One of ...

 
One of those nights.. Sömnlös. Idag är jag mer död än levande, och inte pga utgång eller baksmälla. Utan för lite lite sömn, då fungerar jag inte. Ibland vill jag bara kräkas på allt, blir rädd för mig själv för hur nära det är att jag bara ger upp ibland. Att något som ska vara den mest naturliga saken i världen och så enkelt för andra ska vara så jäkla svårt. Och förstår det gör jag inte heller.. Det finns ju en mening med allt? Men vad är vår?
 
Nu ska jag sudda bort deppminen och jobba .
 
Ha en trevlig Lördag!

Foto!

 
Korven med turban!  "Bato, ta kort på mig ta kort på mig" Stolt tjej. Fasters härmapa.
 

Igår var en mardröm, lite iaf och vi inte ska vara för dramatiska.. På jobbet, fick ett hänglås nertappat på snoken. AJ! Det gjorde fruktansvärt ont och jag fick känna efter flera ggr ifall näsan satt kvar och ifall jag blödde, men det var okej. Inget blod och näsan var kvar. En bula och lite blå dock.. Men sen kom illamåendet och tröttheten och jag trodde jag skulle avlida, ensam i butiken var jag också. Idag mår jag kanon och jag är inte ens blå i halva ansiktet som jag trodde att jag skulle vara idag. Nu är jag ute i sistsa sekund.. Gotta go. Ha en fin Fredag!
 
 

Kärlek när den är som bäst.

 
Extra kär i min man idag, och jag varit ledig så hade jag överaskat honom med en liten roadtrip, bara vi två. Att man ena dagen tänker tanken av skrämma honom med en kudde över huvudet när han sover, för att man är tillsammans med världens envisaste människa ( förutom jag själv då ) För att andra dagarna älska honom till månen och tillbaka. Det är väl ändå det som kärlek om något? Att vara med varandra trots brister, envishet och ibland slut på hopp.. Att alltid finnas där för varandra och få den andra att skratta. Det är det som räknas för mig.
 
Du! 
 

SUN! RED?

 
Sol sol sol. Välbehövd sol.. Tyckte jag till en början. Men efter sådär 8 timmar i solen av skvaller,tjöt och mat så tyckte min hud något annat och jag tyckte " Så varmt, och så soligt har det ju inte varit.." Jo hej polkagris och får gå med burka till jobbet idag för att inte skrämma slag på folk. Snart är det dags för semester och jag är inte alls redo, jag vill jobba nu ju! 
 
Nu blir det en kaffekopp innan bussen går. 

Midsommar - Bättre sent än aldrig!

 
 
 
 
Här kommer ett snabbinlägg och ett tecken på att jag lever. Har haft långledigt men tempot har gått i 200 varje sekund. Midsommar, utgång, middag på stan och firat min födelsedag i ett. Sprutar snart tårta ur öronen på mig! Nu ska jag rusa till bussen! Ha det så bra.

Blogg.se

Hallå ! Jag försöker trolla fram ett inlägg genom mobilen .. Not working so god. Inte ens en bild på en underbar sommarkväll lyckas man ladda upp. Lös det Blogg.se!!!

Shoes!

 

MY BIRTHDAY!

 
 
 
 
 
Äntligen säger jag bara. Att få sitta ner.. Att landa! Dessutom med en matlåda bestående av lasange på magen och benen upp på bordet. Mina ben och fötter värker , javet.. Jag låter gammal och på tjocken. Gammal är jag iallafall. Hur som helst, internet har legat nere, både på mobilen och hemma. Jag tror att det sociala har försökt säga mig någonting och därför gett mig denna förbannelse. Men nu är det igång igen, thank god. Vet inte hur många ggr jag klickat in mig på FB och muttrat "Ajuste ja" och stängt ner. 
 
Min plan var att ligga lågt med födelsedagsfirande i år och har inte tyckt att 26 är någon ålder att fira. Jag önskade mig på fullaste allvar en anti rynkkräm i present, eller botox. Men istället blev man mer firad än någonsin!? I går blev jag bjuden på middag tillsammans med mina "gamla" arbetskamrater som består av ett gäng av glada människor med hög potential och drivna så in i bomben. Och det gillar jag.. att jag dessutom blev överraskad med presenter och blommor gjorde mig nästan tårögd.  En väldigt fin kväll med andra ord.
 
Att så många fina människor tog sig tiden att gratulera mig igår, genom sms , fb, samtal. U name it! Ni är så fina och tänk vad det egentligen krävs för att göra en människa så glad? Så lite för er, men såå mycket för mig. 
 
Och att jag trodde att internet och min Facebook låg nere pga nerbombning på wallen, haha. Fatta vilken egoboost! Men så var det ju inte riktigt.. Damn u Tele2! 
 
Detta kan jag leva på resten av året! Nu ska jag försöka att sluta le och kanske få lite sömn?
 
Måste jag passa på att ge lite cred till min man som verkligen fått mitt hjärta att smälta de senaste dagarna. I kylen sitter det en lapp men en fin text och bakom så står två prinsessbakelser, som jag nu vägrar äta upp för att det är så fint gjort.
 
Okej! Där har ni det. Nu ska jag komma ner på jorden lite igen.

Spike!


My precious! Fick lagt händerna på dessa och ett par till, så jäkla fina. Annorlunda.. Men fina! Och för de som jämför med JCs collection, så förstår jag det. Men prislappen på dessa var betydligt bättre, längden på platån och "klumpheten" mindre. Bara + alltså. Nu ska jag trixa fram ett par bilder på de andra paret med..

HOLD YOUR HORSES..


Man kan nästan tro att jag har skaffat en hästblogg! Haha..
Men hur häftiga ögon hade inte den här hästen? Typ Blå.

First stop..


Ur arkivet



MEN.. Vad hände? All heder till Olsson som sprang som en dåre efter bollen på sitt hörn. Som stod upp för sitt lag och kämpade, ensam. Hade det inte varit för honom så hade Ukraina satt flera mål. De fick alltför många målchanser. OK, it's enough. Nog om EM..

Hur mår ni? Fött några barn i natt?

GARDEN






Efter att typ ha bott i soffan idag, så var det skönt att komma ut lite. Det blev en fotbolls pizza, och sen en sväng bland mina blommor. En skön ledig dag och det känns att det har varit en intensiv helg. Fantastiskt bra att ha en extra dag att ladda batterierna på..

Kollar ni på matchen ikväll?

SkickaTårta.se



SkickaTårta.se <-- Länk! Vilken affärsidé! Perfekt för student, kalas och midsommarfiranden. Perfekt för mig som alltid är ute i sista sekund och är usel på att baka. jag fyller år om en vecka och sen är det Midsommar. Kanske blir en beställning för mig. Eller överraska någon som tagit examen? U name it. Grym idé iaf!

Monday









Lusten för att blogga och fota är tillbaka så nu kommer det inlägg i raketfart som ni kanske märker! Jag har tagit tag i det där samtalet jag inte var alls så sugen på att ringa, men orken kom tillbaka och vi har fått tid för äggplock vecka 36. En sak som är lite lustig är att ca en vecka innan mens varje månad, eller kanske varannan månad så drömmer jag om att vi är med barn, men alltid på olika eller sjuka sätt. Igår drömde jag att vi kunde tyda ett plus på en körsbärstomatskvist som var format som ett plus, gissa om jag var förvirrad när jag vaknade? Är det någon av er som "försöker" som har det likadant?

Vi har hela sommarn på oss att njuta , utan sprutor och elände. Man får se det positiva i allt.

Kalas!

Leah kom förbi innan kalaset och förberedde naglar och hår. Sötnos !


Det var den Söndagen det, so far. Vi har kalasat färdigt och nu sjunkit ner i soffan. Nu ska man bara lista ut vad det blir för middag? Och kanske ta tag i det med.. En sen middag.