Hej! Jag har "underhållt" er med gamla bilder och har i verkliga livet försökt hinna ikapp livet.
Jag har inte velat skriva något för att när man skriver, eller pratar om det så blir det helt plötsligt verkligt och det är svårt att sätta ord på sådant här. 
 
Egentligen kommer det inte som en chock, utan nu i efterhand så var det väl bara en tidsfråga, jag är sjukskriven och på bättringsvägen, jag har aldrig tidigare i mitt liv mått dåligt psykiskt och det har varit väldigt läskigt. Idag mår jag bra, imorgon kan jag må dåligt.
Fast nu är det fler bra dagar än sämre så jag känner att det går framåt.
Jag har tagit mig i kragen och bestämt mig för att faktiskt gå och prata med någon varje vecka, och de hade behövt även om detta inte hade hänt. 
 
Och ännu en gång har sjukvården misslyckats i sin uppmärksamhet (som jag oftast pratar gott om) min TSH ligger alldeles för högt och för någon som försöker få barn (vilket står tydligt i min journal) är detta inte alls bra, nu senast låg jag på 6,8 och jag ska ligga under 1 just nu, vilket också kan vara en stor faktor i varför jag mår som jag mår. Så nu ska alltså detta värdet ner innan nästa IVF och skönt att någon uppmärksammade det iaf. Enligt läkaren jag pratat med har detta stor betydelse när man försöker få barn, om ett ägg fäster eller inte osv.
 
Och som inte det skulle vara nog så damp det ner ett brev i brevlådan igår med överskriften "Du har cellförändringar" jag vet att det inte behöver vara något allvarligt och att det är mycket vanligt, men det blir liksom ännu en grej som läggs till, vilket man inte alltid orkar ta.
 
Jag blickar framåt, en dag i taget och är så pepp för den här sommaren.. Min magkänsla säger att det är vår sommar nu ♥
 
Jag vet att detta blev väldigt privat, men som jag skrivit innan. Detta kanske kan hjälpa någon annan? Och då är det värt varenda ord från mig. 
 
 

KalasLördag ♥

 
 
 
 
 
 
HEJ! Min bästa väns tvillingar har ju fyllt år som jag nämnt tidigare, och i Lördags firades dom! Jag hade såå trevligt och vädret var verkligen helt fantastiskt, jag är laddad med energi från så underbara människor och allt var verkligen perfekt. ♥
 
Vlatko fick bakat nästan 100 st cupcakes och jag stog för frostingen, känns som att man inte vill se ett par muffins på nja, ganska lääänge iaf.
 
 
Ha en fin Måndag! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 

Bokeh - tips!

 
 
 
 
 
Ett tips för att få till en bokeh effekt till produktbilder.
 

Vill dela med mig av detta, jag är sämst på att få till med en bokeh effekt med kameran med fokuseringen. Men här har vi ett lätt tips för oss latmaskar som gör bilden lite roligare. Alltså en bild från google, en produkt framför, bra ljus och tadaaa! ♥ 
 
 
 

Funderingar & Tankar

 
 
 
 
 
Satt och kollade igenom lite bilder från tidigare i år, och det är kul när man själv märker hur man utvecklas. Jag försöker förbättra mig till varje gång, vara bra förberedd.. Ha en plan och en vision. Jag är min värsta kritiker, men så är det väl alltid, och Vlatko.. Han är svår att imponera på. Så den dagen jag imponerar på honom, då vet jag att jag har tagit en väldigt bra bild. Men det är det som får mig att sträva efter det bästa hela tiden, vilket är såå kul! ♥
 
 
Jag "gick" en webbkurs för ett tag sedan gällande fotografering och där det var lite tips och tricks som var viktiga att tänka på, dessa har jag burit med mig vid vartenda fototillfälle och i och med att jag gör "hemma hos" fotograferingar och inte har en studio så blir det verkligen något nytt varje gång och jag får chansen att utvecklas ännu mer för att jag tar mig an nya utmaningar. Nu säger jag inte att studiofotograferingar är lätt, men det är under lite andra förutsättningar och omständigheter. 
 
Något annat som fick mig att tänka till under denna kurs var hur man är som person mot "kunder" och hur man faktiskt beter sig under de privata timmarna, när man ger sig ut och försöker skapa sig en titel, en erfarenhet , ett rykte, en hobby som faktiskt handlar om kontakt med andra människor och då är ens beteende i t ex kön i affären, en dans på baren med lite för mycket drinkar det som ens varumärke. Kanske inte alltid.. Men de finns de tillfällen som gör det, ifall du kommer få den här kunden eller inte. Och det tror jag är otroligt viktigt att tänka på när man ger sig ut på den marknaden...
 
 

Sara ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
Tur att man har snygga vänner när det suger i fotograferingstarmen, vilket det gjorde idag. Så det blev en tripp ut i naturen : ) Och även fina Sally fastnade på bild! ♥
 
 
Godnatt! 
 

HEJ! ♥

 
 
 
 
 
Hej! Nu har jag smitit undan med datorn, Vlatko bygger ut altanen och jobbar hårt i värmen.. : )
Igår var vi hos Vlatkos bror och fikade, och alla barnen ställde upp på en sekund framför kameran, wiho!
 
Så fina ♥

Påsklunch ♥

 
 
 
 
HEJ!  Idag tjuvstartar vi med påsklunch, det får bli så när de flesta ska ut på annat eller firar på annat håll imorgon. Men äta lär man få göra denna helgen iallafall, hehe.. Och en och annan kaka och tårtbit åker nog ner med skulle jag tro.
 
Idag fyller min bästa väns tvillingar 1 år! Tiden har gått galet fort och jag ska nog lyckas sno en födelsedagspuss från dem idag ♥
 
 
Ha en fin Långfredag. 
 

 
 
 

Glad påsk ♥

 
 
 
 
HEJ! Har suttit och pillat på bilder på denna lilla bakelsen ♥ 
 
... Och ville önska er en GLAD PÅSK!
 
 
 

Purple ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Energi ♥

 
 
 
 
 
 
 
Tankar energi ♥
 
Vilka färger vi har i naturen idag, och sooool. 
 
 

Spring ♥

 
 
 
Äntligen! Dags för lite färg som man blir glad utav, och fräsch.. Speciellt om man har en bränna och inte en ljusblånyans som jag har just nu. Fick Vlatko till att rota fram sommar/vår kläderna. Denna klickade jag hem från HM för ett tag sedan, så himla härlig !
 
 
 
 

Solnedgång ♥

 
Nästan så att de formar ett hjärta. Så vackra!
 
 
 
 
 
HEJ! Det blev en del natur idag, först löpning ute i det fria och sen fotografering av en fantastisk solnedgång. Men OM det blåste, svar ja. Idag var en sån dag då media borde gått ut och varnat för galna vindar, och inte den "storm" som nådde oss för ett par månader sedan när halva Sverige låste in sig för typ ingenting.
 
Jag försöker stressa ner, gör saker jag och min kropp mår bra utav , lägga alla "måsten" åt sidan och tar varje dag som den kommer. Förra veckan blev det väääldigt mycket träning och det känns som en väldigt bra vana just nu, verkligen någonting jag mår bra utav : )
 
 
Natur + träning kan nog vara det bästa lyckopillret för mig ♥ 
 
Trevlig kväll önskar jag er!