Äntligen Måndag

 
 
Grattis världens bästa Matilda! 4 år : )
 
Denna helgen kunde inte ha kommit mer passande, jag har bara njuutit och haft det så jäkla trevligt. Jag har lämnat arbetstelefonen hemma mestadels och känner mig som en ny människa, trots en ganska hektisk helg.
 
Nu är det en ny träningsvecka som väntar : ) Idag är det vilodag.
 
Ha en fin Måndag!

Spårlöst!

 
 
 
 
Jag fick fotat en del igår , men vilken prestationsångest man får när man faktiskt ska fota något viktigt..
 
Jag tappade bort mig här, och fick ta en paus i inlägget. Världen är alltbra liten, tvn är på i bakrunden och jag hör om en kille från Bollebygd ( där jag bodde fram tills jag var fem år ) Som blev adopterad när han var liten, och jag rotar genast fram ett kort som är taget för 23 år sedan då jag var 4 år och jag hade tagit på honom min klänning och tofs. Jag var tvungen o ringa Pappa och kolla om det verkligen var han, och visst var det de.
 
Så jäkla häftigt! Och ibland är det lite läskigt hur väl jag kommer ihåg ansikten alltså..
 
 

: )

 
 
Hade en låååång men väldigt rolig Lördag, har varit på fina Isabelle's dop. Ätit god mat och en massa fina bakverk. Skrattat mycket har jag gjort med! Tack fina Isabelle, Emelie och Christoph för ett väldigt fint dop och en väldigt lyckad mottagning.
 
Nu ska jag till gymmet, sen ska vi fira Matilda som fyller 4 år!! : )
 
 

14 timmar..

 
 
14 timmar senare och jag är äntligen hemma. Vilket projekt! Dock ingenting jämfört med mina vänner som åkte hemifrån för två veckor sedan och är fortfarande på vift, men nu tillsammans med två guldkorn.
 
Jag är så stolt, så stolt över mina vänner! Så duktiga och så starka.
Idag har jag fått gosat med de små och jag är kär!
 
 
Nu måste jag sova! Godnatt!

Bara Torsdag..

Jag och min fina brorsdotter Matilda!
 
Heeej! Idag ser det ut att bli en fin dag och jag ska bege mig iväg på något spännande innan jobbet.
Jag önskar er en trevlig Torsdag ( Som känns som Fredag )
 
Glassa på !

Cookies!

Fördel/Nackdel att ha en sambo som bakar kakor på sitt jobb.. Fördelen är att man nääästan alltid har någon fika att bjuda på. Fick finbesök under eftermiddagen ochdet  var skönt med lite sällskap en stund. ❤
 
Ballerina-kladdkaka doppade i kaffe med mjölk! : ) yummie.

Ringblixt

 
 
 
Vi har införskaffat oss en ringblixt, som man antingen sätter på objektivet eller har externt. Jag övar på allt som kommer i min väg och har tillbringat de senaste timmarna med att fota varenda pryl i vårt hem. Jag gillar't. Men behöver öva! Hade jag haft ett par levande blommor här hemma så hade du garanterat fått en bild på de med. Men it's dead. Tur att Zlatan lever : )
 
Känns som att det var evigheter sedan jag fotade något kul, har sånt sug idag! Synd att det vräker ner ute bara..

Let's go!

Large

Grattis!

 
Happy girls
 
För er som följer mig på Instagram där jag heter LindseyLinda har nog lagt märke till mig lycka över att min bästa vän har fött sina små kottar! De är ljuvliga och jag stirrar på bilder på de hela dagarna. Kan knappt förstå att de är här! Grattis Pappa Rafed och Mamma Charlotta : )
 
Om ett par timmar ska jag iväg och träna, det blev lite väl segt på den fronten i helgen, men nu kör vi igen.
 
 
 
 
 
 
 

Lördag





Godmorgon! Det ser ut att bli en fin dag : ) Min bror med familj sover hos oss i helgen, och jag älskar att smyga upp innan alla andra vaknar o fixa lite, dricka lite kaffe! Nu ska jag och Nilas ta en promenad till affären o köpa färska frallor medans resten sover : )

Sen funderar jag på lite barnarbete, rensa ogräs ganske ? : )


Tålamod!

Morsning! Ganska dåligt tålamod idag, efter ett par hektiska dagar då jag typ sovit tre timmar per natt och stigit upp vid 04 så hade jag planer på ej rejäääl sovmorgon idag, men icke. Och kaffet var slut, så det var bara att ta på sig träningskläderna och få lite motivation för dagen , tänkte passa på att ta en promenix till gymmet medans det var uppehåll. Gissa om det vräkte ner samma sekund som jag klev utanför dörren?
 
Och efter ett tio samtal till olika kvinnokliniker och mottagningar ger jag nu upp, vad är det här med skeva telefontider till alla mottagningar? Nya tag nästa vecka.
 
En sak som är kul är att jag har kommit igång med träningen (?) Kanske till och med på riktigt!
Och den här veckan har jag fått Sara att gymma med mig och hon har agerat PT, en grym sådan dessutom. Har fortfarande träningsvärk sedan i Tisdags! 
 
Nu önskar jag er alla en riktigt fin dag! : )
 

Kärlek

 
Och där var snart en helg full av kärlek avslutad. En riktig familjehelg blev det till slut, jag har hunnit träffa alla mina kiddos och deras föräldrar med såklart! Idag bjöd bror med familj på middag och Pappa och Ewa var också där : ) Skönt att ha de hemma igen!
 
Denna veckan lär bli intensiv och jag borde lägga mig typ .. nu, klockan ringer 04 imorgon men jag misstänker att detta blir en natt med lite sömn, jag är livrädd för att försova mig när jag ska upp sådär olagligt tidigt. Ligger istället vaken..
 
Hoppas ni haft en fin helg!

Vi tänker på dig!

 
OK! Nu är det snart dags för en ny dator. Jag får skriva med en hand och den andra får jag hålla strömkabeln i.
OCH det låter som att den ska sprängas närsom.
 
Nu är vi många som hejar på våran soontobemom-vän som ligger inlagd för havandeskapsförgiftning. Vi tänker på dig varje sekund här hemma och se till att vila min fina vän. Snart är de här! Kan knappt tro att det är sant : ) Men en dag i taget.
 
Jag har försökt inreda en liten inspirationshörna här hemma, som speglar mig och där jag kan få ro. Samt en liten datorhörna, men en ny dator kanske..?
 
Later!

Fredag





Efter inställda besök och sjuk läkare så blev samtalet inte av, fick diskuterat lite över telefon och tillgång till vår journal så att vi slipper att börja om från början.

Meeeeen det blev en lyckad dag ändå, Pappa ringde och nu är de äntligen hemma efter 6 månader i Spanien!!

Idag är det Fredag och jag har ledig helg, ikväll har min man planerat en Star wars dejt då jag har blivit pikad under alla år för att jag inte har sett en enda film.

Ha en fin Fredag!

Luddigt

Det finns ingen som kan svara på mina frågor, ingen. Jag har aldrig känt mig såhär förvirrad i hela mitt liv.
Jag hoppas att läkarbesöket imorgon gör mig lite klokare.
 
Jag vet inte i vilken ände vi ska börja kämpa, och inte heller hur vi ska gå tillväga eller vill gå tillväga.
Jag trodde att vi skulle få fortsätta på Sahlgrenska fast våra tre försök är förbrukade, att vi då skulle få betala. Men det fick jag förklarat för mig att det är inte så det fungerar.. Och att börja om, starta om någon annanstans får mig att vilja kräkas. Vi har varit så nöjda med Sahlgrenska, och jag har varit trygg med dem. Och när jag inte längre har kontroll, jag har ingen aning om hur det fungerar på andra kliniker medans jag kan Sahlgrenskas korridorer, personal och rutiner utantill. Jag känner mig bekväm där, och det skrämmer mig. Att kanske bli behandlad annorlunda, ifrågesatt osv.
 
Jag vet innerst inne att det kanske är detta som krävs, en annan behandlingsmetod kanske? Men när det kommer till förändring så beter jag mig som en igelkott som rullar ihop sig till en boll. Livrädd.
 
Såhär nervös har jag aldrig varit inför ett läkarbesök, inte vid min giftstrumediagnos och inte heller vid alla tusen undersökningar och ingrepp. Och vi ska bara prata? Jag känner mig så löjlig.
 
Jag läser om par som gett upp tidigare än oss, och ibland slår tanken mig. Är det dags? Ska vi som de påstår "sluta plåga" oss själva? Men efter en stund så blir jag arg på mig själv, jag kommer aldrig ge upp. Aldrig. 
 
 
Vi ska finna ett sätt, vi ska bara komma på hur och se till att rättvisan och turen är på våran sida en vacker dag.
 
Jag tänker inte ge upp och bli en bitter tant som sitter hemma med sin katt och är arg på alla barn som skriker på gården! 
 
Detta inlägg blev i "jag" form, självklart är vi två i detta. Men jag är en individ med mycket känslor och tankar. Vi sitter inte ihop.
 
"Ibland slår verkligheten mig på käften, att se andras barn fylla fem år. Får mig att förstå hur länge vi egentligen försökt. De har hunnit med en , kanske två graviditeter och deras barn har hunnit börja skolan " 
 
Luddigt, jag vet.