Sommar pjux ♥

 
 
 
Sommarens jobbpjux är införskaffade.. ♥
De guldiga slet jag slut på förra året, så nu blev det två par.
 

Disconnected ♥

 
Idag låg denna fina inbjudan i brevlådan, småpluttarna börjar bli stora.. ♥
 

Nyss hemkommen från en trevlig promenad, det blev ett låååångt stopp på lekplatsen dock ( Leah var med )
 
Hon gav sig även på ett försök att cykla utan stödhjul och jag var nog tusen ggr mer nervös än vad hon var, liiite mesig faster. 
 
Igår såg vi en film som hette Disconnected som jag tyckte var väldigt bra, men annorlunda. Hade jag fått bestämma så hade jag visat den för varenda unge från årskurs 6 och uppåt typ, den handlade lite om internets baksidor och om en kille som blev uthängd i skolan fastän det hela började med ett påhittat facebook konto och ett prank. Den kanske hade varit lite otrevlig för ett barn att se på, men verkligen nyttigt i slutändan tror jag. Att liksom ett sådant "oskyldigt" skämt kan förstöra någon annans liv, och det är i just den verkligheten vi lever i nu. Och alla dessa som väljer att gömma sig samt leva genom sina dataskärmar blir allt vanligare. Nog om detta, se den : )
 
Later... ♥
 

Dagens Middag ♥

 
 
...Pulled pork ♥

Lyckopiller ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hello! Jag har inte gått dött, bara varit ganska upptagen med annat och nu fick jag dammat av datorn här och satt mig en stund, kan inte låta bli att skratta när jag ser bilderna från igår. Vi surprisade Charlotta som fyllt år och tänkte att tvillingmamman var väääälförtjänt en heldag på stan, vilket började med frukostbuffé och gick vidare till barrunda. Vid 12 var första shotten och ölen nere, och så fortsatte tempot. Gud vilken lyckad dag, härliga, fantastisk snygga vänner och vädret som höll hela dagen, åh åh puss på denna helg. 
 
 
Fortsatt fin Söndag önskar jag er.. ♥
 
 

GRATTIS! ♥

 
 
Grattis på 12 års dagen älskade älskade Casper!
 
Godmorgon! Det känns som vi har en väldigt härlig Måndag framför oss och idag slog jag bort den där rösten i hjärnan som skriker "tryck på snooze" Jag gick upp tidigare än vanligt och har haft en lugn och skön morgon, och till och med en tvätt har jag hunnit med, se där ja ; )
 
 
Fin måndag på er! 
 
 

På Önskelistan ♥

 
 
  Så mycket fint ute i butikerna nu, dessa godingar är från Nelly 
 
 
 

Full rulle !

 
Kvällsmat, laddar upp med antioxidanter.. och... Glass : ) 
 

Gokväll! Jag har varit super förkyld + allergisk de senaste, vi har slagit upp portarna på vår nyrenoverade butik på jobbet och det har varit lååånga dagar. Idag fick jag avboka dagens fotografering, det skulle iiinte vara okej att smitta en liten kille vid detta läge. Så de får bli en ny tid under veckan !
 
Nu ska jag sätta mig o planera denna veckan, ha en fortsatt fin Söndag! 
 
 

Cookies.

 
Idag mår jag INTE bra, tur att det finns en tröst i skafferiet...
 
 

Falukorv och Ja må hon leva! ♥

 
Idag fyller den vackraste människa jag känner 28 år! Hurra för dig mitt ♥
 
Idag blev det falukorv och makaroner till middag, sjukt underskattat.. Vi hade min brors familj här på middag och inte skulle man våga sig på att bjuda dem på något mer avancerat, för när man är i den åldern vill man gå från bordet så fort man skymtar en lökbit eller kanske något rött som tomat eller paprika haha. 
 
Jag har haft en väldigt mysig dag på jobbet och trots väldigt grått och tråkigt väder så är jag nöjd med denna Tisdag, jag har glada och härliga människor runt omkring mig och de kan verkligen göra hela ens dag!
 
 
/ Tacksam över falukorv, extremt snygg vän och en bra omgivning. 
 

Måndag ♥

 
 
Fler bilder från gårdagens fotografering ♥
 

Godmorgon! Jag har sovit som en kratta inatt, mardrömmar från och till, blä. 
Jag har en spännande vecka framför mig, mycket jobb och två fotograferingar.. Ska även försöka klämma in lite träning, eller jag SKA klämma in lite träning. Förra veckan fick jag till tre tillfällen, och jag har fortfarande träningsvärk efter jag hängde med Vlatko till gymmet i Lördags.
 
Nu blir det jobb, ha en fin start på veckan! ♥
 
 

Dagens fotografering ♥

 
 
 
 
 
Idag har jag fotat denna lille tjej och hennes Mamma och Pappa! Såååå kul : ) ♥ 
 
 
 
 
 

En Söndag..

 
En helg utan kalas, och det är den första på läääänge. Nästa vecka kör vi igång igen och sen är det fullt i några månader! 
 
Idag är det så härligt väder att det bara spritter i kroppen, jag ska snart iväg för familjefotografering.. Och innan har jag varit grymt nervös för att fota någon jag inte känner, men idag är det nästan värre.. när man ska fota en nära vän haha! Men det ska bli grymt kul, men jag måste investera i en assistens eller en kamerabag när jag som idag tar med mig halva hemmet ♥
 
Ha en härlig Söndag i solen! 
 
 
 

Just nu

 
Just nu!
 
 
Trevlig kväll ♥
 
 
 

Saturday night !

 
 
 
 
Hallå! Nyss hemkommen från jobbet och har redan hoppat i pyjamasen, rätt sliten idag. Och nu ska jag göra.. absolut ingenting. 
 
Igår hade vi en trevlig kväll tillsammans Patrik och Sara, vi åt räkor och det blev en helkväll av tjöt och skratt : )
 
Nu vill jag hasa mig ner i soffan och glo på film ♥ 
 
 

Tisdag ♥

 
Hello kompis! Vilken sablans dag, en riktigt tung dag på jobbet, inventering från 06. Sen tyckte jag väldigt synd om mig själv i soffan i sisådär två timmar innan Elnaz fick med mig ut på en runda, och ooom det var skönt? JA! Jag behövde verkligen det, och luft.. Det behövde jag.
 
Jag väntar på svar från eventuella middagsgäster på Fredag och jag tänkte att jag kanske kunde locka med en matbild? ♥ 
 
Nu ska jag hänga lite tvätt, sen får man väl ändå lov att gå och lägga sig? : )
 
Godnatt, hörs imorgon.