Tumblr_l98omiyl2i1qbllgjo1_500_large
Weit



Har precis brassat ihop den godaste tacopajen på väldigt länge. 
Lugn, i will share! : )

Du behöver ha lite kärlek, fantasi och hyffsat normalt blodsocker innan du sätter igång. Annars blir det blajja allting.
Ask me!


Köttfärs.Tacokrydda.Lök.Vitlök.Tomater.Creame fraiche.Paprikakrydda.Fetaost.Vatten.Olivolja.Mjöl.Salt.Champijoner.

Blanda ca 3 dl mjöl med tillräckligt med olivolja för att få en smidig deg, använd hälften matolja om du vill, 1 msk vatten. Tryck ut degen i en pajform . Grädda i ugnen i tio min, ca 200 grader.

Stek upp köttfärsen och krydda med tacokryddan.

Hacka en röd eller gul lök, och en vitlöksklyfta.

Fyll pajformen med köttfärsen och strö över löken och vitlöken. Salta.

Fyllning- Rör ner 2 dl Creame fraiche i en skål, i med lite fetaost och skivade tomater. Krydda blandningen med parikakrydda och häll sen över fyllningen över köttfärsen i pajformen.


In med de hela i ugnen i 15 min.

Fetaost & creame fraiche fyllningen blir som ett lager ost.


yummy, try it .


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:

E-postadress: (publiceras ej)

Webbadress:

Kommentar:

Kom ihåg mig?
Trackback