Morsning!

Morsning! Jag försöker känna efter, var är träningsvärken jag hade räknat med idag, efter kört järnet på Indoor igår. Den kommer nog imorgon.. Värre än någonsin. Fredag idag, alltid kul. Alla är på så fint humör på Fredagar.
Vad ska ni göra i helgen, något roligt ? Jag ska jobba, men det är helt okej .

Ganska meninglöst inlägg men ville egentligen säga Godmorgon och önska er en trevlig dag! Nu ska jag ta hojjen till jobbet.

Hörs senare!

Klick Klick..

Härliga färger på underkläder ifrån Gina  . Fint med färgklick till ett ribbat linne !

Godmorgon!


Godmorgon! Hur mår ni? Gårdagens lediga dag blev inte riktigt som det var tänkt och nu väntar 6 arbetsdagar . Bara att hålla ut och längta tills nästa helg, då är jag ledig och inga "måsten" är inplanerade. Jag hann iaf med 5 kilometer med Sara i fontin och ikväll står träning på schemat och mys med finaste Dello.

Hoppas ni får en fin Torsdag!

Min hemstad!

Staden som jag i många lägen har hatat med aldrig kommer att flytta ifrån . Så är det nog för de flesta som bor här . Staden är otroligt charmig på sommaren och att ha så nära till hav , storstan och samtidigt landet, är underbart. Lite av allt! Eniro har turistguide där man listar sina 3 favoritställen .  Perfekt, när man ska åka till en annan stad och vill veta vad som finns och är populärt. Hade velat lista fler platser dock, men de fanns inte med.



Gå in på www.minhemstad.se och lista dina smultronställen i din stad.

Jeffrey Campbell

Jeffrey Campbell - Lita ShoeJeffrey Campbell - SpikeJeffrey Campbell - Lita Shoe
Jag har hatkärlek till Jeffrey Campbell skorna . Fri frakt hos Nelly nu och är inte lite sugen på köpa de vita med spets. Men skulle aldrig kunna gå i dem, kan man ha de som en inredningsdetalj i bokhyllan kanske? Haha. På tal om hög klack, undra när skorna man fick från Nelly dyker upp från Nelly high heels eventet.

NYA SOFFAN!


... Tada! Soffan på sin plats. Soffpotatis , jag? Haha jo.. Det är mycket som fattas i vårt vardagsrum nu. Gardiner, nytt vardagsrumsbord , taklampa,  matta och lite fint i fönstret men det kommer så småningom, är inte direkt gjord utav pengar . Även om det kanske känns så idag när man fick brevet om skatteåterbäringen! YES!

Mars!


Mars resumé ! Vi har verkligen haft ett par härliga dagar i Mars och månaden har varit fullspäckad med kalas. Snart är det dags för April och påsken närmar sig, ska man gå loss på påskpynt i år kanske? : ) Självklart.

En väääääldigt sen frukost! Med mitt hjärta .

2012-03-28_11_39 (MMS)

En väääääldigt sen frukost! Med mitt hjärta .


Frustrerad!



Dessa lär jag bo i resten av året.. Kunde bara inte låta bli. Men nu blir det stopp ett tag framöver.


Jag kan inte låta bli att bli frustrerad och irriterad , jag arbetar i ett yrke där jag dagligen träffar alla sorters människor. Och efter sju år så är man rätt van vid ouppfostrade människor, vuxna som barn . Men i privatlivet vill jag slita mitt hår när jag stöter på dessa människor.

Jennifer har haft ett par riktigt argsinta inlägg där hon påpekat hur folk går tillväga när de frågar om man ska ha barn snart. Hur de liksom bara spottar ut orden som om de vore världens naturligaste att fråga. Och ingen som helst tanke på att det kanske sårar eller upprör någon annan. För att man varit gift.. förlovad eller varit tillsammans länge, så är det helt okej att hiva ur sig sådana frågor på någons 50 års kalas tvärs över bordet.

Eller te x innan jag fick min diagnos gift struma så var jag sjukligt smal och bara rasade i vikt och det tog ett tag innan jag tog förnuftet till fånga och faktiskt gick till läkaren.. Först så ville jag faktiskt inte veta, man är rädd i sådana situationer. Och då är det helt okej att kasta ur sig kommentarer som " Men shit, du måste ju ha anorexia" What? Tänk om jag hade haft det. Fatta vad ledsen man hade blivit då.. Eller det blev jag ju ändå såklart. Men ja, ni fattar.

Vart finns ödmjukheten och förståelse för andra människors situationer?

När jag var på kurs för ett par månader sedan så försökte våra kursledare förklara innebörden av " Anta alltid att personen är oskyldig.. " Och då berättade hon om en situation där hon blev rasande på en annan bilist när hon körde bil. Hon skulle precis svänga av från motorvägen och ut på en annan väg, då en bil svängde in rakt framför henne och hon fick tvärbromsa och han i andra bilen körde före henne in på vägen. Vår kursledare blev ursinnig och sen slog tanken henne att vägen ledde faktiskt till ett sjukhus. Och vad hade man själv gjort i den situationen då man kanske hade ett sjukt barn eller syster i bilen? Jo kanske samma sak. Man vet aldrig och man ska inte alltid tro det värsta. Och det gör inte jag heller om dessa " ouppfostrade människorna" För de kanske själva inte mår så bra. Men man blir trött.. Vuxna människor.

Att behandla andra som du själv vill bli behandlad var ju något man fick lära sig på dagis..

Sötnöt!

Från helgen !

Kunde inte hålla mig från att klicka hem de ljusblåa byxorna från GT! Satt som smäck.. Eller nått.

Vardagslyx



.. Godmorgon! Igår blev det ännu en härlig dag, fast nu mitt i vardagen blir det ju vardagslyx. Jag och Helena korkade upp en flaska vin och åt grillat . Härligt! Nu ska jag strax trampa iväg till jobbet, men först vill jag önska er en trevlig Tisdag! Hoppas på att solgudarna håller vad de lovat , och strunta i alla påhittade måsten nu och ge er ut och njut . Kram !

Grillmat! Fint sällskap och vin, fin Månda...

2012-03-26_20_41 (MMS)

Grillmat! Fint sällskap och vin, fin Måndag det här!


Oh Yes!




... Ja, mina lediga helgen är rätt uppskattade alltså. Vädret har varit på topp och kärleken flödar . Detta kan jag leva på en låååång tid framöver.

HELG!

Grejar - öl, ett måste .

Tvbänken vi fick av Hanna, tack! Passar perfekt .

Coola kläder till en 10 åring !

Hej! Här var det tomt. Och jag antar att det inte bara är jag som har varit på annat håll. Första landning vid datorn på hela helgen, hektiska helgen. För att nämna, äntligen fått hem soffan och pillat lite i vardagsrummet. Firat svärmor igen och självklart tog vi cykeln så vi fick i oss lite öl.. Varit på loppis, tvättat bilen.. besiktat bilen, fikat, solat , fikat igen, kalasat .. Sprungit i fontin .

Ja, nu typ kräks jag så trött jag är.. inte ens ett test har jag hunnit med. Och skippar nog det med, det visar sig.
Godnatt!

Godmorgon!

Godmorgon fantastiska fina soliga Fredag! Hoppas ni får en underbar dag : )