful
Helena

L O V E