Kärlek

Hej!


Vi har det bra! Så himla varmt och det har varit fantastiskt kul att träffa Vlatkos släkt, som han själv inte har träffat på 15 år.

Det är blandande känslor gällande alla sjukhusbesök , jag är sjukt lättad över att de har hittat fel på både mig och Vlatko men samtidigt otroligt besviken på vården i Sverige. Så humöret dalar lite.. Jag är mest arg för att det har varit så enkla undersökningar och ändå har detta inte upptäckts hemma. Fem år, och de har liksom inte ens kollat om Vlatko är utrustad med en snopp ens?

Nu ska vi njuta resten av resan och när vi kommer hem har jag fyllt på med energi för att gå till botten med detta.

Vlatko tappade bort sin förlovningsring för ett tag sedan och igår köpte vi nya! Vi ser det som en nystart och som plåster på såren för allt vi gått igenom! Nu börjar vi om!

Puss på er!


Sol!

Hej! Nu är det snart två veckor sedan vi lämnade Sverige! Och vi har det så skönt, soligt och varmt!

Vi har varit hos läkaren igen och fått lite provsvar och fick det bekräftat ännu en gång vad felet är, varje gång jag hör det så är det som en sten som faller från min själ.

Det är inte säkert att allt fungerar efter operation heller, men såhär nära har vi aldrig varit!

Puss på er!


En liten uppdatering..

Hej! Här kommer en liten uppdatering från Macedoniaaa! Vi har det varmt och skönt och lever ala hakuna matata!

Förra Fredagen var vi på kliniken här och de hittade och gjorde saker som tyvärr Sverige inte har velat göra på fem år! Hela besöket tog totalt 3 timmar och precis som vi misstänkte var det något fel!

På bilden nedan sitter Vlatko och studerar röntgenbilderna, där de hittade en "böj" som jag ska kräva att de opererar bort när jag kommer hem.

Vi är så glada över "felet" och kan äntligen gå vidare till nästa steg! Jag berättar mer när jag kommer hem, men måste dela med mig av min lycka lite!

Kram på er! Och tack för alla "Lycka till" sms!


Mot Makedonien !

Godmorgon! Nu har vi precis ätit frukostbuffén här på hotellet, det är något av det bästa som finns utomlands.

Vi ska nu packa ihop oss och ikväll är vi framme om allt går som det ska! Woop woop!! Nästa destination är Zagreb!

Ha en fin dag, hoppas att ni har det varmt och skönt!

https://cdn3.cdnme.se/2502670/6-3/pic_51dd0643ddf2b37082a2317c.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/2502670/6-3/pic_51dd064fddf2b3710d5d64c7.jpg" class="image">


Slovenien

Heeeejj! Här kommer en liten uppdatering från våran Europa resa! Vi befinner oss just nu i Slovenien och lyxade till det med ett jättefint hotell.

Det har vi varit förtjänta efter dagens bravader, allt har gått sååå jäkla bra fram tills vårt framdäck pajade på Autobahn. Blev ett jäkla pusslande men tillslut hittade vi en verkstad och fick bytt däcket. Hela händelsen tog ett par timmar och planeringen avkörning rubbades en del på.. Men nu sitter vi på terassen med ett glas vin och njuter av livet.

Efter två dagars körning känner jag redan att detta är resa jag sent kommer att glömma.

Jag önskar er en fin kväll och vi hörs när vi hörs! Kram!


Ajfååån!

Herregud ! Vilket tjat det har varit om att jag inte haft en ajfån, jag har varit en trogen androidanvändare ganska länge nu!

Men det passade ganska bra med en ny telefon nu, inför resan och när jag ändå ligger däckad så kan jag roa mig med att lära mig allt! Jag har nu laddat ner alla appar jag kan hitta och funderar på poddmaraton , kvällen till ära liksom!

Hoppas detta kommer fram!


Lika förkyld som en karl..

 
 
 
Hej! Man kan nästan tro att jag har varit för upptagen för att titta in här, but NO! Jag har varit deckad av feber och förkylning de senaste dagarna. Jag är på bättringsvägen och det enda som hjälper just nu är sömn. Så nu ska jag ladda med lite panodil och nässpray och sova. För imorgon ska jag jobba : ) Taggad till tusen.
 
Och snart är det dags att paaaacka, semester woop woop! : )
 
Godnatt på er.