Året lider mot sitt slut ♥

Min älskade älskade familj. Vilket jäkla år, nyp mig! Jag har allting jag någonsin önskat mig och hade nog inte kunnat vara lyckligare, tacksammare. (Klart det hade suttit fint med ett miljonbelopp på kontot, men ni fattar)
 
Men nu lider året mot sitt slut och jag är helt övertygad om att nästa kommer bli rätt bra det med, med dessa lustigkurrar i huset.
 
 
 
♥  Hur har erat år varit?
 
 

 

 
 
 Det doftar hyacint i nästan alla rum hemma, så gott! Men snart åker julen ut igen, granen börjar se lite vissen ut! 

Igår firade vi Sebastian som fyllde år, barnen mår mycket bättre men på nätterna blir de sååå täppta i näsorna. Vi hoppas detta är förbi snart.. Eller så håller de i sig tills de är 10 år kanske? 

Nu har jag precis pussats lite extra på mina tre hjärtan, för att nu väntar ett par timmars jobb! Längtar redan efter att få se deras reaktion när jag kommer hem, de brukar studsa upp och ner av glädje ❤️  

Men efter detta arbetspass så är jag ledig i ett par dagar tillsammans med Vlatko som är långledig. 





God Jul och God fortsättning!

 
 
 
 
 
Hallå Hallå! Här har vi tryckte oss vår sista köttbullesmörgås för i år.. Det sprutar snart julmat ur öronen på oss. Vi fick ihop ett ganska fint julbord faktiskt! Men att vi fick äta lite i skift på självaste julafton, det gjorde inte så mycket. Det har ju varit sjukstuga hos oss (och är fortfarande) så vi firade själva hemma hos oss i myskläder. Barnen var lyriska över Kalle Anka. Elina var heeeelt galen i pappret och snöret på julklapparna, vi fick ta bort de efter en stund.. Trodde nästan hon skulle tuppa av så exhalterad hon var haha. De känns som att barnen har fått julklappar hela december så på självaste julafton blev det inte så många, men ett par välnämnda från min bror med familj , fleece overaller och en massor med pedagogiska leksaker och böcker, tusen tusen tack! 

Eftersom de fortfarande är så små och inte riktigt förstår det här med julklappar ännu så har vi valt att skänka en peng i deras namn till Barncancerfonden istället. Det känns bra i all köphets! ❤️ 

Nu ska jag beta av ett 10 timmars arbetspass, har fortfarande träningsvärk efter gårdagens. Natten har varit sådär, Elias har lite svårt att andas på nätterna  pga förkylningen och väcker självklart sin syster. Men OM man blev lycklig när man såg snön ute? Ja, den lyser upp så fint! 

Ha en fin Söndag! 



♥ Bxxlight

 
 

Jag är så mallig så mallig, denna underbara lampa (bxxlight) har Vlatko knåpat ihop till mig.
Tycker att den blev superfin! Just nu har den sin plats i sovrummet, men vi får se vart den hamnar. I barnens rum var de tänkt från början.. Men vi får se som sagt ♥
 
 
Elias verkar må betydligt bättre idag, långt ifrån bra men väldigt mycket bättre än vad han gjorde igår. Men Elina har varit sämre idag, men hon är inte lika påverkad utav febern som Elias är.. Han har en riktig manlig förkylning den lille korven. Hur som helst, tråkigt att denna dumma bacill dök upp lagom till julafton, men vi ska fira på hemmaplan ändå, bara vi.. Så att det blir nog inte så tokigt ändå! ♥
 
 
Nu ska jag provsmaka en eller två köttbullar!
 
 
 

❤️




.. Nu är jag här igen! Det har varit full rulle med sjuka barn. Som sagt, vi var hos vårdcentralen i Måndags, de bad oss avvakta ett dygn ifall inte febern steg, eller om Elias blev hängig.. Då skulle vi åka in akut. Vilket vi fick göra på kvällen samma dag för att febern bara steg. Vi fick vård supeeeersnabbt och fick träffa läkaren inom en timma. Han konstaterade på ett par minuter att Elias hade öroninflammation, en kraftig sådan som antagligen gör väääääldigt ont. Vi har fått pencilin och han ska äta febernedsättande, och smärtstillande. Vår lille kille! Hur länge har han haft ont egentligen innan det blev såhär illa? Man ska fasiken alltid lita på sin magkänsla, då jag sökt vård för detta två gånger. Samma dag som läkaren på östra kunde se detta? Och när han skulle vaccineras för ett par veckor sedan, minns även att jag skrev om det här.. Att jag misstänkte öroninflamtion. 

Konstigt de där! Men de här hade vi kanske kunnat slippa? Ubersjuka barn vid deras första jul :( 




❤️




Vilken lång dag, eller vilket långt dygn kanske man ska säga! Igår kväll packade vi ihop oss och begav oss allihopa till Jessica med medköpt tårta, och lite hemmagjorda paket som var från hennes barn. Hon fyller 40 imorgon, så vi tjuvstartade firandet lite. Jag tyckte att Elias var lite hängig igår och rätt gnällig, men inatt urartade det totalt. Feber och skrik heeeela natten. Vi sov nog inte en timma ens, och de ända som "funkade" var att bli buren, och väl i famnen hulkade han sig själv till sömns, lille plutten. Misstänkte direkt förkylning, då han råkat ut för nyfikna barn med snoriga näsor de senaste. 39,6 i febertemp som vägrade ge med sig. I förmiddags tog jag med honom till vårdcentralen och de kunde egentligen inte konstatera något alls.  Jag bad dem kolla öronen återigen, och återigen utan resultat. 


Oh.. Får fortsätta imorgon! Ledsen bebis, gotta go! ❤️

❤️ Torsdagsmys!




Vilken härlig Torsdag ändå! I förmiddags gav vi oss ut, träffade Tvillingarna Anton och Valters Mamma Anna och det blev en rätt så lång promenad då vi hade massor att prata om, kul! Sen tog jag en extra sväng med barnvagnen för att hämta Leah på fritids. Sen gick vi och åt på McDonalds och tog bussen hem, spännande.. Det gjorde jag första ggn häromdagen! Älskar att utsätta mig själv för sådant haha, får en kick. Men nu vart de bara två hållplatser .. Jag typ krääääks på backen som går hem till oss. 14kg i uppförsbacke + vagn, alltså inte alltid lika sugen på detta, speciellt inte i regnet! 

Jag och Leah myste oss ner i sängen medans barnen håller på somna här bredvid, med Julkalendern på tvn.. Hon somnade ifrån mig och nu ska jag hänga lite tvätt och städa upp här hemma. Imorgon blir de nog en del fixelifix, köpa gran bl.a. 

Ha en fortsatt trevlig Torsdag! Det ska vi /jag ha! ❤️

nanana,baaatman ♥

 
♥ Om Pappan i huset hade fått bestämma så hade båda kidsen varit fullt klädda i Star wars kläder idag, dagen till ära. Men så blir de icke, haha! Elias "rullar" fram i sin Batman-tischa (Som jag aldrig trodde han skulle växa i, i storlek 68. Lille plutt)
 

Julkort ♥

 
 
Har ju visat er bilderna från våra julkort innan, men inte själva julkorten..men såhär blev resultatet och utskicket : ) himla kul! Jag har inte vågat visa innan med risk att det inte har kommit fram ännu.. Men nu verkar de som att de har kommit fram till våra nära och kära. Det var både kul och jobbigt att fota barnen till detta haha, vi fick ta ett par pauser för mat och blöjbyte.
 
Men vi får se om det går lika bra nästa år.. Då lär de ju inte hålla sig i bild då (!!)
 
 

 
 
 Älskade älskade barn

Ikväll har jag tittat till barnen ett par extra gånger. Och idag är jag extra tacksam över att livet blev som det blev.. Och idag har jag blivit påmind om hur skevt man har levt, och hur illa det hade kunnat gå. Jag har varit väldigt ung och dum, och umgåtts i alldeles för dåliga kretsar. Men jag har lärt mig massor, jag är idag rätt så "street smart" , klarar av alla möjliga sorters människor , står upp för mångfalden och ett mångkulturellt samhälle. Jag har lätt för att läsa av människor och är en ganska så bra människokännare. 


Jag vet egentligen inte vad jag vill ha sagt, utan att de förflutna kom ikapp mig idag och det var ganska läskigt! .. Och jag hade helst velat slippa återblickarna idag, men det har varit svårt. 

Jag önskar att mina barn får växa upp utan våld, utan hat , utan lögner och bara få känna ren och skär kärlek genom livet. Jag vet att det är omöjligt men jag ska göra mitt absolut bästa och yttersta för att ge dem en trygg uppväxt!  Det finns så mycket idioter där ute. 

.. Och Vlatko då! Vart hade man varit utan honom! Han har ingen aniiiing om hur viktig han är. 

❤️

Wasabi-kyckling ♥

 
 
Tips! ♥  Nu är veckan igång, och här kommer ett middagstips från den absolut bästa matbloggen enligt mig. Wasabi-kyckling! Så gott, vi älskar wasabi här hemma. Men vi var lite lata denna gång och köpte färdig potatisgratäng, så denna middag gick verkligen supersnabbt att tillaga.
 
♥  Jennys matblogg <--- Recept.
 
 

Livet ♥

 
 
 
 
 
Ah nu kanske jag låter sådär äckligt Ernst-positiv. Men det får man göra ibland i den här gråa världen.. (Och alltid sticker i någons ögon, men men) Idag som sagt tankade jag energi på jobbet, en skön arbetsdag helt enkelt. Ringde Vlatko när jag hade slutat och de hade begett sig till barnens Farmor och Farfar, så att jag tog ett par extra varv i stan och gick och kikade på julklappar i luuuuugn och ro. Och vilka springer jag på? Charlotta, hennes barn och barnens Mormor. Jag dock av lycka för en sekund, som jag har saknat de små juvelerna. De + ett varv på stan gjorde att jag log typ hela bussresan hem. Och seeen då, väl hemma.. Var det helt knäpptyst, de hade inte kommit hem ännu! LYX! Haha.. Jag drog en sväng med dammsugaren och fick städat lite, åh så skönt. Barnen hade saknat mig, Farmor hade skickat med nybakta lussebullar.. Att natta barnen tog 10 minuter max, alltså livet är alltför skönt ibland.
 
Och hörrni hörrni... Nu: Chips och dipp! ♥
 
 
 
 
 
 

 
Idag blir den här lillkorven och hans syster hela 5 månader! ❤️ 


Heeeej! Här går det undan, tiden springer iväg och man hinner knappt med att andas! : ) Vi har haft två toppen dagar hela familjen, i Fredags var Vlatko ledig och vi spenderade ett par timmar på stan, så himla mysigt! Och precis som innan barnen kom så gör vi nästan alltid något kul och mysigt på Fredagar när han är ledig. 

Igår hade vi en heldag hos Bobi och Tina, och som barnen trivs där.. Helt fantastiskt vad fint de beter sig och busar när vi är där : ) kul! 

Idag ska jag jobba ett par timmar och sen hem och mysa med mina tre, och njuta av helgens sista timmar! Och kanske fira både 5 månaders dag och lucia med en lussebulle? ❤️ 


Önskar er en fin Lucia! 



 
 
 
 
 Hallå från lugnet och tystnaden.. Barnen sover! I förrgår så skrev jag ju om att barnen skulle vaccineras , och det gick så bra så bra. De blev av rätt sent på eftermiddagen och natten blev lugn. De hade lite feber men sov sig igenom de värsta.. Och feberyrade lite då och då. Men innan vi vaccinerade dem så bad vi en läkare kika på Elias öron då har skrikit till mer och mer på dagarna, samtidigt som han tagit sig för örat. Och har även kräkts en del vilket han aldrig gör, efter att ha läst på 1177 så var detta ett typiskt exempel på öroninflammation. Men doktorn kunde inte se något tokigt men han verkar fortfarande ha ganska ont. Jag har själv varit ett öronbarn och har genomgått en del operationer, så att jag hoppas verkligen det är något barnen slipper. Jag tänkte låta de gå ett par dagar och om de fortsätter så får de titta på honom igen. 

Hur som helst, skönt att vaccinationen gick så bra :) Nu ska jag blunda en stund.. ❤️