Hallå Hallå! Här har vi tryckte oss vår sista köttbullesmörgås för i år.. Det sprutar snart julmat ur öronen på oss. Vi fick ihop ett ganska fint julbord faktiskt! Men att vi fick äta lite i skift på självaste julafton, det gjorde inte så mycket. Det har ju varit sjukstuga hos oss (och är fortfarande) så vi firade själva hemma hos oss i myskläder. Barnen var lyriska över Kalle Anka. Elina var heeeelt galen i pappret och snöret på julklapparna, vi fick ta bort de efter en stund.. Trodde nästan hon skulle tuppa av så exhalterad hon var haha. De känns som att barnen har fått julklappar hela december så på självaste julafton blev det inte så många, men ett par välnämnda från min bror med familj , fleece overaller och en massor med pedagogiska leksaker och böcker, tusen tusen tack! 

Eftersom de fortfarande är så små och inte riktigt förstår det här med julklappar ännu så har vi valt att skänka en peng i deras namn till Barncancerfonden istället. Det känns bra i all köphets! ❤️ 

Nu ska jag beta av ett 10 timmars arbetspass, har fortfarande träningsvärk efter gårdagens. Natten har varit sådär, Elias har lite svårt att andas på nätterna  pga förkylningen och väcker självklart sin syster. Men OM man blev lycklig när man såg snön ute? Ja, den lyser upp så fint! 

Ha en fin Söndag! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback