DAY FRIDAY DAY

 
  Från shoppingen idag, och lite julklappar. Som jag INTE kan visa här : )
 

Är helt slut nu, min hjärna känns helt mosig. Dagen är inte slut ännu även om det känns så och man blir lurad av mörkret. Nu ska jag rota fram något gott tills ikväll! 
 
På återseende!
 
 
 
 
 

Hemma hos oss!

 
 
 
Slår ihjäl lite tid, dags att hoppa ur mysdressen och bege sig till stan.
Jag önskar er en trevlig Fredag och en riktigt fin helg : )
 
 
Tack för tipsen angående sabotören ; )
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Charliestwins.blogg.se

 
 
Nu har min gravida vackra vän skaffat en blogg, efter mycket tjat. Mellan kaskadspyorna så uppdaterar hon flitigt!
Så besök henne och gratulera henna här <---
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Argh!

 
 
Ni är ganska usla på att kommentera här! Nu har jag en fråga, våran katt är inte längre någon kattunge men är skogstokig ändå. Han har sprungit maraton här medans jag julpyntat och vi har jagat varandra efter han vält ner allt som kommit i hans väg och spelat fotboll med julgranskulorna. Hur gör jag? Kedjar fast julgranen i väggen? Limmar fast kulorna i grenarna? Sätter upp stängsel kring stjärnorna i fönstrerna så att han får en stöt varje gång han gungar i dem. GE mig tips! Han föööörstöööör.
 
 
 
 

Pink Christmas.

  
 
Idag har jag en riktigt "fixar" dag, storstädar, tvättar och julpyntar. Allt i min onepiece. Slagit in lite julklappar har jag också hunnit med : ) Tänkte fortsätta i samma anda här och förbereda lite käk tills min man kommer hem, sen ska jag bädda ner honom i soffan en stund så han orkar springa på IKEA och bära hem min efterlängtande matta! Haha, vi får väl se. Dagens mission.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baka Baka .

 
Idag var första dagen på läääänge där jag kom hem sent men ändå kunde effektivisera tiden något. Blev en god middag framför tvn sen bakade vi gräddkola och en underbar choklad/knäckkaka som jag tänkte dela med mig receptet på. 
 

INGREDIENSER:

.

Chokladsmet:
50 g Smör
1 ägg
1 ½ dl strösocker 
1 tsk vaniljsocker 
1 krm salt 
2 msk kakao 
1 dl vetemjöl 
½ dl sirap

.

Knäcksmet:
100 g Smör
1 dl strösocker 
½ dl sirap 
½ dl vispgrädde 
1 dl havregryn 
1 dl vetemjöl 
½ tsk bakpulver 
1 tsk vaniljsocker

Till servering: 
Vispgrädde eller vaniljglass 

.

GÖR SÅ HÄR:

Sätt på ugnen på 175°c. Smält smöret som ska användas till chokladsmeten i en kastrull. Smörj och bröa en rund form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Vispa ägg och socker pösigt i en bunke. Blanda ner övriga ingredienserna till chokladsmeten. Häll smeten i formen.

Smält smöret till knäcksmeten i en kastrull och rör ner övriga ingredienser. 
Bred knäcksmeten ovanpå chokladsmeten. Grädda kakan i mitten av ugnen ca 30 min. Låt svalna.

 


Receptet är hittat hos Starwoman <---

 
 
 

Så trött.

 
 
SÅ trött! Dags att komma ut o röra på sig igen och äta rätt.. Det behövs på den här årstiden för att känna sig lite piggare. Det var faktiskt två veckor sedan mitt ryggont försvann då jag inte kunde träna. Så nu är ursäkterna slut! 
 
Ikväll kanske..?
 
Hoppas på en bättre dag idag iallafall. Hörs lite senare..
 
 

P i c s .

 
 
 
 
 
Bilder från Malmoooe!
 

Har precis tömt minneskortet på bilder och det blev en del .. Men nästa gång vi åker tll Malmö så blir det på sommaren. Alla desa parker måste ju vara helt underbara när solen lyser och trädgårdarna blommar. 
 
 
 
 

En sådan dag..

 
 
 
Efter en magisk helg så var jag väl förtjänt av en hemsk dag som denna.. Allt som kunde gå fel gick fel. Kom hem två timmar försent och när jag nästan var hemma så la bussen av och fick så snällt stå och vänta på motorvägen på nästa. Jaja, haft en toppenkväll iallafall och imorgon blir det nog en bättre dag.
 
Nu ska jag krypa ner i sängen, för imorgon när klockan ringer så kommer jag vara så grinig för att jag inte la mig i tid.. : )
 
Gondatt!

Mango & Papaya

 
... En tidig julklapp till mig själv. Sooom jag har uppskattat mitt badkar på senaste, frusen som jag är så älskar jag att bada i riktigt varmt vatten. Min bok har hamnat på hyllan och jag har inte riktigt haft tid att läsa ut den.. Så imorgon är det jag som glider ner i ett bad med min bok. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Home... at last.

 
Vid frukosten imorse : )
 
Äntligen hemma! Efter en hemsk bilresa, det verkligen vräkte ner hela vägen från Malmö till Göteborg. Annars har vi haft en fantastisk tripp och det är härligt att bara få njuta av varandras sällskap. I går sprang vi på stan, lokaliserade oss och tittade på människor. 
 
Sean banan var självklart där med, och för en sekund så trodde jag nästan att det var planerat av Vlatko att det blev just Malmö just den här helgen.. Haha!
 
Nu svider mina ögon, jag måste sova. Godnatt!

5år! Roadtrip.





Är vi framme snart? Jag är som ett barn på julafton som väntar på tomten. Jag har gått igenom alla funktioner på kameran, tagit tusen kort på mig själv. Uppdaterat på instagram #roadtrip. Varit dödshungrig, blivit matad och nu fördriver jag tiden med att underhålla er.

Vi kom iväg : ) Vi firar 5 år denna helg och ska bara njuta av varandras sällskap,hotellfrukost och shopping.
Ha en fin Lördag fina ni!

Nov. 24, 2012


22 November

 
Jag och Victoria från häromdagen : )
 

Jag hatar att sova bort halva förmiddagen när jag börjar sent, hade så mycket planer för denna morgonen.
Jag får iaf skjuts till jobbet idag, lyx! Nu måste jag springa, ha en fin dag!
 
 

10 röda rosor.

 
 
Idag är det jag som uppvaktar min man med 10 röda rosor. Igår var jag en hemsk människa/flickvänn, jag råkade överdosera mitt levaxin och humörsvängningarna var hemska och jag trodde jag skulle slå ihjäl någon. Jag hade galen hjärtklappning och skakade. I natt vaknade jag och bara grät, så imorse jag kände jag mig lite "bakis" när jag klev upp. 
 
Jag tror att jag är "normal" idag men känner inte riktigt för att ta dagens intag av levaxin. Någon legitimerad läkare här kanske..? Måste jag det verkligen ta det. Bäst att blockera google innan jag ställer en diagnos på mig själv.