Inte alltid så fancy..

 
 
 
 
 
Step by step. Inte alltid så fancy, tänkte att det kunde vara charmigt med lite fallande snö, kasta iväg lite eller blåsa iväg lite snö? Hur som helst, hur jag än gjorde så fick jag allt över mig. Och hur många hakor kan man egentligen ha? : ) 
 
 
Vi har en liten tjej som sover över här inatt, vi har kollat på Disney filmen Frozen. Den var huuur mysig som helst, tycker jag. Nu är det dags att stänga ner, jobb imorgon och efter det ska vi fira 25åring. 
 
Godnatt ♥
 
 
 
 
 

Photo ♥

 
Me .. Me and me.
 
Vlatko säger att ens rynkor visar karaktär och att man bara blir snyggare med åren, men detta gäller tydligen bara honom själv och alla män. Att det är sexigt med rynkor hos karlar , håller ni med?
 
Mina rynkor har verkligen börjat tidigt haha, men jag kallar det ansiktsdrag.
 
Jag har idag varit ute och fotat i detta vinterland, ute i skogen faktiskt. Det var inte varmt alla gånger.. I Skinnjacka. Men jag hade en tjockare jacka med, don't worry. Detta var endast för fotografierna. Brr!
 
 
 

Godmorgon ♥

 
Hallå Torsdag! Jag har varit ute en sväng här på morgonen och fotat denna lilla stjärnan. Jag hade hoppats på att solen skulle titta fram under morgontimmarna, men icke. 
 
Men innan jag fortsätter med bilderna så måste jag ta tag i det tråkiga, det råder kaos här hemma. Städa!
 
So long. 
 
 
 

Details ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Soom jag har suktat efter dessa, känns som man precis har plockat ner julpyntet och jag längtar redan efter dessa våriga detaljer i hemmet. I'm in love ♥
 
Se så fina de gjorde sig i vårt gästrum, i bäddsoffan. Men kan även funka till soffan på altanen till sommaren .
 
 
 
 

♥ Be YOU


 
 
 
Precis så. Ibland, ofta så känner man sig otillräcklig. Varken tid, ork eller psyke orkar med! Jag längtar så efter sommar, varma strålar.. Att vakna utav solens ljus, sena kvällar och frisk luft. 
 
Igår kväll låg jag och grubbla på allt man "borde" göra och inte, lite komiskt. 
 
Min tandläkare tycker att jag borde använda tandtråd ca 2 ggr om dagen, göra övningar med mun och hela ansiktet för min käkes skull, använda bettskena, inte dricka kaffe. 
 
Hudterapeuten tycker att jag ska gå igenom alla steg i rengöringen av huden med dermalogica varje dag, vilket jag förövrigt älskar och prioriterar. Ett par exfoliant i veckan med.. 
 
Nageljen tycker att jag ska smörja mina naglar två ggr om dagen. 
 
Charlotta tycker att jag borde kolla på paradise hotell, så att vi har något att prata om. 
 
Min sambo tycker att jag ska laga mat, städa, tvätta, baka, vara en rolig tjej. 
 
Mitt arbete och min arbetsmoral tycker att jag ska ta med mig arbetet hem och ligga sömnlös. 
 
Och mitt samvete vill hitta på mer med mina vänner, göra plankan, ta hand om alla mina brorsbarn med roliga aktiviteter varje dag. Vara en snäll och god svärdotter och hälsa på min far i Spanien. Gah! 
 
Min tid räcker inte till, idag börjar jag göra listor .. Dag för dag. 
 

Film: The Call

 
 
Hallå! Min matlust är fortfarande kass, men har fått i mig en piggelin till frukost, alltid något! Jag var rätt orkeslös igår och gled ner i soffan direkt efter jobbet, Vlatko fick bestämma film och för en gångs skull så var den helt okej, rätt läskig enligt mig.. Men där ska ni inte lyssna på mig för att jag är extremt feg och mörkrädd och kan knappt sova efter jag sett en reklamsnutt av efterlyst. Men The Call hette den, lite kort tycker jag, men värd att se.
 
 
Kom gärna med filmtips : ) Nya som gamla. ♥

Back 2 wörk.

 
Godmorgon! Jag känner mig lite vilsen idag, känns som en evigheter sedan jag tog mig ut och det var längesedan jag jobbade, en vecka sedan men känns som en evighet för mig haha. Tänker på alla som är långsjukskrivna eller långlediga, jag skulle nog aldrig klara det. Jag känner mig helt lost.
 
Jag är några kilo lättare dock, alltid något. Matlusten är noll, men 48 timmar har gått så nu är jag redo för wörk wörk. 
 
 
Ha en härlig Måndag kära ni, nya möjligheter ♥
 

Typiskt!

 
Alltså näe, det förra inlägget var tidsinställt och vid den tiden så hängde jag över toastolen eller sov på badrumsmattan. Våran tjejkväll slutade i katastrof och både jag och Vlatko blev magsjuka : (
 
Nu är jag på bättringsvägen men sååå utmattad.
 
Kan detta vara ett test från ovan? Om jag klarar att ta hand om 4 barn samtidigt som jag kramar toastolen, oh yes. Ge mig fyrlingar bara så löser jag detta ♥ 
 
Så typiskt att bli så dålig de sista dagarna av ledighet bara, blä! Hoppas ni andra har haft en fin helg.
 
 
 
 
 

Godmorgon ♥

 
 
Gooodmorgon hälsar Johanna ♥

Girlsnight ♥

 
 
Fick härliga presenter ifrån Thailand : )
 
Dessa goingar sover nu, jag älskar att ha huset fullt såhär.. Så himla mysigt. Vi har käkat tacos, kollat på film och myst. Vlatko har känt sig dålig och har fått hålla sig på övervåningen, jag hoppas att det går över snabbt och att vi andra slipper undan. 
 
Nu ska jag också sova, för man vet aldrig när dessa kids som fortfarande lever under thailändsk tidsrytm tänker vakna. 
 
Godnatt! ♥
 

Fotografering Liam II

 
 
 
 

Tjejhelg ♥

 
Lycka till idag och imorgon min kära balvän!
 

Godmorgon! Jag älskar detta livet, att vara ledig. Pyssla, greja och umgås med vänner och familj.Ett par dagar kvar sen är det tillbaka till verkligheten. Idag kommer mina fyra brorsdöttrar, de ska sova över här och vi ska ha en riktig tjejhelg. De har varit i Thailand i en månad så jag antar att de har mycket att berätta för sin faster.
 
Kylen ekar tomt och nu ska jag åka och storhandla, säkert tillsammans med alla pensionärer som är ute och ränner redan! : )
 
 
 

Fotografering Liam

 
 
 
 
Idag har jag fått träffa Liam, en kul liten charmig kille som tyckte det var kul med en tjej på besök. 
 
Jag fotade och de bjöd på lunch, grym kompromiss . Tack för idag hörrni! 
 
 
 

Blombud ♥

 
 
En sån härlig bukett
 

Sådan fin gest, och överaskning. Jag blev så nervös igår när jag fick ett samtal om att ett blombud var påväg till mig att jag höll på gå bananas, det var en bukett i härliga färger och choklad från mina 4 guldkorn.
Ni gjorde min dag fina ni!
 
Jag tror allt att dessa små tjejer kommer bli lite extra bortskämda när de kommer till sin faster i helgen ♥
 
 

Bellus ♥

 
 
 
 
 
Denna lilla tjejen kom ju på en snabbvisit igår, hon växer som det knakar och jag fick lukta henne i nacken huuur mycket jag ville.
 
Jag har flängt runt hela förmiddagen här och nu ska jag iväg och fota Liam. ♥