Snark..




Ur arkivet!

Hade egentligen tänkt att fota "sprutan" som jag var o hämta idag.. Men det får vänta för mina ögon går i kors och det är nog inte långt kvar tills jag deckar av.

TACK TACK TACK för era lyckoönskningar. Klart det kommer gå bra allting, det måste det ju! We deserve it.

PINK


Hallå! Jag kunde inte hejda mig när jag såg dessa rosa byxor? Och jag som försöker intala mig själv att jag inte är någon rosa person, nejdå inte alls. Därför jag blir helt till mig när jag kikar på inredningsprylar, speciellt de med rosor på och rååsa. Girly girl.

Nu har nedräkningen börjat och jag har nog aldrig längtat efter mensen såhär mycket! Och på tal om " Baby makin' " Grattis Emelie till plutten i magen! Grattis till er alla tre : )

Hallå Måndag! Haft en fantastisk men inten...

2012-01-29_15_40 (MMS)

Hallå Måndag! Haft en fantastisk men intensiv helg , fylld med kalas.. Lite naglar.. Mys och lite shopping! Hoppas ni haft en fin helg och får en bra start på veckan!


Nu drar jag hem! Det var en del packning n...

2012-01-27_07_07 (MMS)

Nu drar jag hem! Det var en del packning när jag åkte hit och ännu mer nu.. : ) Ska på dejt när jag kommer hem, och pusskalas.


Shoppat! Men mer än så hinner jag inte den...

2012-01-25_18_52 (MMS)

Shoppat! Men mer än så hinner jag inte denna veckan. Schemat är fullspäckat och jag har svårt att hänga med ibland.. Men det löser sig! Idag fyller min fina brorsdotter Lova år och på Söndag ska hon firas! Tjoho. Godnatt !


Nu rullar vi, jag och blondinbella .. Och ...

2012-01-22_18_04 (MMS)

Nu rullar vi, jag och blondinbella .. Och roligare blir det när man läser med 08 dialekt. Om två timmar är jag framme i Sthlm och jag antar att det blir ett par mobilinlägg eller inga alls.. Men det är väl roligare ? Jag har en hetsig vecka framför mig så ska nog lägga mig direkt när jag kommer fram till hotellet. Hänger ni med till Stockholm eller? Och visst bor vissa av er där? Pussilipuss.


Säger Hejdå till mina galna korvar! Ses om...

395577_101505017 (MMS)

Säger Hejdå till mina galna korvar! Ses om en vecka .


GLÖMMA..


Dags att gnugga bort gruset i ögonen och slänga i sig en hink med kaffe, för nu måste jag fokusera och stryka finbyxor. I eftermiddag åker jag och med tanke på att vi ska göra en del i veckan så måste jag få med mig allt. Jag är verkligen kass på att packa och kommer alltid på att jag glömt hälften, förra gången hade jag glömt strumpbyxor och skulle ha kjol, så det var bara att ge sig ut o handla.. Upp på hotellrummet o byte om, vad händer? Jo de nya går sönder. GAH! Behöver jag säga att jag packat ner fem par denna gång. Men säkert glömt ngt annat.

Och plugga måste jag göra med, mycket.

Igår hade vi en härlig bastu kväll hos ett par vänner , och ett gäng öl! Trevligt!

Hej! Jag jobbar mycket, åker på kurs till ...

2012-01-06_09_45 (MMS)

Hej! Jag jobbar mycket, åker på kurs till Sthlm imorgon så blir nog lite glest mellan inläggen här ett tag framöver.. Puss på er.


Hemma hos oss!




Vårat sovrum


Som numera går i ljusblått, och ljusrosa då såklart!

BLUEBLUEBLUE..

J U P P


Den här dagen har gått fööör fort, precis som den brukar när man är ledig.. Då man ska försöka hinna med allt man inte hinner med annars fast på samma gång! Det blev ingen träning idag men eventuellt en promenad ikväll.

Hoppas ni haft en skön Torsdag!

Hemma hos oss!


Kul att " Hemma hos oss " inläggen är uppskattade! Jag älskar att ha en bukett med blommor hemma, speciellt den här årstiden när allt annat känns så mörkt och tråkigt, det får en att känna att det finns lite liv och hopp om vår och sommar.

Min frukost !




Frukosten idag! Müsli med vaniljyougurt, äpplebitar och kanel. Kokt ägg och mörkt bröd med kalkon.


Mitt liv, som många andras fick sig en vändning i Måndags och jag försöker leva ett sundare och hälsosammare liv, jag tänker inte stirra mig blind på vågen eller några mått utan jag vill endast må bättre, vara piggare och orka mera. Och Sara har tjatat på mig om hur viktigt det är med frukost, och hon har fasiken rätt.. Känner mig som en ny människa utan blodsockerfall och en massa småätande. En rejäl frukost så orkar jag mycket mer utan att vilja gå och lägga mig redan vid lunch.

Frukost tips uppskattats!

/ Från en som aldrig varit speciellt förtjust i något annat än varma mackor och oboy med mjölk.

ESCADA ESPECIALLY

Escada Especially EdTEscada Especially Precious Body Moisturizer
Min nya favorit parfym ! Och Body Moisturizern luktar så jäkla gott .

Köp köp köp. Eller tvinga din man ! Han kommer inte ångra sig kan du hälsa..

ELEVEN

TIPS!


Nog världens godaste sallad


Enligt mig iallafall, jag kanske har tipsat om den förut? Jag minns inte och det gör inget, för att jag kan inte tipsa om den för många ggr. Shopska sallad som vi fick dille på när vi var i Bulgarien.

Består av, Sallad (Batavia eller sallad i kruka) Spelar inte så stor roll, rödlök, gurka, tomat, gurka, olivolja eller vinäger och en jäkla massa riven fetaost över.. Och för er salt narkomaner ( Som mig själv..) Salta INTE, fetaosten är tillräckligt salt i sig. Men kom ihåg, mycket feta ost. Strö över persilja, klart!

Så enkel men så god, och om du vill kan du rosta lite solrosfrön och ha i .

Berätta sen vad du tyckte! : )