Semester... Slut.

 Pannkakslunch
 
  
 
 
   
 
 
 
Klättra!
 
    
 
 
 
Och där var semestern slut och jag ska strax åka till jobbet. Bilderna ovan är i från i Onsdags då vi kidnappade med oss lillkorven och åkte till Pappa och Ewa. Vi fick en heldag med sol och passade på att fira Pappa som fyllt år medans vi var borta. En utav alla härliga dagar från semestern!
 
Nu måste jag rusa, ha en fin dag!
 

PINKBLUE .

 
 
  
 
Som jag har suktat efter detta sminkbord. Äntligen mitt! 

CLOCKCLOCKCLOCK .

 
REA på massor av fina klockor på Ur&Pen 50-70% 
 

Jag som länge suktat efter en jetset klocka är nu snäppet lyckligare när jag lyckades fynda. 
Vill tillbaka och köpa fler!
 

Ny familjemedlem

 
 
Vår nya familjemedlem. 12 veckor, och heter Zlatan. En vääääldigt kärleksfull liten hårboll 
 

RULLAR PÅ.

 
Oh my. Hade behövt semester från semestern. Dagarna rullar på i ett och vi hinner inte med. Tur i oturen att det regnar idag så att man hinner ikapp litegrann. Men har har haft ett par härliga dagar i solen och typ ätit ihjäl mig. Vi startade Måndagen med "Nu jäklar ska semester kaggen bort" men på något underligt sätt så visar vågen mer än i Måndags.. haha. 
 
 

Pasta - Recept!

 
Första gången jag gjorde denna gratäng var det något jag slängde ihop med det som fanns hemma en dag innan lön typ. Enkelt och snabbt att göra!
 
Stek upp en gul lök tillsammans med ett gäng körbärstomater,champinjoner, röd paprika, en halv gul chili , lite broccoli och pressa ner två vitlöksklyftor. Häll på matlagninggrädde, en dl riven ost, salt peppar, tomatpuré och en köttbuljong. Sen kan du väja om du vill ha kött, bacon eller kyckling i. Jag kör med bara grönt.. 
 
Medans såsen puttrar en stund så kokar du upp färsk tagiatelle eller någon annan valfri pasta. 
Sedan i med pastan i en gratängform, såsen över och toppa med riven ost.
 
Bon Apetit!

Hemma igen

 
Hallå! Det blev en härlig vecka i Bulgarien, i staden Albena. En väääldigt lugn stad. Men vi bokade ett kanon hotell och det blev helt enkelt lättast att hänga där på dagarna, kidsen badade och var nöjda. Jag är mega imponerad över hur bra de skötte sig hela resan, och hur fint de behandla varandra. De tre musketörerna har vuxit en decimeter sedan vi åkte och vi fick se sidor och egenskaper vi inte har sett förut. En väldigt lyckad resa.
 
Jag hamnar här när jag verkligen inte har tid, men jag är klar och Vlatko står i duschen. Så jag passar på, ikväll ska vi fira Vlatkos brorsson som kalasade medans vi var borta. 
 
Nu får jag stressa på honom! Hörs senare 

Semester Part II

Kungshamn hos Sara & Patrik 
 
Blekfis! 
 
Campinglife är jobbigt!
 
 
Tindra, modigast i stan!
 
Korvar!
 
 
 

Off we go!

Syskonkärlek!
 
Med dessa troll + ett större troll tillbringar vi vår resa. Deras första någonsin, så nu håller vi tummarna för bad hela veckan och glada och friska barn! 

Semestern, so far.

<3
Puss Puss! "Min lilla häääst..." Som Leah sa..
Ekorre till vänster..
 
Så söt!
 
Kan trilla in några tidsinställda inlägg med semesterbilder under veckan.. : )
 

Älgar och sånt!

 
TADA! Här är jag, lever! Men blir knäpp på mig själv, har verkligen inte haft tid att sitta framför en dator. Trots att vädret har svikit så har det varit fläng hit och dit hela tiden. Vi har campat, tagit vara på de få solstrålar, varit ute på äventyr och utflykter. Men NU har jag tid att sitta här? Absolut inte. Väääldigt tidigt imorgon går planet till värmen och om ett par timmar behöver vi åka härifrån. Så istället för att sitta här så kanske man ska ta hand om.. Ja.. resväskan kanske? Äh. Jag saknar er och ser att ni hänger här inne ganska flitigt ändå. Jag kikar in genom mobilen ibland och väntar på att fröken Emelie ska ploppa ut en liten bebis. : ) Snart snart!
 
 
 

Color.

 
"Färgglatt i garderoben.."
 

Idag vet jag knappt hur mitt huvud sitter fast, hets vid baren igår fast man bara skulle mingla. Nu börjar nedräkningen.. till semestern, bara timmar kvar! Och att jag inte längtar skulle vara skitsnack, det ska bli hur skönt som helst. Och efter en "baksmälledag" som denna.. Då längtar man efter lite sovmorgon.
 
Vlatko har startat sin semester och låg kvar i sängen när jag gick upp.. Med segernäven i luften! 
Nu rullar jag till jobbet, tja.

Drömmer !

 
Jag är typ väldigt redo för en trip nu! SOL! Bring it !

Monday !

 
 
 
Virkade detaljer från Gina!
 

En väääldigt segstartad dag, men vi har hunnit med en mysig frukost vid vattnet , dock en väldigt sen frukost. Allergin torterar min näsa, hals och ögon idag. Men har en del ärenden idag som måste göras, så hem.. träning och annat får vänta. Men en glass på stan hinner jag nog med!
 
Så på med ögonlapparna så jag inte hinner se all rea som skyltas i fönstrerna.
 
 
 
 

Bloppis!

 
 
Snart dax för en sko-bloppis. Under vår och sommarhalvåret är då skobutiker är farligt för mig. Under de mörka tiderna är det inte alls lika svårt att hålla tassarna borta. Stora kläder och skor i tråkiga färger.. Don't like it. Men klänningar, sandaler, skor och shoooorts i härliga färger. Det gillar vi!
 
Någon i storlek 37 som är sugen på en bloppis? : )