Gästblogg hos pappap.se




Mitt senaste inlägg ligger nu uppe hos pappap.se , ni hittar mina inlägg under "gästbloggar" och Linda . 

Vickan har idag bloggat om deras resa till ett barn och ofrivillig barnlöshet! Och jag blir genuint glad och stolt över de som vågar/vill prata om detta och faktiskt vågar nå ut till andra! Starkt ❤️ 


Ni hittar hennes inlägg på första sidan! 

Godnatt!




Tjena! Jag är typ helt återställd efter en helvetes förkylning, den krävde mycket sömn och återhämtning! Men nu är jag på banan igen, jag har nu avklarat en jobbhelg och även hunnit med en dejt med min Tina och ett event på jobbet där vi hade Caroline Roxy på besök, en toppen vecka med andra ord. 

Denna vecka startar jag med en ledig Måndag, härligt! September väntar och jag vill inte riktigt acceptera att sommaren är "över" .. Vill ha några varma sommarkvällar till! 




Är sommaren över?

 
 
Känns som att sommaren är över, jag är så jäkla frusen av mig och ännu värre blir det när jag är sjuk. Blä!
 
 
Vad hände med fräknar och bruna ben? Huden känns redan torr och blek, och min röda nos ska vi inte ens tala om, helt svullen och rödmosig i hela ansiktet. 
 
Känns ju sådär! 
 
 
 

Tyckasyndomsigsjälv.se

 
 
 
 
...Ni vet den där känslan man kan ha ibland, att åh.. "vad skönt det hade varit o vara lite sjuk" Man föreställer sig levande ljus, film, serier.. varmt te och kanske en påse chips? Alltså nej. Efter gårdagens arbetspass så brast det, natten till idag var fruktansvärd. Så fort jag somnade så knuffade Vlatko på mig och sa att det lät som att jag inte kunde andas, och så fortsatte det.. Idag har jag legat med feber hela dagen, helt ensam. Och orkar man tända några ljus då? Måla några naglar? Köpa några chips eller göra sig en kopp te? NEJ! Så nu jinxar vi inte med några sådana tankar i fortsättningen, för att det är inte ett dugg mysigt att ligga i en hög av snorpapper.
 
 
/Villeegentligenbaraattniskulletyckalitesyndommigidag
Ps.Tydligenhäftitgtattskrivasåhär.ds 
 
 

Monday!

Dagens

Tjena! Måndag och lång arbetsdag idag, vaknat lite halvkrasslig idag.. Ont i halsen och tät men det är bara att hoppas på att det försvinner lika snabbt som det kom. Det är väldigt många i min närhet som vart sjuka så inte alls oväntat det här.. 

Önskar er en härlig Måndag! 

Sunday-funday!




Min personliga inredare 

Hanna är inte jätte förtjust i katter, men Zlatan älskade henne! Haha 


Hello ! Nu har jag landat i soffan efter en helt lagom helg, den har bestått utav besök, kaffe , fika och ännu mer kaffe och fika. 

Idag har min Hanna varit här, vi tog en sväng till Ikea där vi lunka runt och mest briefade idéer! 

Nu behöver jag tips på serier från er, att gå vidare från The Killing är hårt men jag måste, annars kommer det sluta med att mitt sovrum kommer vara tapetserat med bilder på Joel Kinnaman. So bring it! 






PAPPAP.SE

 
BTW! Jag gästbloggar hos Pappap.se varje Onsdag, om det otroligt viktiga ämnet "ofrivillig barnlöshet" 
Kika gärna in och ta en del av denna veckans inlägg. Klicka här för att komma dit <---
 
 
 
 

Kids ♥

 
 
 
Hej! Anledningen till varför jag inte bloggat sedan Makedonien har varit för att jag inte riktigt vet vart jag ska börja, och sen har det varit sommar såklart.. Och dator har varit väldigt bortprioriterat. 
 
Idag har dessa härliga kids hängt hos mig, och att de kunde både gå och springa när vi kom hem efter att ha varit borta i mer än en månad var helt otroligt att se! ♥
 
Jag ska försöka hålla bloggen vid liv denna gång, men de är så mycket roligare när jag vet att någon läser, kommenterar och tycker och tänker!
 
Så kommentera mera, så bloggar jag mera : ) 
 
 
Önskar er en härlig Lördagskväll!