♥♥
 

Friiiiyay ♥

 
 
 
 
 
Nu ligger dessa små björnar i vagnen och sover i friska luften på altanen, och Vlatko på soffan. Han är sjuk :(♥
Jag funderar faktiskt på att låta Elias sova i den här björnfluffiga dressen på nätterna, han älskar den och somnar som en stock. Visst det gör han på kvällarna med, men han är så lättväckt under nätterna, han vaknar av sina egna fisar, Elinas fisar.. Och är hungrig och nyfiken förstås. (Såklart inte, han skulle svettas ihjäl.. Men tanken har slagit mig)
 
Idag har jag hunnit med lite egentid på maxi, haha vem trodde att man skulle klassa mathandling som egentid..? Och stunden i bilen, tilsammans med radion. Den är oslagbar.
 
Kvällsmiddagen är redan förberedd och lunchen intagen. Sjukt effektiv dag när man är två hemma.. ♥
 
 
 

Torsdagsmys! ❤️


Bilder ifrån idag! 

Hehe, Elias var inte så butter som han ser ut att vara på bilderna, bara trött! Hanna stod ju för underhållningen här hemma idag, och som de har skrattat! 

Vi har myst massvis, tagit en promenad och fikat, fikat fick vi ingen bild på för att de slank ner snabbare än någon utav oss hann blinka. Och alldeles för många koppar kaffe idag resulterade i en något skakig Linda som skrubbat badrum från golv till tak ikväll. 

Så, så har våran dag sett ut, nu är det läggdags här! Godnatt ❤️ 


Godmorgon ♥


God morgon! Idag är det verkligen en god morgon, att komma ner till ett ganska så städat småbarnshem med två glada korvar som har sovit rätt så bra.
 
Det är fint det, dessutom blir man serverad kaffe innan V drar iväg till jobbet.
 
Så nu ska vi strax hoppa ur pyjamasen här och sedan väntar besök från Hanna ♥  
 
Önskar er en fin Torsdag.. Snart helg!

För ett år sedan ♥

 
 
 
 
 
 
 
Bilder från idag 


Idag för exakt ett år sedan, reste jag till Makedonien för ett IVF-försök .. Med så blandade känslor, och med ett par tidigare misslyckade försök i bagaget. Jag gav aldrig upp, vi gav aldrig upp. Och det är jag så sjukt tacksam för idag. Innan jag åkte så skrev jag ett brev till Vlatko, som han läste efter jag hade åkt.. Det var tungt, det var så tungt att jag inte ens kunde uttrycka mina känslor verbalt, utan de kunde endast skrivas ned. Jag var så rädd för att jag inte skulle orka mer, ifall det inte skulle funka nu. Jag var rädd för att ge upp... "Att om det inte funkar nu.. Vad gör vi då..?"  De var mycket tankar som flöt omkring. Och att tänka på detta kan göra mig så otroligt ont ibland, tanken av hur jag kände.. ger mig liksom tillbaka smärtan. Men idag väljer jag att vara tacksam.
 
Jag kanske inte har kämpat för mycket i mitt liv, jag är inte bra på speciellt mycket.. Har ingen vidare utbildning och inte heller några vettiga betyg, jag ger ofta upp projekt innan jag ens påbörjat dem, likaså drömmar.. Jag är inte bra på att slutföra om man säger så. Men för mina barn, för våra barn har jag kämpat, aldrig skulle någon kunna påstå annat.. mycket blod, mycket svett och mååånga tårar.
 
Och idag är jag välsignad, tacksam och så otroligt lycklig över dessa två, idag tog vi en tripp upp till fontin.. Jag, barnen och Leah. Och att titta på dessa mirakel, det gör mig så sjukt lycklig.. Och så många andra runt omkring oss som vet hur har kämpat. Jag vågar knappt känna så, för att jag är så rädd att känslorna ska ryckas ifrån mig. Jag älskar mamma-livet mer än allt, och dessa två är de bästa jag har gjort i mitt liv. Att få två barn på en gång är enormt tufft, men så häftigt och det går liksom inte att sätta ord på hur mycket jag känner. Det bara bubblar inom mig, dagligen ♥
 
 
Detta ämne står mig varmt om hjärtat, barnlöshet.. för vi glömmer aldrig. Och att få vara glad för någon annans positiva besked på stickan, det är fint det. Fastän vi aldrig har träffats ♥
 
Fortsätt gärna dela med er av era erfarenheter, glöm inte att dina eller mina erfarenheter kan hjälpa dig eller någon annan, i samma situation.. Om man är öppen, annars blir det svårt!
 
 
Tänk att det var just ni som kom till oss, världens finaste barn. För ett år sedan hade vi ingen aning..
 
 
 
 

 
 

Våra små godisar! ♥

 
Våra hjärtan!
 
Idag är det tur för mina pruttar att de är så söta! Menssmärtor från hell och döv, hehe.. Jag har en liten hjälpreda här på besök idag, som även sov här inatt. Igår hade vi en sådan fin dag, vi var ute i tre timmar i solen.. Myste och bara var. Min mobil dog, vilket faktiskt var skönt och resulterade i att vi umgicks på "riktigt" ..Vi köpte oss en pomfritestallrik och satte oss på en bänk och pratade, ibland behöver man det.. prata med en vettig 6åring, glömma allt annat och bara se deras världsliga "problem".. För den riktiga världen orkar man ju inte alltid med, så mycket hemskheter som sker nu.
 
 
 
Lilla Leah är typ barnens största idol idag, de skrattar åt allt hon gör! ♥
 
 
 
 

 
 
Ah. Som jag saknar att vara gravid, min kropp o knopp mådde så mycket bättre då! Mitt immunförsvar var verkligen fantastiskt under min graviditet och nu är de tillbaka till de vanliga.. Jag har verkligen hunnits sättas på prov under dessa 3 månader sedan barnen kom, världens förkylning, spyor, blödningar och nu spräckt trumhinna! Och inte bara det, jag har typ 4 hårstrån kvar på mitt huvud.. Visst har man hört att man tappar mycket hår när man fått barn, men jag som knappt hade något hår innan? Så tips på produkter eller mirakelkurer för att behålla de lilla hår man har mottages varmt! ♥
 
Nu har jag gnällt färdigt, vi har haft en superfin morgon här hemma.. Glada barn och Elina är feberfi.
 
Nu ska jag försöka hinna med en kaffe i solen innan de vaknar!
 

💜💙




.. Bild ifrån igår, vi var påväg för att fira Vlatkos Pappa som har fyllt år, ser ni hur mysigt de har de i sina nya Björn- overaller? 

Idag har de inte blivit några bilder tagna, har varit en rätt så typisk Söndag här hemma, bara slappat i myskläder. Och vår lilla stjärna Elina har haft rätt så hög feber här under dagen så att det blev en sväng till jourcentralen, men vi ska hålla henne sval och se till så att hon äter och kissar ordentligt. Just nu sover hon, men det kan bli en tuff natt. Men hur som så har hon varit såå glad, som alltid och när hon har varit ledsen så har hon liksom skrattat och gråtit på samma gång. 

Och eftersom vi inte vet hur natten blir med dessa små knoddar så ligger jag redan nerbäddad och hoppas på ett par timmars sömn iallafall. Wish me luck! 

Öra, dubbelmatning och Lördag!

Dubbelmatande supermom! Såhär ser de ut de flesta dagarna hemma hos oss. 

Heeeej Heej från en döv tant! Ah blir så trött, har haft lite ont i örat från och till och kände igen symptomen från ett tidigare år då jag spräckte trumhinnan och fick följder som feber och en låååång pencilinkur, och häromdagen fick jag mer och mer ont under natten och när jag står upp eller ligger på sidan så rinner de ur klar vätska ur örat.. Så igår fick jag kommit iväg till vårdcentralen och de konstaterade hål på trumhinnan och vätska som ligger bakom och rinner ut, varav den extrema smärtan som nu är. Så här knaprar vi smärtstillande för fulla muggar och nu också penicillin då! Men skönt att jag kollade upp det innan det blev ännu värre. Men just nu hör jag nada och är lite trött i bollen om man säger så! Tur att man har snälla barn : ) 

Nu ska vi ge oss ut iallafall! Först second hand och sen en sväng på stan : ) 

Önskar er en trevlig Lördag! ❤️



Torsdag ♥

 
 
Heeeeej! De här små kottarna är riktigt trötta om kvällarna numera, och tidigare dessutom.. Kanske beror på att det blir mörkt så tidigt? Jag inte vågat skriva något innan, liksom inte vågat jinxa.. Men jag tror Elias har brytit mönstret vad det gäller att vakna 05.00. Vi har sovit till 07 för det mesta, de senaste två veckorna.. Idag åt dem vid 05-06 och sov vidare till 09.
 
Och inte trodde jag att de skulle sova så länge, så när jag vaknade strax innan 09 och såg att de fortfarande låg och sov, så flög jag upp i chock och sprang in i duschen..Vi skulle nämligen träffa Anna klockan 11, och inte trodde jag att man var tvungen att ställa klockan när man har småbarn : )
 
Anna har också tvillingar, som nästan är lika stora som våra.. Så det var en riktigt trevlig promenad och skönt att prata med någon som liksom delar samma erfarenhet som vi. Tyvärr var inte vädret på vår sida då det regnade från alla håll och kanter under hela promenaden. Men vi får satsa på bättre väder nästa gång. 

Barnen mådde susen efter promenaden och har varit så nöjda och glada idag, kan bero på allt gos de fick av Jessica som kom på en kaffe i och för sig. Gladfisar, Elina speciellt.. Hon tjuter av glädje från de ögonblicket hon vaknar på morgonen, så himla härligt att hon är en sådan glad tjej. Elias har blivit betydligt bättre i magen, vilket har påverkat hans humör .. Nu är han en gladare kille som mestadels ler från öra till öra (förutom när han är hungrig då, då går världen under och han vill iiiinte vänta på mat) 

Nu ska jag kika på Berg & Meltzer! Sen sooova, godnatt! 
 
 

♥ Höstfotografering

  

Höstfotografering från förra hösten.. ❤️  Fina Lina med familj! 



 
Älskade älskade Elina 💜


Phjuu , nu sover de så skönt! Ikväll blev det lite snurrigt, barnen missade sin eftermiddagslur och somnade för kvällen utan mat, ny blöja eller pyjamas! Vi hade finbesök utav Jessica och barnen och självklart ville vi mysa lite extra då. Men så blir de ibland.. Så nu ligger jag här och väntar på att de tickande bomberna ska vakna för mat.  Hehe, och under tiden så ska jag nog micra den där kaffekoppen jag har försökt få ner i ett par timmar.. 

Önskar er en fin Onsdagskväll! 
 
 

Elias ♥

 
 
 
 
 
 
Min älskade älskade vackra lilla kille ♥  Jag är så kär i dig!

DIY - Pumpa ♥


Idag har jag pysslat lite, självklart hakat på den här DIY-trenden om att måla pumpor nu inför halloween, en rätt kul idé enligt mig som inte alls gillar halloweenpynt annars. Mina minipumpor blev väl sådär, men meningen var att de skulle vara i grått och koppar.
 
Brukar ni dekorera med halloweenpynt hemma, och kanske till och med klä ut er? ♥