Första gången jag gjorde denna gratäng var det något jag slängde ihop med det som fanns hemma en dag innan lön typ. Enkelt och snabbt att göra!
 
Stek upp en gul lök tillsammans med ett gäng körbärstomater,champinjoner, röd paprika, en halv gul chili , lite broccoli och pressa ner två vitlöksklyftor. Häll på matlagninggrädde, en dl riven ost, salt peppar, tomatpuré och en köttbuljong. Sen kan du väja om du vill ha kött, bacon eller kyckling i. Jag kör med bara grönt.. 
 
Medans såsen puttrar en stund så kokar du upp färsk tagiatelle eller någon annan valfri pasta. 
Sedan i med pastan i en gratängform, såsen över och toppa med riven ost.
 
Bon Apetit!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback