Glad tjej! ♥
 
 
 
Underbara Asta & Ewa
 
.. Ett sommarset som låg i ett av paketen till Leah.
 
Idag har vi firat den här underbara lilla goding som fyller hela 6 år på Tisdag! Hon bjöd på god tårta och fint sällskap : ) Och nu ikväll har vi grattat Vlatkos mamma på Mors dag med blommor, och där blev det ännu mer godsaker, oh my..  Sockernivån är hög.. ♥
 
 
 

Söndag ❤️


 

Hej Hej! Bild från igår, hur mår ni? Och ni Mammor? Har ni blivit firade ännu..? 

Jag orkar inte mycket nu, mer än de jag måste. De senaste två dagarna har jag mått väldigt konstigt, kräkningarna är tillbaka med. Och jag kan inte riktigt förklara hur.  Samtidigt så oroar jag mig inför provsvaret imorgon och lyssnar på alla kroppens signaler.  Det har börjat trycka neråt och jag har börjar känna mig höggravid. Jag har varit ledsen för att energin inte är på topp jämt, jag försöker maxa dagarna.. Men jag måste inse att de inte fungerar så. 

Så nu kommer tre positiva tankar kring detta : 

❤️ Knappt fått några bristningar, inga alls på magen. 

❤️  Har inte haft svullna fötter eller händer innan,  vissa går ju med det halva graviditen. 

❤️ Vara tacksam för varje dag de stannar inne och växer till sig. 



Fredag ❤️


Lite naken hud såhär på kvällskvisten!

Idag har vi varit på föräldrargrupp princip heeeela dagen, det var faktiskt mycket bättre än vad jag hade väntat mig. Det var en bra barnmorska som var lätt att lyssna på : ) 

Passade på att ta lite prover när vi var där, och blodtrycket har stigit något och även svullnaden i händerna och fötterna, så ska på en extra kontroll på Måndag för att vara på den säkra sidan.  Hellre en koll för mycket än för lite! 

Ikväll har vi varit på bio och sett Mad Max , säkert en fantastisk film ifall man gillar den typen av filmer.. Men inte riktigt min stil, men den var grymt gjord måste jag säga. 


Jag har varit mobilfri hela dagen, och de har varit så skönt! Känns som att de var välbehövt och att alltför mycket energi läggs på telefoner och sociala medier just nu ( .. Och så skriver vi ett blogginlägg på mobilen, haha ) 

Nu är det dags för oss att sova! Godnatt och trevlig helg. ❤️






Torsdag!




Gårdagens Ikea-lunch! 

.. Igår vart en ganska intensiv dag med ett par varv på stan, städ av uteplats och sömnlöshet, och de känns i kroppen idag. Jag har träningsvärk i muskler jag inte visste fanns. 

Idag har jag så dåligt samvete, har hållt Vlatko vaken halva natten och det är nog dags att tänka över att sova på skilda håll, jag försöker in i de sista att inte vända på mig som en godzilla  i sängen.. Men att behöva bygga upp kuddar efter varje vändning, upp och kissa tusen gånger, är inte smidigt hur man än gör. 

Önskar er en fin Torsdag! Snart helg :) 

Godnatt ♥

 
 
 
Vilken fin dag vi har haft! Och med dessa tre bilder säger vi god natt! : )

Nytt, barnvagn och nykär!

 
 
 
 
 
 
 
 Nytt i garderoben! : ) 

Känner mig som en ny människa efter ganska många timmars sömn inatt, så skönt! Idag fick jag hämtat hem barnvagnen och nu står den redo, nu kan jag nog säga att detta börjar kännas  verkligt.. Det är på riktigt liksom, och det var en härlig känsla att få rulla hem den : ) 

Jag måste säga att jag har varit en väldigt snäll sambo och flickvän under denna graviditet, inget hormonmonster här inte. Det är nästan tvärtom, jag är som nykär och vill helst bara vara som ett plåster Vlatko vad han än gör, stackarn : ) Men det är så himla häftigt allting, allt vi har gått igenom först komma hit.. Och nu detta, att få dela detta med denna fantastiska man som aldrig tvekade på oss, som kommer att bli världens bästa Pappa.. De är åh, underbart och pirrigt. 

 
 
 

SÖNDAG ♥

 
 
 
HEJ Söndagskväll! Slut i rutan, snart läggdags. Idag fick vi ett efterlängtat besök av min Pappa som bor största delen utav året i Spanien. Hur trevligt som helst, och han såg något överraskad ut när han såg min mage, fastän han inte var de såklart.. Men han har ju inte sett mig sedan jag blev gravid.
 
Igår tog jag med min kära svärmor och svägerska och styrde mot Ullared, det var en match kan man säga. Eftersom jag vart den enda med körkort så var jag lite orolig innan vi åkte (ifall något skulle sätta igång)
. Men allt gick bra, och jag hade såklart inte åkt ifall jag hade känt de minsta ont eller så.  Men nu åker vi inte så långt hemifrån på ett par veckor : ) ♥
 
Som jag skrivit i ett tidigare inlägg, så känner jag mig tröttare och tyngre nu. Energin är inte alls samma.. Och med alla dessa sömnlösa nätter känner man sig något bananas i huvudet, ska nog fråga barnmorskan om de där med sömnen.. För de känns som att jag kan behöva sova ut ordentligt innan de små kommer.  Mina vänner har blivit drabbade, och jag har varit en kass vän de senaste. Men jag hoppas att ni förstår och finns kvar.
 
 
Svamligt inlägg. God natt : )
 
/ Känner sig tacksam.
 
 

Fotografering ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
Från gårdagens mys & fotografering med Ebba & Helena!

Week 31


Så nöjd med livet!  : ) Fotat godisbiten Ebba idag och tvingade hennes Mamma till att fota mig! 

Bra deal! ❤️


Godnatt vänner! 

Onsdag!




HOLY! Vi kan nog säga att i vecka 31 blev jag gravid på riktigt! Nu börjar jag känna mig tung, och jag flåsar vid minsta ansträngning. Att andas är jobbigt, att äta är jobbigt ( för att de finns ingen plats för mat i magen ) 

Nu har jag precis landat här hemma. Jag överraskade en liten tjej på dagis idag och Jessica bjöd på middag, glass och kaffe när jag lämnade tillbaka henne. Vilken lyx! ❤️ 

Wishlist ♥

Badlakan Sunday Morning / Handduk / Stege Ops / Bordslampa / Marble taklampa, vit marmor / Pink Citron Dec. Tin Candle

TISDAG ♥

 
Dagens ensam-middag. Stuvade makaroner, korv, ärter och morötter. Underskattat! ♥
 
Som jag skrev igår, så är jag såå tacksam för varje dag jag mår bra. Idag blev det ett litet steg tillbaka kan man säga, har för första gången under den här graviditeten känt smärta.. Det var som att det brann från naveln och neråt under en 10 minuters period, och jag försökte såklart att inte stressa upp mig eller bli rädd (för de gör nog inte de hela bättre)
 
Detta är säkert normalt, men som förstföderska vet man ju inte riktigt vad som är vad.. ? Kanske bara var att de låg på något organ eller nerver, men läskigt var det.. Och ont gjorde det. Och de verkar vara vanligt att ha ont och ha krämpor under graviditeten men eftersom jag mår så bra, så blir jag såklart livrädd när det gör ont. Men nu mår jag bra igen, magen är lite öm.. Men nu blir det soffläge resten utav dagen/kvällen, kanske någon serie?
 
 
 
 

 
 

TACK TACK TACK! ♥ ♥
 

Måndagslunk ♥

 
 

Idag lunkar jag emellan solstolen och tvättmaskinen, i ett helt lagom tempo. Eftersom att natten var sådär.. Så får det liksom räcka så. Bebisarna har lyckats sträcka ut sig upp till revbenen och de ogillar att jag sover både på sidan och ryggen, så inatt satt jag upp och sov : )
 
 
 
Det har börjat bli tuffare och tyngre nu, och powernapsen blir allt fler.. Känns ibland som att jag lider av narkolepsi, som bara somnar sådär hur som helst om jag har varit igång mer än två timmar. Men jag är så tacksam för varje dag de väljer att stanna inne, och för varje dag jag faktiskt får lov att så bra som jag faktiskt gör. Jag är med i en tvillinggrupp på Facebook där de verkar födas hejvilt just nu, och många av dem är i samma vecka som mig. Läskigt!
 
 
 
..Men idag har jag det rätt bra, tvätta och vika bebiskläder!
 
 
Imorgon går vi in i en ny vecka! Spännande.
 

Kärleksmums ♥

 
 
HEJ! Härlig dag idag, solen skiner ♥ Och vi ska iväg till Boban & Tina och grilla. Och Tina nämnde igår att de bantar, men inte jag.. Så jag slängde ihop lite kärleksmums att läska dem med, haha : )
 
Nu väntar jag bara på att alfons här hemma ska bli klar, så åker vi!
 
Önskar er en fin Torsdag ♥