28/5

 
Godmoooorgon! Frullen är i magen och nu sitter jag och läser bloggar och dricker mitt kaffe. Nu på morgonen har jag möte och har en ganska kort arbetsdag  idag då jag slutar tidigt : ) Gillar't!
 
Jag har verkligen ramlat ner i slapphålet igen, vad hände? Jag typ kräks när jag hör ordet träna/motionera eller ser alla dessa bilder överallt, känner mig typ fobisk. Men det går nog över snart.. Behöver komma upp ur soffan bara, och prioritera om.
 
Ha en fin dag kära ni!
 
 
 
 

Shopping

 
Shoppelishopp! Ännu en vår/sommar då jag har fastnat för de Leopardmönstrade plaggen, Vlatko kallar mig för tant och förknippar mig med en skrynklig dam med Leopardmönstrad pälskappa.
 
Inte riktigt så illa, än : )
 
De härliga "pyjamas" shortsen är från HM !

Morsdag!

 
 
Men hallå! Hur har er helg varit? Min har verkligen varit kanon, väldigt kort och snabb dock.. Och intensiv.
Igår var det ju Morsdag och vi var på kyrkogården och satte en bukett med  blommor och sen åkte vi till Vlatkos Mamma och fikade.
 
Jag vill så gärna underhålla er varje dag, men just nu räcker inte tiden till och när jag väl känner för eller har tid för att blogga så vill jag bara bombadera er med bildern  på tvillingarna. Men jag försöker att variera mig : )
 
Later!
 
 

Morrn!





Godmorgon! En låång arbetsdag väntar och det känns bra! : ) Idag ska det ske mirakel. Vaknade upp med två bortdomnade armar idag samt träningsvärk i biceps.. Trodde först att armarna höll på ramla av och förstod först inte hur det kunde vara så! Snacka om otränad och orutinerad.. Allt bärande och gos med bebisarna igår gjorde sitt! : )



Nu får jag rusa! Ha en fin Tisdag!

Monday - Funday

 
 
 
Hej! Dagen har gått i raketfart, har varit ledig och imorse var jag på möte och skaffade mig lite vuxenpoäng, sedan hängde jag med Charlotta till BVC med kottarna. Känner mig något lesbisk när vi hänger sådär, barnmorskan kollade lika konstigt på mig som gynokologen gjorde när jag satt och höll Lotta i handen vid sitt ultraljud när korvarna låg i magen. Men är man bästa vänner så är man!
 
Isabelle var cool lugn idag och sov nästan igenom hela mitt besök, så det blev till att underhålla Edward idag. Han gillar mig, och min kamera.  250 bilder hann jag knäppa, det kan inte vara sunt? Nu ska jag iallafall ta och framkalla ett gäng.
 
En härlig dag, och jag är sådär härligt trött.

Lik sin mor!

 
 
Lite bilder från sist jag hängde med Eddie!
 
 Eddie - Jag tror att han kommer bli en rätt rolig prick som bjuder på sig själv, som sin mor! Ni ser ju redan hur han gör sig till  och spexar på bild.

F R I D A Y

 
 
Hallå! Hur mår ni idag? Jag är fortfarande lite yr i bollen efter allt utomhusluft och sol jag fick igår, var nog inte inne mer än typ en halvtimme. Det är nu som jag inser hur jäkla skönt det är att bo såhär, radhus.. Alldeles lagom att pyssla om, klippt gräsmattan fick jag gjort med. Och grillat till middag!
 
Nu väntar jobbhelg och till er som är lediga, sola för mig med! : )
 
 

Godmorgon!

 
 
Godmooorgon! Inatt var en betydligt bättre natt, sovit som en stock. Och idag ser ut att bli en bra dag, skönt att vakna av soljuset istället för mobilsignalen.
 
Sitter här med frukosten och en kaffe, kikar igenom lite bloggar och nyheterna. Det är inte nyttigt att bli provocerad såhär tidigt på morgonen!
 
NU ska jag fixa det sista här hemma innan jag måste åka. Ha en fin dag! : )

PHOTO!

 
... Och där lämnade vi honom ensam, hehe! : )

Måndag igen!

 
Heeeej! Hur mår ni? Jag försöker muntra upp den här dagen med lite musik, jag hade jättesvårt att somna igår och drömde mardrömmar såfort jag somnade. Men jag har bestämt mig för att detta ska bli en bra dag : )
 
Vi har haft en bra helg, fixat och grejat hela helgen och har lyckats bocka av en del "måsten" . Vilket känns jätteskönt!
 
Nu ska jag kila iväg till bussen, ha en fin dag!

Vårkänslor!

 
  
 
  
 
 
 
  
 
Hallå! En promenad på 5 km tog två timmar för mig, Sara och Sally idag. Med en del stopp dvs, jag hade med mig kameran och ska såklart fota varenda mygga som flyger förbi : )
 
Det är hockey på tvn och Vlatko sitter bänkad så jag ska passa på att ta ett lååångt bad.
 
Later!
 
 

Twins!

 
 Vlatko & Edward
 
Heeeej! Vilket flyt jag har ibland alltså, igår efter jobbet så hängde jag med Hannispannis och det slutade med att vi drack vin på hennes balkong och klockan hann bli mycket innan jag pallrade mig hemåt, riktigt trevligt.
 
Idag har jag varit ledig och vi har fått mysa med tvillingarna, vi lämnade de med Vlatko en stund och de såg ut att ha det hur mysigt som helst. Han kommer bli världens bästa Pappa någongång i framtiden, det kan jag sätta en peng på! : )
 
 

Tisdag

 
Goooodmorgon! Sitter här med en svart kopp kaffe! Mjölken är slut. Det ser ut att bli en fin dag även idag och allergin håller i, ganska skönt att jobba inomhus då! Men jag blir så trött i huvudet, igår somnade jag 21.30 och är inte direkt jättepigg idag heller..
 
Det är inte speciellt mycket som händer just nu, därav glest mellan inläggen. Jag jobbar, sover, jobbar, sover. Ja ni förstår! : )
 
Nu måste jag kila iväg till bussen!
 
 

Just nu





Tjena! Hur mår ni? Har ni haft en bra helg och njutit av solens strålar? Jag är nyss hemkommen frn jobbet och det blir en seeen middag idag. Hela denna veckan har varit helt skev , har inte hunnit med ett enda pass heller! Vi börjar om imorgon : )

May. 03, 2013









Heeeej! Vilken fin dag det blev, Vlatko kom hem tidigare från jobbet och vi har varit ute och åkt!

Låter kanske konstigt men att åka bil på soliga dagar är något av de bästa jag vet!

Nu ska vi kolla på fotbollsmatch! : )