Idag & igår!



Phjuuu, äntligen hemma! Idag känner jag mig som en heffaklump, och de känns som att magen vuxit till de dubbla de senaste dagarna. Innan var den rätt liten, nästan obefintlig på morgonen och blev större framåt kvällen men nu är den liksom där hela tiden. Det kanske beror helt på hur bebisarna ligger från dag till dag, men idag är jag inte smidig alltså. 

Igårkväll tog vi ett varv på IKEA och fick inhandlat en garderob och tryckt i oss lite köttbullar : ) Ikväll har vi varit på födelsedagsfika hos Matilda som fyllde år igår, och jag äääälskar att köpa barnkläder (speciellt på sommaren/våren) så det blev självklart de som present : ) 

Nu orkar jag inte mer idag! Godnatt ❤️

❤️



Grattis älskade Matilda på din 6 årsdag! 

❤️❤️❤️

Vecka 28 (27+0) ♥

 
Såååå fina presenter från Fredde & Hanna! ♥
 
Hallå! Jag har sagt det innan och säger det igen, tiden flyger iväg. Idag går vi in i vecka 28. Helt otroligt, Och om någon vecka eller mer är de dags för tillväxtultraljud, det ska bli spännande o se hur de har vuxit där inne. Jag mår fortfarande toppen, och hoppas på att de vill stanna där inne så länge som möjligt : )
 
"I vecka 30 är magen lika stor som en fullgången enlingsgraviditet." SÅ häftigt! ♥
 
 
 

Godnatt ♥

 
 
 
 
 
Helgblommor ♥
 
 
Hello Babes. Hur mår ni? Jag har haft en tuff men en väldigt rolig helg, men jag märker att min kropp har börjat säga ifrån på riktigt. Idag kunde jag knappt stå rakt efter två timmar på stan, så fick lägga mig i två timmar.. Sen vart det bättre igen. De är svårt att lyssna på sin kropp när man samtidigt har så himla roligt.
 
Igår var vi och hejade på Sara som anmält sig till Tough Viking i slottskogen, vilka hjältar alltså. Sååå duktiga, var så imponerad. Och själv efterflåsade man i en halvtimma efter man hade promenerat till bilen : )
 
Ikväll har vi tankat härlig energi hos Bobi & Tina och nu är det dags att sova.
 
Hoppas ni haft en fin helg ♥

BABYBOX ♥

 

Igår fick vi en Babybox från Babyproffsen med lite "bra att ha grejer" Kul! Du beställer din gratisbox här. <--
 

Pannkaks-Torsdag! ♥

 
 
 
 
 
Man kan  tro att jordgubbar och nutella är mina cravings just nu, för de flesta mat-inlägg jag har lagt upp har innehållit det. Men det är nog snarare vädret som gör det : ) Det är ju så jäkla gott.
 
Ikväll blev det i alla fall ensamdejt för min del, V jobbar och jag sitter nu här med matkoma efter dessa pannkakor.  Men är det pannkaks-Torsdag så är det ♥
 
Har hört att de kan vara gott med lite mineralvatten i smeten, så det provade jag idag. De blev kanske lite krispigare..?
 
 

Ett ytligt inlägg!


Hallå där! Jag är så nöjd med håret, de hade inte kunnat bli bättre på en svullen preggo. Ganska kort dock, lite ovant! Men de absolut bästa var att bli ompysslad en stund, det behövde jag idag. Och hade det inte varit för att jag hade ett frisörbesök bokat så hade jag nog inte gått utanför dörren idag, imorse efter duschen upptäckte jag den första bristningen.. Och sedan den andra och tredje. Jag grät läääänge. Jag vet att kroppen förändras, av en perfekt anledning. Men de hindrar mig tyvärr inte från att bli ledsen.. För de blir antagligen fler, och större. Så ni förstår, jag behövde få känna mig fin med ny frisyr idag. Det lindrade : ) 

Nu har jag varit iväg och kollat på fotboll och är lite frusen, så en dusch och något att äta.. Sen sängen! 

Sov gott fina ni! 




Vårkänslor! ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
Vilken härlig dag! Jag har rensat ogräs till förbannelse, men jag gör allt för att vara ute sådana här fina dagar. Och allt inne får faktiskt vänta.. De regnar säkert om ett par dagar igen. Jessica & barnen kom förbi lagom till kvällsolen och vi hann med både middag och fika på altanen. En rätt somrig fika, med glass och jordgubbar ♥ .. Idag igen : ) Och maränger såklart.
 
 
Nu Hollywoodfruar
 
 
 
 
 
 
 
 

Frisyr?




Frisyr... Frisyr.. Vilket konstigt ord!!

Jag har hårångest på riktigt, solen har gett mitt hår en orange färg med blond utväxt. De åker upp i en toffs och jag känner mig uppriktigt sagt, riktigt ful. Kass hy, blaha hår.. Genomskinlig hy (dock röd näsa) de är väl den här tiden på våren som gör det, man ser allt i solens strålar.. Som dammet i mitt kök ungefär. 

Hursomhelst, så ska jag till frisören imorgon och jag läääängtar, men vet fortfarande inte hur jag vill ha det! En frisyr kanske? Så kort så att jag inte KAN sätta upp de i en toffs? Ah, jag vet inte. Så dags att sätta igång och googla inspirationsbilder ❤️ 



ELODIE Details ❤️


Har gått och förälskat mig i Elodie Details. Så mycket fint! Här satte jag ihop mina favoriter! Från Babyshop.se 

Äntligen Måndag!


Äntligen Måndag.. Eller?  

Hallå där! Helgen gick verkligen i ett, nonstop! Igår förmiddags var minstingen Johanna här, och gud så klok och smart hon är för att vara så liten.. Och som hon pratar! ❤️ 

Sen droppade spontantbesökarna in, Camilla & Jacki med barn och min bror med sina barn. Vilket resulterade i en typ 2 timmars fika i solstolen och grillmat innan solen gick ner. Så himla mysigt och spontant! Men idag ser jag ut som en liten alkis, min näsa är minst sagt röd! Haha. 

Ikväll är det min TV-kväll .. Eller imorgon med, ikväll härliga Parneviks och imorgon Svenska Hollywoodfruar. 

Tittar ni?

Mycket kul denna veckan, och alldeles i lagom takt för min del! : ) 

Och höjdpunkten av allt är ändå att Pappa & Ewa är påväg hem från Spanien. Vi har inte träffats sen i September/Oktober, och jag tror Pappa kommer påpeka att hans mage är mindre än min ( för första ggn ever ) Haha! 

♥♥


Idag fyller dessa mini-korvar 2 år! Grattis till er älskade Bellus & Edward ♥♥

ICE ICE . ♥

 
 
 
MUMS! Vårat "Lördagsgodis" idag. Passade perfekt i vårsolen. (Maränger i botten)
 
 

Barnmorska och Taco's , IGEN!


Ikväll det Tacos som står menyn, igen : ) Men jag tröttnar aldrig.
 
Igår var jag hos barnmorskan, och allt var finfint! Järnvärdet är äntligen påväg upp, hjärtljuden var bra.. Förutom att de var lite svåra att höra då de sparkade på rätt bra därinne och de lät mest som smällar och oväsen. Tog mitt första SF-mått igår och de låg på 27cm. Helt lagom enligt barnmorskan. + 10 Kg nu, vilket också var godkänt. Med ca 10-15 veckor kvar så trodde hon på att de blir 20 Kg totalt. Jag tror mer, då man hört att kilona kan skena iväg i slutet.
 
Jag måste säga att jag fortfarande mår rätt bra, men barnen har nog varit i någon tillväxt de senaste dagarna för att jag har sovit nästan konstant de senaste två dagarna. Igår satt jag och grät för att jag vart så trött, för att man vill ju göra så mycket. Men energin finns liksom inte där alla dagar, Vlatko fick stoppa om mig och sen sov jag nog i fyra timmar.
 
 
Vad äter ni ikväll..?
 
 

MOM iNSPO! ♥

Lite inspiration från HM ♥