Sööööööndag!



..Hallå! Ännu en helg börjar närma sig sitt slut (om man ens har koll på dagarna nu dvs) och åter till jobb imorgon. När man arbetar varannan helg så är verkligen ledig Lördag och Söndag guldvärda.  Igår blev det en del åk i backen här med pulka och stjärtlapp, sååå kul! 

Vi vart inställda på en kalashelg med firande av bästa Sebastian som fyller år idag, men de ligger nedslagna i förkylning, så att de får bli en annan dag! Istället har vi tryckt pizza, haft finbesök av Jennie & Andrea  som kom med julklappar bl.a. Den fina tavlan ovan, som är gjort efter önskemål. Älskar den typen av tavlor, Jennie är så duktig. 

.. Nu funderar jag på att få tummen ur att skriva i min gravidbok, men vågar jag? Skrev jag ens det där? Gravidbok? Jag? Hahaaaaa. 

Blir fortfarande helt paff när folk frågar hur jag mår och hur graviditen går, gravid? Jag? Phu... 

Men så är det väl när barnlösheten har blivit en del av ens livstil!

Puss på er! ❤️

Spökblomma ♥

 
 
 
.. Denna "spökblomma" som den kallas har jag spanat på länge, vilket Vlatko hade lagt på minnet och överraskade mig med på julaftonsmorgon . Nu ska jag hitta någon fin kruka till den och ge den sååå mycket kärlek (och vatten) Den passade perfekt in i sovrummet tycker jag.
 
 
 
 
 
 
 

Gnäll!




.. Nu har jag sovit på soffan i en timma, och väntar nu på en välförtjänt chipsleverans. Mellandagsrean är igång på jobbet, och jag kan nog säga att denna arbetsdag hör ihop med ordet fruktansvärd. Min rygg är helt förstörd och jag kunde knappt sätta mig på toaletten förut. 

Men det är inte allt, att jag inte håller på bli galen på mig själv? .. Har tröttnat på mina tankar och påhitt och vill bara krypa ur skinnet en stund eller sätta hjärnan på paus.  Jag har mått rätt dåligt dessa veckor, allt från illamående, trötthet, kramper osv .. Och under den jobbiga perioden bad jag, jag bad om att få njuta lite.. Ta bort de dumma liksom. Men nu när jag "nästan" mår som jag ska, så är jag livrädd över att det här hänt något och att allt inte är som det ska! alltså save me, från mig själv. 

/ använder er som gnällplank då katten och Vlatko kommer att tröttna på mig snart! ❤️

Christmas Eve ♥

 

.. Gårdagen var som sagt underbar och här ovan har ni bilder på en mycket vacker disneygran, enligt mig! 

Idag har har det inte gått fort här hemma, jag har fått städat och rensat en del och sen vart vi hos Vlatkos bror på fika, en väldig slapp dag med andra ord.. Det är riktigt krispigt ute idag, jag älskart.. Den här friska luften vi har nu! 

Nu ligger jag i sängen med Leah, och vi ska titta på någon film ❤️

Hur har ni haft det såhär dagen efter? .. Har tempot gått långsamt hos er med? 

 

Hallå! Här har ni våran jul-selfie, hoppas ni haft en finfin julafton, våran har faktiskt vara helt magisk ifall man får säga så! Inget illamående, fantastiska människor runt omkring oss och supergod mat! Ikväll lägger jag mig med ett leende på läpparna, eller stupar rättare sagt 😃❤️ 

God Jul & God fortsättning kära vänner! 

Hektiskt!

 
 
 
Heeej! Idag är jag lagom sliten, gårdagen vart något hektisk.. Mycket som ska fixas. Var hos MVC för provtagning av mitt TSH. De sista julklapparna inhandlades och på eftermiddagen blev det en tripp till Malmö för att hämta medicin som kommit från Makedonien, sagt och gjort och ytterligare en hemfärd på 3 timmar.
 
Nu har jag varit på MVC igen för de ringde tidigt i morse och bad mig komma ner för ett nytt prov, mitt värde hoppar väldigt och vi hoppas på att vi kan få ordning på det någorlunda iaf, medicinen är inställd sedan en månad tillbaka.
 
Nu har vi precis klätt granen, och jag ska bege mig till jobbet för ett eftermiddags/kvällspass.
 
Önskar er en fin dagen före : ) ♥
 
 
 
 

❤️




De senaste två månaderna har varit ganska påfrestande, både fysiskt och psykiskt. Bestående utav resa, uttag och insättningar , mediciner, sprutor och otroliga mängder hormoner.. Sprutor och mediciner ska jag ta fram till vecka 12. Och idag har det gått en månad sedan vi fick vårat första plus någonsin, jag hoppas att de kommande fyra veckorna går lite snabbare, för att jag vill kunna njuta av detta till 100%

Nu ska jag slå ihjäl en jobbhelg under julhandeln, önska mig lycka till ❤️

SOL önskas!

Palmeras;)
 
Bild från We♥It
 
Ah! Ännu en bra dag, men jag undrar om det bara är tillfälligt.. Och ifall jag kommer att skratta åt dessa två inlägg om ett par dagar? Med mer energi än vanligt bestämde jag mig för att åka och sola, jag fryser för fasiken ända in till skelettet ..Så lite värme, och lite fräknar var det tänkt. Men halva soltiden rullade jag runt i solariebädden och försökte leta efter en kontakt, ett uttag, en hammare eller vad som helst.. Musiken (högtalare vid öronen) bestod utav hårdrock, not my cup of tea.. Hög volym och sprängda högtalare dessutom.
 
Jag som hade sett fram emot en liten powernap, och en liten dagdröm till typ Bahamas?
 
Men fräknar fick jag! : )
 
 
 

Hello!



Matka i Makedonien, så otroligt vackert! Saknar värmen så. 

Hej! Efter en hemsk natt kan jag nu säga att detta är första dagen på måååånga veckor som jag har lite energi, jag mår lite bättre helt enkelt .. Och de känns bra i hela kroppen! : ) Och humöret är på topp! 

Hur mår ni idag? ❤️

Mjau ♥

 
 
Våran lille minimoooj har varit rätt kass de senaste dagarna, han har hulkat.. nyst och spytt ibland efter han ätit. Vi har nästan trott att han har varit sympatigravid för att han har betett sig ungefär likadant som mig : ) Vi tänkte att vi avvaktar någon dag till innan vi åker till veterinären med honom. Han har varit pigg och busig men inte pratat något alls (vilket han brukar göra med oss)
 
.. Men igår när jag hade lagt mig så hörde jag hur han nös oavbrutet på nedervåningen, jag ropade ner till Vlatko och frågade vad de var frågan om. Och efter ett par minuter kommer Vlatko upp och berättar att Zlatan hade ett 10 cm långt grässtrå som satt i nosen. Och nu är han lika pratglad och pigg som vanligt : ) Haha.. Ett grässtrå, hur gick de till?! Tur att vi slapp spendera tusenlappar hos veterinären.  
 
 
 

 
 
 Godmorgon blåbär! Åh vad jag hade velat ligga kvar i sängen idag, den här tröttheten tar klå på mig. Men de är bara att kämpa på och försöka njuta av de timmar man är vaken : ) 

Ovan ser ni en del av vårat sovrum, vi fick lagt nytt golv i helgen och jag tror att de kommer bli så hiiiimla fint när det är klart! 

Önskar er en fin Tisdag! 

Gone Girl ❤️


Denna film vill jag verkligen rekommendera ifall ni precis som jag tänkt spendera kvällen i soffan! 

Jag tyckte att den var superbra och spännande, och för att inte spoila något så får de räcka som rekommendationsord! Se den (!) 



.. Och skriv till mig sen, så kan vi diskutera den i kommentarsfältet! ❤️

❤️❤️

 
 
 
 Min fina bukett jag fick av Vlatko förra veckan håller i sig! 

.. Hello! Äntligen Måndag eller vad säger ni? Vi lever lite i en rosa bubbla just nu, samtidigt som jag försöker härda ut detta illamående. Så ni förstår, det är lite upp och ner i humöret, samtidigt som man är så lycklig över vartenda symptom. De är ju dem man har längtat efter varje gång man har testat negativt eller mensen har kommit. Man har letat symptom, men nu är de här.. De är verkliga, och vi välkomnar dem med en skräckblandad förtjusning! 

Förra veckan så såg vi två små hjärtan slå på tv-skärmen, det var en helt otrolig känsla och vi är så lyckliga! Nu ber vi för att de ska fortsätta trivas i min kropp och att de ska hålla i sig hårt under de kommande månaderna, 

 Ni har ingen aning om hur efterlängtade ni är! ❤️
 

Godmorgon Måndag ♥

 

Godmorgon! Två morgnar har jag vaknat av att jag gråter i sömnen, mardrömmar alltså! Men gårdagens var ganska komisk ändå, drömde att Louis i serien Suits var min IVF läkare och att vi var samlade tillsammans i ett rum tillsammans med snyggingen Harvey som också är med i suits, han konfronterade Louis och Louis berätta för mig och Vlatko att han satte in 4 ägg för att experimentera lite, men att nu när han blivit påkommen så måste han plocka ut två. Han skämdes och Harvey skällde på honom.. Sååå typiskt Louis, och för er som sett serien vet vad jag menar. Haha .. Komiskt, och jag var helt förstörd när jag vaknade. 

Önskar er en fin Måndag ❤️ 

Lördagen.. ♥

 
HEJ! Hur har ni det? ..Igår kom jag utanför dessa dörrar och åkte med min bror och Hanna till Ullared ett par timmar, så kul! Jag kände mig något flummigare än vanligt och lite åksjuk men fick ihop de sista julklapparna ♥
 
Väl hemma vart vi utelåsta, hungriga, trötta och kissenödiga, haha.
..Och jag vart alldeles för trött och känslig för kvällens sprutor, somnade som en stock efter den sista. 
 
Nu ska vi iväg på Adventsfika ♥
 
 
Önskar er en fin Söndag!