Pics!








Lite fler bilder från ikväll. Jag försöker nu ladda mentalt inför en sista arbetsdag. På Fredag börjar mitt nya liv på riktigt. Imorgon är alltså min " sista " dag, sju år har gått. Känns konstigt. Samtidigt skönt. Jag tänker låtsas som ingenting, för imorgon då, ja då ska vara en lip-fri dag, inga farväl och inget bölande.

Imorgon kväll tänker jag fira med ett nytt set med naglar (läs: man får ha naglar på mitt nya jobb, woop woop) Och kanske köpa en peruk?

Oändlig kärlek.





Dagen kunde ha blivit värre, efter ännu ett misslyckande av hårfix så gav jag upp. Vi blev spontant barnvakter och gav oss ut på promenad. "Landet" finns så nära för oss men ändå så långt borta, det är charmen med Kungälv. Det finns liksom där när man vill. Vi tog en promenad iaf och en hästtokig tjej var helt överlycklig.

Vi skulle klappa och mata alla hästar vi såg längs vägen, och de som var för långt bort stod hon och ropade på.
Och som alltid har hon turen att stöta på tjejer som är ute och rider och frågar om hon klappa. Det värmer ända in i själen att få se sån lycka i de små blå ögonen. Så lite kan göra så mycket för någon, och gratis var det med. Och som terapi för oss med, lugnt .. stilla och en massa frisk luft.

Härliga Torsdag blev bra ändå!

Bära eller brista!


Sitter med färg i huvudet, nu får det bära eller brista. Lås in alla saxar bara så att jag inte gör en Britney igen. Nytt jobb om två dagar och vem börjar inte trixa och exprimentera då!
Lite gladare blev jag efter en kopp kaffe och pill i rabatterna.

Årets första dopp!


Årets första dopp!







Hårkatastrof!


Idag var det ett monster som vaknade här, har kunnat skylla på pms ett tag men nu har jag inga ursäkter längre? Vad är det för fel på mig. Känner mig som ett åsmoln!!  Gav mig på min utväxt igår, hemma. Aldrig igen! Sandra som länge har räddat mitt hår från större katastrofer verkar ha gett upp mig och jag är på jakt efter en ny hårexpert! Jag får springa benen av mig idag för att lösa det oranga burret.  Behöver jag tillägga att jag grät en skvätt när jag såg mig själv i spegeln imorse?

Nej, kan man börja om den här dan?

Pause!




I'm alive! Men det är knappt, känns som någon har tryckt på pause knappen på mitt normala liv och att det är bara jobb jobb jobb nu. Men hann med ett kvällsdopp häromkvällen och var väl lite blödig efter lite vin, gud vad jag kommer sakna mina fantastiska arbetskamrater. I helgen har vi grillat och idag hann jag med en blomma på graven, mors dag! Ja, ni ser.. Det går i ett. Nu måste jag sova!

FYND!

MYCKET rabatter hos Ellos nu. Klickade hem ett par hissgardiner häromdagen , som ni som hängt här ett tag vet att jag har ett beroende av, ja hissgardiner. Mycket annat fint på inredningsidan också! Men efter 40% på Valfri vara och +25% på resterande av beställningen så slank det ner en picknickkorg i varukorgen med. Som hittat!
Kika ni in ni också och gör fynd! Ellos.se


Jotex lila GUSTAVIA rull-upp gardinJotex Svart/Vit BRASSERIE rull-upp gardinVit Knytbandspaneler i 2-pack NadinePastell Rull-upp gardin Läckö i halvpanama
Jotex Grön/Vit ALBA rull-upp gardinVit Rull-upp gardin PamelaMulti Hissgardin DaniellaJotex Lila FARFALLA rull-upp gardin
Himla Lilarosa Vendela doftkuddar 3-packLila FönsterlampaSagaform Multicolor Mugg dubbelvägg Paradise

High on life!


Lyckorus! Haft en helt fantastisk "ledig" dag, jobbade ett par timmar på mitt nya jobb idag och det känns redan så jäkla bra. I'm doing the right thing! Åkte snålskjuts med Sara eftersom det här med att åka buss är tydligen är ganska knepigt. Det var så enkelt förr, som gamla Linda säger. Vi mötte sedan upp Emelie och det blev en eftermiddag/kväll på fina Marstrand! En promenad, fint sällskap och glass. High on life!
Och har rätt ont i "käkmusklerna" ikväll, så antar att jag både pratat och skrattat en del!
TACK för idag!

Tisdag !


Tisdag här! Jag sitter med frukosten framför datorn och försöker komma iväg. Imorgon kör jag halvdag och hoppas på lite soltimmar. Igår efter jobbet somnade jag i solstolen haha.
Önskar er en fin Tisdag !

HELG RESUMÉ !

Topmodel nästa?
Känner mig som hemma hos Lotta!
AHH!
Casper
Häng i parken
Korven äter korv
Fina tjejer!

.. Helgen i bilder! I Fredags bjöd Charlotta mig på mat och blev kvar på en helkväll hos henne. I Lördags led jag av någon sorts personlighetsstörning som Vlakto kallas PMS, men fick tillslut ryckt upp mig och rattade ner med "alla gårdens barn typ" ner till Kungälv där vi kollade på fina bilar. Idag har det trillat in finbesök efter finbesök här hos oss.. Och grillen har osat. Vilken fin helg det blev ändå. Trots "personlighetsstörningar" .

NAILS


Knåpade ihop lite naglar hos Charlotta i Fredags!

Hallå! Har ni haft en fin helg? Jag sitter här med solsting och försöker få över alla bilder från helgen. Tar ett tag verkar det som. Tror jag ska hoppa ner i ett bad medans de laddar och förbereda mig mentalt för 9 dagars arbete.

Berätta, hur har er helg varit? Min kommer om en stund.

Hunger games!



WeHeartIt



I Måndags var vi på bio, och mannen i huset fick bestämma vilken film vi skulle se. Jag kände si sådär för det, haha. Men vilken grym film vi såg! Hunger games med den otroligt vackra Jennifer Lawrance i huvudrollen. Rekomenderas starkt! Men nästa gång är det jag som bestämmer, Vlatko var förberedd på Twilight eller Älska mig igen. Muhaha!

@Instagram LindseyLinda - Följ mig där mel...

img_20120517_205 (MMS)

@Instagram LindseyLinda - Följ mig där mellan inläggen!


@Instagram - LindseyLinda - Följ mig där m...

sc20120517-20411 (MMS)

@Instagram - LindseyLinda - Följ mig där mellan inläggen!


ESCADA ESPECIALLY

Escada Especially EdTEscada Especially Precious Body Moisturizer
Denna ljuvliga parfym fick jag från Vlatko i julklapp förra året, och jag är helt hooked. Och Body Moisturizer doften sitter i hela dagen. Den har en fräsch doft som jag gillar, man känner sig som nyduschad hela dagen. Hittade de för rätt bra pris hos Eleven.se och funderar på att fylla upp ett lager här hemma. Tänk om de skulle gå ur sortimentet eller något liknande. Då är jag körd!