Njuter rätt bra här i soffan.. : )

2011-10-30_23_13 (MMS)

Njuter rätt bra här i soffan.. : )


Godmorgon Godmorgon! Plikten kallar, och m...

2011-10-28_09_40 (MMS)

Godmorgon Godmorgon! Plikten kallar, och mitt huvud uppskattade verkligen en extra timma sömn inatt! Ha en mysig Söndag !


W e e k e n d

Från Bulgarien i somras

Hallå Hallå! Äntligen hemma och försöker hinna ikapp litegrann, jobbar denna helgen och kan ju inte riktigt njuta på samma sätt som er. Vi har varit ute på lite älgsafari här på gården, för er som inte vet så är älgar nog något av de jag fruktar mest här på jorden. Ikväll stötte vi på tre stycken. Försökte få lite bra bilder men det gick sådär, inget bra ljus och vi var inte så sugna på att blixtra älgmamman i ansiktet!
Så ser våran dramatiska Lördag ut, so far! Eran då?

Nu, film!

F R I D A Y


Herregud, inatt har jag inte sovit många timmar.. Är helt slut nu! Har inte kunnat sova.. Nu blire en lång arbetsdag på det.. Save me!

Ha en underbar Fredag!

S H O P P A T


Nu vart det färdigshoppat för denna månaden, tur att det är ny månad snart! Muhaha, nej på riktigt.. Man kanske ska ha en månad utan någon shopping alls , fram tills 1 dec då det är dags att börja kika på julklappar. Jag har ju i allafall bunkrat upp ordentligt med mössor, så jag borde ju inte kola av iaf!

Vem är på?

27 O K T O B E R



Vilken fin höstdag vi har haft idag med plutten . Det blev en promenad innan Vlatko skulle till jobbet, välbehövligt måste jag säga. Kändes skönt efter att ha bott i sina mjukisbyxor. Lite smink hann jag kleta på med, som ny.. Fast gammal.

Så roliga var vi! Hon somnade..

2011-10-27_14_34 (MMS)

Så roliga var vi! Hon somnade..


T O R S D A G

Idag har vi en liten korv på besök! : ) Vi blir överösta med pussar och kramar!
Ha en trevlig Torsdag
Välkommen! Mitt namn är Linda,bor i Kungälv tillsammans med min fästman , följ våran vardag och vår resa till ett litet mirakel ! ♥

S A L L A D

Kräftstjärtsallad
Du behöver



Purjolök
Gurka
Advokado
Kräftstjärtat
Tomat
Citronsaft
Salt
Tsatziki
Pasta
Persilja eller dill



Hemma hos oss!




Hallelulja! Mår så mycket bättre idag, peppar.. peppar! Jag har dessutom fått tillbaka suget för att inreda, det har legat på is läääänge. Nu är vårat allrum nog "helt färdigt" Vad tycks?

F L O W E R


.. YES! Jag vaktar blommor och har fullt upp med att inte döda dem! Men Ewa, titta ?
>br>Denna lilla söta blommar förfullt! Kanske ska satsa på det där floristutbildningen? Haha..


Edit: Ja, jag tycker om att fota blommor.

S O U L ..

Jag har lugnat ner mig litegrann, men det är otroligt irriterande att bli sjuk såhär hela tiden. Ångest! Men min käre man har varit en klippa idag, blev serverad frukost på sängen och han slängde ihop middag till mig innan han åkte till jobbet. + Poäng.

Denna fantastiska målning ovan fick vi gjord i Bulgarien faktiskt, och själviska som vi är så bestämde vi oss för att behålla den själva. Dumma som vi var så hade vi inte med oss något foto utan detta var en bild ifrån mobilen, men tycker den blev helt underbar ändå.

Skämt???!!! Är det någon som skämtar med m...

2011-10-24_10_36 (MMS)

Skämt???!!! Är det någon som skämtar med mig, hur kan man åka på den här förkylning typ sådär 10 ggr på ett halvår ? Nu stannar jag här, febrig , arg ..Min näsa är röd, mina läppar brinner och min röst är borta IGEN !!! Trevlig Måndag på er, ni vet vart jag finns!


Vi har en riktig myssöndag !

2011-10-23_16_03 (MMS)

Vi har en riktig myssöndag !


S A T U R D A Y


Godmorgon ! Lördag, och ledig dessutom.. Kan det bli bättre? Ska försöka pilla lite här hemma idag. Konstigt det här med att jobba varannan helg, när man väl är ledig då ägnar man all tid till att göra det man inte hunnit under vecka, press.. Nä inte alls.
Nu ska jag hoppa in i duschen sen kör vi igång den här dagen tycker jag.