Bild från Makedonien

Godmorgon! Idag har jag haft sovmorgon, börjar inte förän klockan 13. Skönt! Helgen har varit kanon, arbetade i Lördags och somnade på soffan framför en film på kvällen. Igår blev det en spontantripp till Ullared, riktigt kul och hittade massor med kul, såklart! 
 
Hösten är verkligen här, solbrännan är borta.. Man känner sig grå och huden börjar bli sådär torr och fnasig.
Jag ska bege mig ut i trädgården nu och plantera lite höstfint innan jag beger mig mot stan.
 
Ha en fin Måndag!  ♥
 

Sunday = Funday

 
 
 
Hej! Igår var vackra Bellus här med sin Mamma och Emma, vilken härlig Söndag det blev. Massa bebisgos och lite socialt liv med härliga människor. Idag har jag hunnit med en lunch med Pappa och nu är jag hundvakt.
 
Jag har googla ihjäl mig idag på hysteroskopi och anar att jag börjar bli lite nervös, jag hade velat läsa om lite solskens historier där allt blir bra och där resultaten slutar i en graviditet, men det är ont om dem.
 
 
Later!
 
 
 
 
 

Söndag

 
Godmorgon! Här öser regnet ner och det är väl likabra att stanna i soffan någon timma till. Igår blev det ett litet 40 års supriseparty, väldigt lugnt dock men mysigt : ) Idag väntar jag besök och ska få bebisgosaaaaaaa!
 
Ha en fin dag !
 

Fin Fredag...

 
 
 
Fick ett smashboxkit från min käre bror när han var i USA , primern är min favorit än så länge.
 

Idag är det i och för sig ingenting som kan rädda detta ansiktet, förstår inte hur jag har sovit men har ränder efter kudden i hela ansiktet. Nu ska jag dra iväg och jobba, blir även lite extra jobbtimmar idag.
 
Ha en fin Fredag! 

 
 
 
 
 
Hej vänner! Jag har hittat tillbaka till både kameran och bloggen, väldigt kul. Dock sugen på en ny kamera.
Nu har jag suttit här alldeles för länge och magen kurrar, dags för middag sen blir det ett träningspass om ett par timmar. 
 
Ha en fin kväll i höstrusket! ♥

Måndag hela veckan...

 
 
 
 
 
Glada Edward ♥
 
 
 
Godmorgon! Nu är hösten här på riktigt och vi kan nog säga adjö till sommaren. Idag är en sådan dag man önskar att helgen var en dag längre och önskar att man hade njutit ett par timmar i soffan när man väl kunde, men istället så körde man i 110. 
 
Jag håller på bli galen här, inför resan till Makedonien behöver jag få reda på min blodgrupp och det verkar nästintill omöjligt. Jag har suttit i telefonsamtal i två dagar , det är ju mitt blod och MIN blodgrupp. Vad är det som är så hemligt med den. Jag är så frukansvärt trött på att allt ska vara så komplicerat.  I Makedonien så krävs det ett test för att veta vilken grupp man tillhör i samband med att man tar körkort och står även på körkortet. Skulle det hända en olycka så vet ambulanspersonal mm. direkt.
 
Jag har till och med opererats under ca 8 timmar på Sahlgrenska för två år sedan, och ändå finns inte min grupp i journalen. 
 
Nu ska jag springa till jobbet, ha en fin Onsdag kära ni! ♥
 

Nails nails nails..

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Då tar vi och bryter mönstret här i bloggen, liite mindre känsligt, lite mindre sjukhus och lite mer ytlighet och inspiration. Naglarna ovan är mina efter en dejt med Jennifer igår, som numera sitter på en salong i Vasastan. Inspirerande människor är min drog här i livet och jag kan sväva på moln en hel dag efter en träff med en sådan. 
 
Man kan fasiken göra vad man vill här i livet och komma hur långt man vill bara man kämpar! Jennifer är ett lysande exempel på detta, hon har en 1 åring som hänger i det ena byxbenet, skapar karriär, tar körkort, ny eximerad nagelteknolog, köpt hus och en otrooligt trevlig prick att prata med under lite nagelfix. #IMJEALOUS
 
In och gilla henne på facebook under namnet getnailedbyjen och hjälp henne att växa : )
 
♥ 
 
 

Dagens.

 
 
 
Lite bilder från förra helgen när jag och Vlatko tog med oss dessa två små korvar och åkte till Pappa och Ewa. Det blev en sån härlig och lyckad mysdag, så himla kul att de är så bra vänner redan, små kusinerna! 
 
Idag har jag hängt med Charlotta och tvillingarna och EdwardEdsson var verkligen i sitt esse, fick knäppt ett par jättefina kort på honom. Och tjejen i familjen satte igång med bajsfest, så att jag åkte hem : )
 
Jag har inte sett min man sen i typ Lördags? Så idag får jag offra min skönhetssömn och stanna uppe.
 
Godnatt på er! 
 
 

c'est la vie

Vi är er evigt tacksamma för all hjälp.
 
Oj! Så trött .. Och egentligen inte läge för att uppdatera bloggen efter så lång tid, borde lägga mig. Men det känns som att det aldrig blir av annars, jag gillar inte att blogga från mobilen och min dator brummar som en traktor vid användning. Så bidra till en ny dator så kommer fingrarna glöööööööööda och inläggen kommer att rulla. Riktigt så är det kanske inte, det handlar även om tid , lust och prioriteringar.
 
Jag har ibland svårt att sätta ord på mina känslor och det är just det jag känner just nu, mycket känslor. Jag är en erfarenhet rikare, som jag tänker på varje dag. Månaden vi var borta i sommar, var verkligen bra för mig. Detta är nog första gången i mitt liv som jag känner mig vuxen. Jag försöker sluta göra allting så komplicerat och bara leva, jag tillåter inte käppar i hjulen och försöker att komplicera till saker så lite som möjligt. Allt är möjligt, så är det bara. Jag lever fortfarande lite efter semester feelingen och jag hoppas på att det fortsätter under hösten. För jag njuter verkligen..
 
Vi får ingen hjälp med operation här i Sverige, alls. Tragiskt men så är det, och jag har varken ork eller tid att bråka med läkare. Så, så som det ser ut nu så reser jag iväg i Oktober igen. c'est la vie