Fröerna är planterade !

Jag känner mig aniiiingen rosa idag, lever bland de rosa molnen och ganska komiskt att jag kom ut från IKEA idag med endast rosa prylar. Färg och rosa gör mig glad helt enkelt. Mötet gick kanon idag och ni får hålla er lite till, för än kan jag inte berätta. Men har ingenting med IVF eller barn att göra så den bomben kan ni släppa..: )

"Hur många krukor behöver människan...?" Tror jag Vlatko tänkte när jag dundrade in med nya, rosa såklart. Meeeeen de kostade bara 9 kronor styck. Jag tror jag har blivit smittad av min Makedonska familj, köpa "endast" för det är billigt är en genetisk hobby de har.

Och när jag kom hem hade svärmor här och pimpat fönsterbrädan med ytterligare en kruka. Känner mig lika lycklig som ett barn på julafton idag. Nu ska jag bara få allt att gå rätt så berättar jag för er..

/Gladtjej!
Kommentarer
Ems

Fintfintfint ;)... Kreativa, duktiga människa!!

Linda
http://lindsey.blogg.se/

Ibland flödar energin : ) Hur gåre med bloggandet ems?

Ems
http://emsies.blogg.se/

ja hehe :)... önskar att jag hade mer energi, den flödar inte alls just nu! du bloggandet går inte så bra just nu, måste köpa mig en dator, men det får jag göra nästa månad för min underbara CSN räkning kom ju så lägligt denna månaden :(!! åh du måste höra av dig när du vet mer om din "Framtid" hihi! ha en underbar dag! puss

Linda
http://lindsey.blogg.se/

Ajdå, ska ni åka till Ullared ändå?

: )

Ems
http://emsies.blogg.se/

Jadå Ullared blir allt av! jag får offra mitt nya soffbord en månad till bara, men jag blir så otålig, vill ju ha allt med en gång haha!


Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback