O N S D A G

Morsning! Hur mår ni? Känns rätt kallt idag, sådär så man bara vill krypa ner i sängen igen. Ruggigt.
Ha en trevlig Onsdag! Nu väntar jobb.

S H O P P A T

Shoppelishoppat, vad tycks? Skopunkten.



30/8


Godmorgon! Nu är det två dagar kvar innan vi går in i Septembermånad. Vart har den här sommaren tagit vägen egentligen? Jag är iaf lååångt ifrån redo för ett farväl av denna sommarn.
Nu ska jag kasta i mig frukosten sen bege mig till jobbet.
Ha en trevlig Tisdag!


Strike a pose

.. Ifrån i Lördags, vi var på kräftskiva. Och efter detta kortet glömde vi givetvis kameran hemma . Så det blev inga kort på min kräftdebut. Men shit vad gott det var, och beroendeframkallande. På Söndagen åkte vi och köpte mer kräftor ! Med betongkepsen på.. Såklart.

Down..


Jag känner mig som en oöppnad skakad colaflaska som någon välte ner från hyllan på ica, men ställde tillbaka. Som står länge och bubblar och pyser och när någon väl öppnar mig så bubblar det över.

Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är som är fel, är totally lost och känner mig så hopplöst nere. Ena dagen / dagarna flyter allt på som vanligt men andra dagar känner jag mig nerbankad av en hammare. Min kropp tar stryk och jag känner mig bara fysiskt och psykiskt misshandlad av min egna hjärna. Konstant trött men vill samtidigt göra ALLT som jag inte orkar, jag borde göra allt. Jag borde göra massor men det svämmar över.
Jag märker att jag mår bäst av struktur, planering och framförhållning. När jag ser fram emot något då mår jag som bäst. Men om man inte orkar styra upp något? Ta tag i saker och ting eller planera dagen.

Då sitter man här.
Blä. Om det är för slarv med medicinen eller om det är pga sjukdomen, svårt att veta. Men jag vet att jag inte alltid varit sånhär. Förr ville jag umgås med mina nära VARJE dag, skratta och prata varje dag. Men nu är det på mina villkor och när jag "orkar" . Hoppas jag växer ur denna fas snart och kan vara en glad tjej varje dag , även när mina vänner behöver mig.
/SjälviskaLindasombehöverventileraibland.

T R U E



Jag har sagt det förut och jag säger det igen, denna kvinnans röst är magisk.
Kommer vi få höra henne i TrueTalent ikväll tror ni?
: )

Test


Testing testing.. Bloggar ifrån Vlatkos nya surfplatta ifrån sängen. : ) Delad vårdnad? Ja tack!

L O T T A

Här sparar vi på allt! Allt som är viktigt och betyder något iaf, detta brev fick jag föör måång år sedan ifrån en vän som fortfarande betyder ALLT för mig, min stjärna som är en jävel på att lyckas.
Jag fick det finaste brevet någonsin, för en chipsälskare som mig. Vlatko är en lika stor chipsälskare som mig ( om inte större) Och han tyckte också detta var det finaste man kunde göra för någon annan..
Kommer ni ihåg när man skickade brev förresten? Det var alltid lika kul när det damp ner ett brev eller vykort i brevlådan.
Enough, Lotta förklarar sin kärlek för mig i detta brev och skickar med en 20 lapp. För att om jag någonsin är ledsen eller sitter hemma och är pank. Då kan jag alltid köpa en påse chips iaf. Det är KÄRLEK och det finaste någon har gjort för mig.
9 år sedan Lotta och du är FINAST!

Beloved

Gnuggar gruset ur ögonen och inser att jag fått sova måååånga timmar inatt, riktigt skönt. Kanske råkar känna mig lite utvilad hela dagen nu då? Har ni haft en bra helg? Min har bestått av jobbjobbjobbochmerajobb.

18/8

Jag vet en sak som jag kommer att undvika rätt bra idag, sitta ner. Det gör rätt ont! Var på Zumba igår för första gången och shit vad roligt det var, och rätt beroendeframkallande med kan jag tänka mig.
Ikväll får det bli en springtur.

Smärta!!!

2011-08-16_19_27 (MMS)

Smärta!!!


T O K

Alien? Nej bara Leah-Pajjas-Alien !

F R U K O S T

Godmorgon ! Har ni sovit gott? Det har verkligen jag. Natten till igår fick jag inte alls så mycket sömn som jag hade önskat och inatt kan man säga att jag tog igen de dära timmarna rätt bra.. : ) Nu blir det frulle, en kopp kaffe och iväg till jobbet för en lååång dag.
Hoppas ni får en helmysig Tisdag!

SMS-inlägg

2011-08-13_13_59 (MMS)


Morgonmys !

2011-08-14_11_04 (MMS)

Morgonmys !