Kvällens funderingar... ♥

 
DIY - Dessa ljusstakar rotade jag fram ur ett skåp, spraymålade dem och de blev som nya. 
 
 
 
Hello! Hur mår ni? Jag är ganska nöjd över tillvaron just nu, samtidigt väldigt nervös. Det är rätt läskigt hur snabbt livet byter spår. Förra veckan känslosam, ledsam och lärorik, det är viktigt att minnas vad som faktiskt är viktigt här i livet och inte. Men igår vände det, jag fick ett väldigt positivt svar på proverna jag tog i förra veckan, och för någon annan kanske detta är vardagsmat men för mig är det lycka. 
 
När jag strax innan semestern blev nekad till IVF pga cellförändringar och för högt TSH,  vart det som ett slag i ansiktet. Jag fick opererat bort cellförändringarna under semestern utomlands.. Och det ända som krävdes nu var att mitt TSH - värde skulle gå ner från 4 till under 1. Och nu ligger jag på 0,5. Woop Woop! Bollen är i rullning och jag har nu börjat med mina tabletter för framtida IVF. Nu håller vi bara tummar och tår att allt går vägen denna gång, att IVF blir av och att vi faktiskt har tagit itu med alla problem och åkommor innan.
 
Om det blir ett barn, ett befruktat ägg eller ens några ägg, det tar vi då.
 
Ett steg i taget.. En dag i taget. ♥ 

Träningsmotivation ♥

 
 
Hängde med Elliz till gymmet igårkväll, hon visade mig ett par övningar som jag allt ska klara av att klara själv nästa gång. Jag tyckte att jag mjukstartade rätt bra, blivit superförkyld varje gång jag tagit tag i träningen.. Så nu tänkte jag att jag inte ska köra så hårt från början som jag tidigare gjort. Jag blir så intensiv och exhalterad över träningen när jag väl bestämmer mig, och så rinner de ut i sanden efter sjukdomar och dylikt.. Och att hitta motivationen igen? Alltså nej. Inte lätt.
 
Meeeeen nu så? Sjuk träningsvärk efter gårdagens lek iaf! : ) Och idag fick jag fyndat ett par nya träningsbralls.
 
 
 
 

Hello! ♥

 
 
Hello! Klockan är strax efter 20 och det är kolsvart ute, me don't like.. At all. Idag har jag haft en sjukt produktiv dag, bilen är på lagning, tagit blodprov, mötte upp min brorsson efter skolan och åkte till stan på dejt, det vart en väldigt sen födelsedagspresent som bestod av utlovad shopping och häng. SÅ MYSIGT! ♥ 
 
Jag fick kikat på tapeter och fick lite prover med mig hem, jag trodde aldrig att det skulle vara såhär svårt att välja en jäkla tapet, det finns så mycket fint! Helt galet. Men jag har bestämt mig för att det ska göras ordentligt, väljas ordentligt och inte bli halvgjort, så nu får vi faktiskt lov att vara kräsna. 
 
Jag lär drömma om tapeter inatt ♥
 
 

Vardagssnack

                
 
En midsommarbild på mig och mitt hjärta! 
 
 
Ah. Ikväll är jag heeelt slut, dagen började med att upptäcka en krossad bilruta på bilen, stressad till jobbet.
Med en provisorisk lösning bestående av en blå plastpåse på passagerar sidan fick jag tutat iväg. 
 
Som tur var mina arbetstimmar en piece of cake, gott sällskap och härligt tempo! Men sen vart de tillbaka till verkligheten, rattade hem biljäkeln igen.. Och att det var halvstorm gjorde inte det hela direkt roligare på motorvägen med den blåa påsen. HAHA! 
 
På tal om cake, så har jag nu denna kaka i frysen och väntar på att bre på de sista lagret med kaksmulor. Jag har noll ork idag, trött och sliten..Och lite bitter. Men ändå ska jag både baka och laga mat såhär dags. Helst samtidigt med : )
 
Jag gillar att laga mat, och jag behärskar det, men baka är något jag är värdelös på. Jag gillar inte att man måste följa ett recept efter punkt och prickar för att det ska bli bra, och inte kaoset som skapas i mitt kök heller! Men sisådär 4 ggr om året ger jag mig på det, lika besviken över resultaten varje gång (nästan) så efter ikväll lär de nog dröja ett tag, eller vad tror ni?
 
Receptet har jag hittat här och jag får nog allt återkomma med en rapport om hur kalaset smaka! ♥
 
Ha en fortsatt fin kväll!
 
 
 
 

Sweet Saturday ❤️



Tjena! Hur har eran Lördag varit? Min har vart kanon, har hunnit med både nöjen och måsten! Strosat runt på stan med Sara, kikat i butiker och ätit lunch i solen. Sedan behövde jag tanka lite inspiration till sovrummet så det blev en tripp till Ikea, ensam .. Vilket faktiskt var väldigt skönt! 

Igår var Hanna här som jag skrev tidigare, och vi fick packat ihop det som ska säljas på loppis imorgon! Nu har jag fyllt bilen med gammalt kraffs, och hoppas på att de kan glädja någon annan! : ) 

Nu ska jag lägga mig i soffan en stund ❤️ 

 
Min nya hang up, sagobilder! Här fick Leah vara en liten ängel. Jag övar och SKA bli bra på detta. 

Fredag idag och en ledig helg väntar, fullspäckad med roliga planer! Men först blir det ett par timmar jobb, och ikväll Taco-fredag med min Hanna. 

❤️ 

Pappap.se


 

Läs de senaste inlägget från mig gällande ofrivillig barnlöshet hos pappap.se 

Imorgon kommer veckans inlägg upp! Titta gärna in då : ) 

Vad vill ni läsa om? Känslor? Vår utredning? Tell ME : ) 

Sommar, bara liiiite till! ❤️



Hej! Idag trotsar vi höstvädret och kör med bara ben och klänning! En lång arbetsdag väntar och ibland har de sina fördelar att börja sent och sluta sent, hann fixa en del hemma nu under morgonen och ikväll blir det nog en promenad med Sara, om man lyckas hålla sig vaken tills dess dvs! 

Vi har köpt en ny säng till sovrummet som borde komma vilken dag som helst nu, sen är nästa mission tapeter och golv! : ) så det är det jag sysslar med på kvällarna, suger åt mig inspiration på olika inredningssidor! 

Önskar er en fortsatt fin Tisdag! ❤️

Följ mig på instagram!



Instagram är något jag använder ganska flitigt, lite mer alldagliga bilder där! Följ mig gärna under namnet LindseyLinda 

❤️

Hej Måndag!




Hej Måndag! Hur är läget med er? Med mig är det toppen, haft en finfin helg! I Fredags var vi hos Vlatkos lillebror och flickvän som flyttat ihop, och detta var såklart värt att fira. Pappa var på besök i Lördags,  så mysigt! Snart rullar de iväg till Spanien igen! 

En familjehelg helt enkelt! Och jag känner mig ganska utvilad och fylld med energi! 

Nu är jag påväg till jobbet och är rätt taggad inför denna vecka! 

Ville bara titta in och önska er en finfin Måndag! ❤️