Aptrött.

 
Idag är det ingen passande dag för att jobba i butik. Mitt ansikte är helt skrynkligt och ögonlocken hänger, skelar gör jag säkert med. Jag har sovit ca 3 timmar, kunde fasiken inte somna igår. Jag provade allt! Idag väntar en lååååång arbetsdag 9.45 - 20.15 oh yes. Men snart är det helg och då ska jag och V iväg på äventyr,
 
 
Hej så länge.
 
 
 
 

Ny dator!

 
Heeeej! Nu sitter jag här vid min nya dator, superstressad och fortfarande i morgonrocken. Men jag vart bara tvungen att testa alla funktioner och ladda över lite bilder, och såklart säga hej. Jag förstår knappt hälften men jag lär väl mig.. Jag önskar en en fortsatt trevlig dag!
 
 

Dagens foto!

 
 
 
 
Bilder från dagens fotografering! Idag är jag som hög på livet och kär i denna lilla ljuvliga glada sak. Fotograferingen gick verkligen jättebra idag och självklart är man självkritisk och ser varenda detalj man missat i fokusering, ljussättning osv. Men det är slutresultatet som är det viktiga, och det är att föräldrarna är nöjda! ♥ Och hur kan man vara annat när man ser denna lilla tjej stråla?
 
Ha en fortsatt fin kväll kära ni. Nu ska jag fortsätta med redigeringen . 
 
 
 
 

Photooooooo...oooh.

 
 
Självklart ska  Zlatan vara med ! 
 

Julkort !

pics i love
 
Family - Photo Ideas / An easy set up for a beautiful christmas photo.
 
Family - Photo Ideas / ornaments hanging from trees
 
Family - Photo Ideas / Fun family Christmas session at night.
 
Jag har en del "Julfotografering" inbokat, framförallt till Julkort men även bilder som ska vara julklappar till släkt och vänner, och vilken press! Jag söker ihjäl mig efter inspiration och ser jul och ideér i allt jag gör numera. Kommer att bli skitkul! Och jag får öva såklart.. Kanske ska öva på dockor innan? : ) Haha.
 
 
 

En dag i November.

 
 
 
 
 
  
 
 
Hej! Kom nyss hem från en promenad med Sara och Sally, riktigt ruggigt både ute och inne nu. Jag får noll energi när jag känner mig kall och kryper gärna ner i soffan så fort jag får tillfälle här hemma.
 
Då vardagsrummet är nästintill klart (Vlatkos projekt) med projektorduk och ny tvbänk så vill jag gärna gå vidare till Sovrummet, det är inget stort projekt men det blir nya lister, en fondvägg och sneväggen ska vi sätta lodrätta brädor på, jag tror att det kan bli en fin detalj!  Så nu ska jag spana på tapet till fondväggen . Gillar't .
 

Önskelista... ehh?

 
Cupcakes från Charlottas babyshower.
 
Jag kör en liten nostalgitripp här och går igenom foton från de senaste året. Så kul att se vad som egentligen hänt, för man man glömmer av och går liksom vidare. Jag hittar allt från SPA- besök, event med jobbet, Makedonientrippen, babyshowers, första träffen med brorsdotter Johanna , Charlotta på BB osv. Det är helt sjukt vad fort tiden går. Det har samtidigt varit ett enormt laddat år, och jag har lite mer packning  i ryggsäcken om man säger så. Och detta gäller inte bara mig utan även mina nära och kära som har haft det tufft och man har försökt att finnas där, gå igenom sorg tillsammans och bita ihop samtidigt som livet ska rulla på. Det har varit mycket up and downs om man säger så.
 
Men vi alla är friska, och det ska vi vara tacksamma för.
 
Jag önskar mig verkligen en ny dator i julklapp och jag hör hur löjligt det låter då jag tycker att det är så barnsligt med vuxna som byter julklappar/pengar eller gör långa önskelistor osv (kan bero på att vi har tusen barn i släkten, som gör att jag känner såhär.. Det är deras jul) Men min dator är sekunder ifrån att krasha nu. Jag kanske kan få en trisslott åtminstone? : ) 
 
Och, vad ska man ha för dator då? Det är ju mannen i huset som sköter sånt här, men om jag nu frågar er? TIPS TACK!!!
 

Julklappstips!

Klicka för att stänga bilden
 
 
 
 
 
 
 
 
Åhh, blir tokig av alla fina tavlor som Linda gör på Formeli.se
 


Och självklart blev det en beställning : ) Perfekt julklapp! 

 
 
 

Från världsproblem till ansiktskräm

 
 
 
 
Hej! Anledningen till att jag inte har bloggat har varit i brist på tid, lust och ett kämpande med att inte skriva något dumt. Har varit en aning frustrerad och självklart vill man inte outa någon i en blogg eller skriva oväsentliga saker.  Men mina tankar har snurrat mycket kring människans beteende i olika situationer, om vad som är rätt och fel och att det är något man borde veta som vuxen, att alltid vara en förebild ifall man har barn och aldrig aldrig aldrig föra över sina negativa åsikter till dem. 
 
SD frågan har också cirkulerat i tankarna och gör mig mer och mer upprörd för varje dag, jag skäms. På riktigt! Och för att detta inte ska bli ett forum så stoppar vi där. De orden räcker faktiskt, jag skäms.
 
Förödelsen som sker i Fillipinerna är hemsk och jag hoppas att hjälpen kan börja nå fram snart : (
 
 
Till något helt annat som jag faktiskt hade tänkt skriva om från början är guds gåva till människan, Dermalogica. Snacka om att hoppa från världsproblem till ansiktskräm i ett inlägg. Men jag börjar verkligen se resultat och är så nöjd, i snart ett år har jag använt deras produkter och nu har jag även lagt till Ultracalming Serum i min samling. Och alla synliga blodkärl och röda prickar är snart borta. För någon som haft problemhy hela livet är detta STORT! Jag har nog provat allt, från budget till starka krämer med alkohol och vitaminer och hälsokurer men detta är fantastiskt.