Honey , i'm home . Jag är grym och typ den...

2011-09-29_09_16 (MMS)

Honey , i'm home . Jag är grym och typ den piggaste operationspatienten ever , så att ja.. Jag blev hemkastad . Wiho !


Jag mår bra. Långt över förväntningarna.. ...

2011-09-27_22_03 (MMS)

Jag mår bra. Långt över förväntningarna.. nerverna pajjade för mig idag. Men det ordnade de med hokuspokus medicin. Godnatt!


H A P P Y

Lyckliga dagar!

1 day 2 go..

Sömnsvårigheter? Nejdå. Fy denna dagen hade jag behövt för mig själv, bara varit min dag och varit hemma. Tankarna går redan på högvarv och klockan har inte ens slagit sju. Så idag är jag nog inte riktgt på jobbet, inte hela jag iallafall.
Later!

L O V E

Ett tillskott till min " Love " samling som fick följa med mig hem igår..

Hej på er! Har ni haft en mysig Söndag i det sköna vädret? Idag har vi nästan varit inne hela dagen, mitt hem kallade och allt roligt fick vänta. Det behövde verkligen städas.. 
Kan ni inte länka till lite bloggar såhär på en tråksöndag?

B I R T H D A Y


Att jag hittade till datorn är ett mirakel, mina ögon går i kors och jag är helt slut. Det måste vara min "ät och sov" klocka som ringde precis eller någon som slog något hårt i huvudet på mig. Vi har firat Sara ikväll, de andra fortsatte nog ut, men jag var för trött.. Och kanske lite för mycket tankar som snurrar för att kunna ge någon annan den helkväll hon förtjänar och min fulla uppmärksamhet. Fina Sara!
Värstingfina presentsnöret fick hon iallafall!
Godnatt!

L Ö R D A G

Färdig! Ikväll ska vi fira världens bästa Sara som fyllt år, men det blir rätt lugnt för min del, med tanke på att jag varit sjuk så länge och för att jag har en operation som väntar.

Lördag!

2011-09-24_10_45 (MMS)

Lördag!


GLÄDJE

.. Nja! Jag ångrade mig för en kort sekund, tills jag gick in hit och såg era fantastiskt fina och peppande ord. Klart jag klarar detta, piece of cake! Dessa långdragna fyra åren med sjukhusbesök och mental rubbning har jag ju klarat galant. Och när jag hörde de fina orden ifrån läkaren igår " Du kommer må så mycket bättre, detta kommer aldrig komma tillbaka till dig, du kommer bli helt frisk" I just den sekunden så känner jag att det ska bli ett nöje att lägga mitt liv i deras händer.
WIHO!!!

.. Jag tror att jag har ångrat mig.

2011-09-23_09_56 (MMS)

.. Jag tror att jag har ångrat mig.


GODMORGÖN!

Godmorgon! Snart helg, vad tycker vi om det? Helt underbart, för mig som är ledig. Imorgon blir det en heldag på Sahlgrenska. Nä, nu har jag bråttom.
Later.

HOLD YOUR HORSES..

Håll i er! Jag känner mig typ frisk, energin sprudlar och att min näsa rinner struntar vi i. För att jag mår "bra" Efter en dusch så känner jag mig som en ny människa. Det firar vi med chips, film och ett par glas vin!
Trevlig Lill-Lördag!

T A C K !

Jag och Helenispenis i Halmstad!

TACK! Tusen tack för allt stöttande och peppande kommentarer! Ni är bäst. Jag är nervös som en liten snigel , men samtidigt sååå lättad. Ska bli så skönt att äntligen få operationen överstökad, jag kommer kunna släppa den, stressa ner och gå vidare, : ) Jag tror min omgivning märker att det är mycket jag jag jag just nu, men det är bara för att jag är nervös och inte alls något illa menat mot er.

Så nu börjar nedräkningen, 5 dagar .

C r a z y K i d

.. Ja vad ska man säga, galenpanna!

Åh.. Fina! : ) Vad glad jag blir.

2011-09-17_16_52 (MMS)

Åh.. Fina! : ) Vad glad jag blir.