CAKE POPS


Mina första, jäklar var svårt och pilligt det var , det trodde jag inte..Blev helt okej för att vara första gången, har varit rätt yr under kvällen så fick sätta mig ner flera gånger. Men imorgon ger jag mig på att göra några med vit choklad.

Cake pops 





29 Februari


Lilla fashionista!  " Linda, kom.. vi går ut! Ta kort på mig.."  Knäppgök! Men vilket väder vi har, helt sanslöst vad lycklig man blir av det och fina besked. På Måndag plockar de äggen, tio stycken är hittade men sen får vi se om de är något att ha. Men allt ser väldigt bra ut, so far.. so good.

Tack för tummarna, ni är bäst!!!!!

Gått loss på apoteket.. Tur att man har fr...

2012-02-29_14_03 (MMS)

Gått loss på apoteket.. Tur att man har frikort! My gad.


Onsdag


Dags för andra ultaljudet nu! Det ska mätas och trixas. Så, vi får se om de plockar några ägg denna vecka eller om det blir nästa.. : )

Ha en trevlig Onsdag så hörs vi senare!

Hallå flugan ! Ingen träning ikväll, är fö...

2012-02-28_14_57 (MMS)

Hallå flugan ! Ingen träning ikväll, är förkyld .. Men imån ska jag plaska i plurret och simma ett par längder! Ja.. Det var väl det. Kram .


Godnatt! : ) Imorgon är en ny dag med nya ...

2012-02-27_13_36 (MMS)

Godnatt! : ) Imorgon är en ny dag med nya möjligheter! Kram.


IVF Dag 7


Från vår myshelg .


Där satt den, nytt ultraljud på Onsdag och sprutor i två dagar till. Sen plockar de eventuellt äggen på Fredag eller Måndag. Vi får se vad de säger på Onsdag, spännande. Vi är spända här hemma.. Och sådär fjantigt puttinuttiga. 

Väntar..



.. Oh yes, jag förstjänar det. Stucken i armen idag och är tydligen inte färdig med sprutorna i magen än.. Blir antagligen ett par dagar . Jag väntar på ett samtal! ..Och ett mail. Detta kan bli en väldigt spännande vecka, kan bli den bästa någonsin.  Hur som helst så förtjänar man tre tröjor.

BILDREGN!







Bildregn från Lördagen då vi var ute vid havet, gassade i solen och matade svanar!

Underbara helg!

Sunday







.. Söndag, so far. Efter frukosten imorse så begav vi oss ut på promenad. Vi laddade upp med en termos med kaffe och satte oss vid älven och njöt. Leah var helnöjd. Jag älskar denna lilla håla så innerligt när solen tittar fram.. Allt blir så vackert.

Tar vara på varje liten solstråle eller so...

2012-02-26_13_36 (MMS)

Tar vara på varje liten solstråle eller solplats som finns... Måste tanka !


Fotat i det härliga vädret, myst med en li...

2012-02-25_13_51 (MMS)

Fotat i det härliga vädret, myst med en liten korv som ska sova här i natt och fått finbesök och skvallrat över en kaffe i solen. Tänk vad lite sol och trevliga människor kan göra ens dag perfekt!


HELG!


.. Tre träningspass denna vecka är så mycket bättre än inga. Riktigt stolt över mig själv, om min mage påminner mig om hur bra jag är varje gång jag rör mig, alá träningsvärk. Nu blir det en välförtjänt tacokväll och imorgon blir det förhoppningsvis äventyr hela dagen.


Vad gör ni för kul i helgen, ni lediga stollar ?

Såhär ser jag INTE ut idag. Försov mig imo...

2011-12-17_12_51 (MMS)

Såhär ser jag INTE ut idag. Försov mig imorse och känner mig som ett roadkill. Men vill ju inte skrämma bort er.. : ) Vill önska er en trevlig fredag och en fantastisk helg. Jag är ledig : )


IVF Dag 3


.. Jag har varit på mååånga ultraljud, checkat bla cystor.. Mätt blåsor och dylikt. Haft problem med cystor som spruckit och läckt ut och för många äggblåsor efter jag ätit pergotime, men att vi kanske i framtiden ska göra ultraljud av en helt annan anledning än den som är nu känns helt ofattbart, att det ens finns ett kanske. När jag sätter den dära nålen i magen så vaknar jag till och inser att vi är fanimej ett steg närmare.. Ett steg närmare än vad vi någonsin har varit. Det finns en chans.

Detta kommer vara den längsta månaden i mitt liv kan jag lova. Jag sysselsätter mig med annat och umgås med de som får mig att må bra. Finns för många energitjuvar där ute som direkt ska vara där och peka ut alla fel och alla dessa " tänkt om " kommentarer man får, trist.. Synd att ni inte vet hur mycket ni sårar någon , kanske inte betyder något för dig. Men för mig.

Jag är väääl medveten om alla " tänk om " tankar, tro mig. Men utan hopp så kommer vi ingenstans i vår livssituation. Det kommer vara värt ALLT!

Och tack tack tack för all uppmuntran, stöd och tummar! Ni är bäst.