Beautiful .
 

Haft en heldag med min Lotta. Som är den absolut vackraste tjejen att fota, helt klart. Vår första heldag, och ljuset var verkligen på vår sida. Det blir nog en del fotodagar framöver med min modell. Jag måste ha någon att träna på : )
 
Den lediga helgen lider mot mitt slut och en lång arbetsvecka väntar, men imorgon har jag sovmorgooon!
Kommentarer
Sara

Ja hur fan löser man allt de på en gång de har jag också undrat?? Och inget nybakat blev de heller! Man vill göra så mycket men så blir inget av istället:D

Svar: Precis! Av att gå runt o tänka på allt man ska göra, redan där tappar man halva lusten liksom! Tack för en fin dag min stjärna.
lindsey.blogg.se

Anonym

Oj nu hamnade nog kommentaren på fel inlägg haha

Ems

Åh du får visa mig alla finesser när vi köper ny kamera, jag kan ju verkligen inte detta med att ta bra kort, vi måste ju ha massa fina kort i albumet sen när bebis ploppar ut :) hoppas du mår bra fina!?

Svar: Hoho annars får ni anlita mig som fotograf! : ) Jag mår kanon.. mycket jobb och långa
dagar bara. Hur mår du knubbis? ; )
lindsey.blogg.se

Ems

a men roligt att du trivs så bra :) haha vadå knubbis? jo jag har gått upp i vikt det har jag men tjock är jag väl inte än som tur är, skönt att jag inte fått några "cravings" än iaf! det hade ju inte funkat med onyttig sådan haha! jaa det får vi göra isf! :) hoppas vi kan ses snart?! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback