I'm ready for takeoff.

 
Snacka om snabb leverans, och grymma priser. På YOUR GLOW
 
Nu har jag gjort allt för att dölja den här hemska förkylningen, spray tan, nytt nagellack, mjuka fötter och nytvättat hår. Redo för huvudstaden mao. Och packat har jag med, vi drar direkt efter jag har slutat jobbet imorgon och kommer hem tidigt på Söndag då vi ska fira världens bästa Nilas som blir 9 år. Och vad önskar han sig? Jo en Ipad, men tjena.
 
Igår vart jag döende och kunde inte jobba och idag var jag ledig, och imorgon ska jag äntligen jobba igen. Vart helt deprimerad här hemma ikväll.. Ska det vara så? Ska man vara nere när man INTE jobbar?
 
 

GLOSSY BOX

 
Efter en hemsk natt med en fördärvad hals och feber har jag sovit i 13 välbehövliga timmar. När jag vaknade var min röst väck och är fortfarande, får endast fram lite ljud.
 
MEN vad gör det, för min GLOSSY BOX är här : ) Och Sveriges snyggaste kvinna pryder omslaget.
 
 

YOUR GLOW

 
 
I Samarbete med YOUR GLOW <-- så får alla mina läsare 15% på hela sortimentet. Skriv in rabattkoden 1501 : )
 
Har själv klickat hem ett armband som jag länge har kikat efter !

BIG Love

 
Försöker muta hem min man snabbare från jobbet idag genom att posta en bild på en present.
Men jag tvekar. Någon måste ju baka kakor : )
 
Efter en sväng på stan så skyndade jag mig hem och trodde att min GLOSSY BOX låg i lådan, men neeej!
Kanske ska slänga ihop en god middag trots allt, då kanske han kommer hem? Hörde att man når en mans hjärta genom hans mage, eller något liknande! : )

Dinner

 
... Åh! Fantasin tryter idag, det kommer bli dags att lägga sig innan jag kommer på vad jag ska laga för mat.
Ibland blir det bara stopp..
 
Vad äter ni idag?

Jan. 29, 2013





Godmorgon ! Sovit gott ? Idag är jag knappt människa. Jag och Vlatko satt uppe länge igår efter han slutat jobbet , vi bokade en spontantripp till Sthlm och åker på Fredagkväll : ) Ska bli mysigt att komma iväg ett par dagar, framförallt till min favoritstad! Nu blir det en kort arbetsdag och sen ska jag gå på stan en sväng! Ha en fin dag!

Uppskattning

 
Ibland, mitt i all misär och drama så är det så värt det. Värt det? Det kanske var att ta i..
Men att få hjälpa, prata och höra ifrån främlingar/gamla vänner som går igenom samma sak som oss eller att bara få sprida våran kunskap och erfaranhet till andra.
 
Det har hänt att jag under dessa år har blivit kontaktad på de mest underligaste sätten pga min öppenhet och för att jag delar med mig av vårat "problem" Jag får fantastiska lyckoönskningar från de som man trodde brydde sig minst. Och dessa ord, lyckoönskningar .. frågor och era försök om att förstå. Det gör mina dagar.. På fullaste allvar så gör de att jag står ut lite till och hoppas lite mer.
 
Ni är unika!

P H O T O

 
 
 
 
Min kärlek, mina hjärtan.

X 2

 
Ett litet smakprov på bilderna jag tog på Lotta i Fredags! Följ henne här.. <---

Bedroom!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nytt ljust sovrum är något jag längtar efter!

Jan. 26, 2013





Startade gårdagen med en frukost på stan , med Lotta såklart!



Efter frukost och lite shopping landade vi i min soffa ett par timmar. Följt av skitsnack, bebisprat och gos. Sen blev det Kina buffé ! : )





Min Lotta åkte hem och jag begav mig ut på Middag för att fira fina Erika som fyllt år!



Tapas!!! Gjorde jag något annat än att äta igår? Det kan man fråga sig nu i efterhand. Påväg så kände jag mig iallafall lika strandad som Charlotta ser ut! : )



Nu väntar en arbetsdag, löningshelg och rea, ska bli så jäkla kul! : ) Speciellt att få jobba med Hanna som är min inspirationsdos under våra helger! Ikväll ska vi fira världens bästa Lova som fyllde år igår! Ha en fin Lördag!




Dream BIG

 
Jag har äntligen dammat av min gamla dator, och ligger nu med den i sängen. Letar inspiration och surfar runt och kikar på allt vårnytt som har kommit in!
 
Jag hoppas på att få ett par timmars sömn inatt för idag har det inte varit kul, först nu framåt kvällen jag har blivit som människa igen.
 
Dröm sött! Och sov gott : )

BAG

 Min nya kärlek.
 
Hur mår ni? Har ni njutit av solstrålarna idag..? Jag har sovit så himla dåligt den senaste veckan, så jag går runt som ett vrak hela dagarna. Men idag har jag hjälpt min bror och måla, och bjudit min man på pannkaksmiddag. Det var den lediga dagen det, jag önskar att dygnet hade fler timmar. Och att man sov lite mer på nätterna så att man kunde kört 120 hela dagen : )
 
Imorgon är det Fredag, och jag ska ut och äta med mina fantastiska arbetskamrater : ) Det har jag längtat efter hela veckan.. foood och fint sällskap, det ni!
 
 

En helt vanlig Onsdag..

 
Godmorgon i stugorna! En ny dag, ett tomt blad och en oskriven sida ur ditt liv. Idag kommer det att bli en bra dag, det känner jag. Det är en ganska underlig känsla att längta till mitt jobb så som jag numera gör. Jag är en tävlingsinriktad person som alltid vill göra mitt bästa, och sätter upp mål för mig själv varje dag och jag tror det är det som sporrar mig till att kämpa på ännu mer. (Nu fick jag detta att låta som en arbetsansökan) Tänk om jag kunde ha samma tänk och kämparglöd när det gäller andra saker.. typ träning eller självdisiplin.
 
Jag har iallafall lovat mig en sak, att jag aldrig ska vantrivas på en arbetsplats igen. Livet är för kort för det!
 
Ha en fin dag ! : )

Caviarnails

 
 
Köpte hem ett Caviar-set häromdagen för att göra något flashigt med mina numera trista naglar.Jag har gett det två chanser, inte bara en utan två. Jag googlade noga och försökte få lite tips från youtube vid andra försöket. Jag satt i ett par timmar och pillade och när det var dags att lägga sig så hade det torkat. Dagen efter vart hela sängen full med dessa små stenar..
 
Någon som har lyckats som kan ge mig ett par tips på hur man får det att sitta mer än ett par timmar?
 
Än så länge får denna produkt noll toasters av fem möjliga av mig. Tills ni har bevisat motsatsen.. ; )