Trevligheter

 
 
 

Tjenixen! Hur mår ni idag? Hoppas ni inte är lika trötta i bollen som mig, jag hade en sån lyckad kväll igår.
Hanna var här och vi drack lite och käkade på utsidan, sen gick vi ner till bryggan på Fars hatt och det blev en ganska lååång kväll.
 
Men nu är det dags att vakna till lite och göra sig redo för en arbetsdag och arbetshelg.
Jag har hört att det går extreeemt långsamt att komma in på bloggen och jag ska försöka lösa detta, ska bara försöka komma på vad problemet är.
 
Trevlig Fredag
 
 

Radhus, volvo... Och hund?

 
Pappa och Ewas nya hund!
 
Ibland blir jag ohälsosamt sugen på att skaffa en liten pluttiplutt hund. ÅH! Men det finns ingen möjlighet just nu när vi jobbar som vi gör, och jag skulle aldrig kunna lämna en hund i så många timmar ensam. Men någon gång i mitt liv så ska jag ha en liten promenadkompis! SARA, lånar du ut Sally till mig ett par dagar i veckan så jag kan stilla den här besattheten jag har just nu?
 
 
 

Vardag

Min födelsedagspresent!
 
Godmorgon! Igår hade vi en härlig kväll hos Vlatkos kusin, och nu känns resan mer verklig. Den blir verkligen av : ) Idag har jag hunnit fixa lite nu på morgonen , fixat och trixat med livet. Mycket som ska hinnas med. Men idag ska jag försöka hämta ut mitt pass och kanske ta en sväng på stan och spana in rean?... : )
 
Ha en kanon fin dag!
 
 
 

Midsommar 2013

Här kommer ett litet bildregn från min Midsommar, en väldigt lyckad Midsommar. Och jag var dessutom nykter och körde .. : )
 
Vi var hos Jennifer och Peter i deras nya hus i Kungsbacka, de är fantastiska värdar som styr upp lekar och tal och jag vet inte vad, bjuder på sig själva helt enkelt. Och dessutom har de en megasöt son som jag får gosa med! : )
 
Jag & Vlatko
 
Gudomlig Morotstårta!
 
Fina sommartjejer!
 
 
 
 
 

Kalasveckan!

Jag, Emma, Jennifer och Elnaz
 
Vilken kalasvecka, först min födelsedag.. Middag på Linnéterassen på en Tisdag, ett helt galet midsommarfirande i Kungsbacka. Skulle fira med familjen igår men vi har tårta och kakor i överflöd här hemma då de flesta tydligen var lite utmattade efter midsommarhelgen. Men pensionärerna kan man alltid räkna med : )
 
Två veckor kvar till semester och jag räknar ner varje timma.
 
Fler bilder från Midsommarafton kommer, nu måste jag kila till bussen!
 
 
 

27

 
Tanten samlar på leopardmönstrade plagg numera..
 
Well hello! På tal om tanten så fyller jag år imorgon, 27 år. Vad är det för jäkla ålder? Det är vad jag har suttit och funderat på hela morgonen, övervägt fördelar med nackdelar och hur känner jag egentligen inför denna siffra? Man blir ju inte yngre, inte snyggare heller för den delen. Där har männen förtur, de blir ju tjusigare med åren, de flesta iallafall.
 
Jag är ju inte i den perioden i livet som jag trodde att jag skulle vara vid den här åldern, och det gör mig lite ledsen. Men då slår tanken mig om allt bra som faktiskt cirkulerar omrking mig. Jag har världens finaste familj , 7 brorsbarn + 3 ingifta underbaringar + bästa vänner med tvillingar, en makedonsk familj och min Pappa och underbara Ewa i livet. Det är det inte alla som har.
 
 
Lite blödig såhär på förmiddagen..
 
 

Om skryt och sådär..

Här skryter jag med mina nya brallor. Kärlek vid första ögonkastet! : )
 
Ibland tar jag en välbehövlig paus från allt vad internet heter, och jag kanske skulle behöva en längre sådan snart. Jag vet inte hur ni påverkas, men jag påverkas extremt vissa dagar, speciellt under mina "dåliga" dagar. Då man bara ser hur bra alla har de, hur de finner tid till all träning, till alla nyttiga måltider samtidigt som de umgås med sina fantastiska vänner och dricker rosé på kvällarna och sen en bild på en solnedgång. Hur det visar gravidmagar och hur barn ploppar ut åt höger och vänster. Och hur man har råd att lägga en förmögenhet på att pimpa sin trädgård. Jag vet att det låter överdrivet, men jag blir löjligt avundsjuk dessa dagar och skapar en enorm inre stress som är omöjlig för mig själv och min omgivning att hantera. Och därmed dessa pauser. Av egen erfarenhet så vet jag att man postar en bild när man är på topp, när livet är underbart och när man får ett lyckorus av en bild. Jag är precis likadan.. Men hur påverkas ni?
 
Jag behöver få en balans i mitt liv där jag hinner med allt som är viktigt för mig. Och jag kämpar.. Jag behöver bara prioritera och skaffa mig lite ork.
 
Och kanske ge mig själv en klapp på axeln för allt som jag FAKTISKT gör.
 
 
 

HEJ!

Godmorgon! Jag har haft två snabba, lediga men helt underbara dagar. Igår var Edward här hela dagen o hängde, myspys! Idag väntar en lång arbetsdag och nu går min buss typ..
 
Later!
 

Utvilad

Denna korven ska jag få träffa på Fredag! : ) Edward!
 
Hellu! Det känns som att jag legat i koma inatt, igår var jag så trött att ögonen typ blödde. Jag har sovit som en stock och idag är jag utvilad. Finally!
 
Jag har en fin vän, som jag satt med i väntrummet på ivf kliniken för ca 9 månader sedan, då vi gjorde vårat tredje försök. Och förra veckan föddes hennes son. Stort grattis! : ) Det finns så mycket hopp!!
 
Vi har bestämt oss med att vänta med ett besök på Carlanderska till efter sommarn, och nu väntar bara spännande saker, vi ska t ex till Makedonien och göra en undersökning vi länge har pratat om : )
 
Nu MÅSTE jag springa till bussen, ha en fin dag! : )
 

Heart

 
Mitt hjärta!
 
Hej! Igår somnade jag på soffan framför en film, som tydligen inte var så bra. Haha! Jag är relativt pigg idag och det ska bli riktigt kul att sälja idag på jobbet. Imorgon ska vi gå ut och käka allihopa och min nästa lediga dag är typ.. Torsdag? Ahh. Men det blir bra, semestern är nära.
 
Nu måste jag kila till bussen, ville egentligen bara önska er en fin dag!

Hemma hos oss!

 
Jag har länge varit på jakt efter ett par kuddar till soffan i vardagsrummet, och igår var det kärlek vid första ögonkastet. På rusta hitta jag dem, till knappt några pengar alls.
 
Vad tycks? : )

Strawberries

 
Min frukost idag! Yum.
 
Godmorgon ! Hoppas ni hade en skön nationaldag och njöt av er ledighet. Jag njöt av fint sällskap på Saras balkong med hembakat och bebisgos en stund, sen blev det en tupplur i solstolen här hemma.. haha, oh yes.. Pink is my color. 
 
Jag ska jobba lite extra denna helgen så att även nästa vecka kommer att bli riktigt intensiv men jag har något att se framemot och semestern är inte allt för långt borta !
 
Ha en fin dag i solen!
 

Long time..





Godmorgon! En vecka har gått sedan jag tittade in sist och läsarantalet sjunker. Men jag har en sjukt intensiv vecka denna veckan och ska jobba lite extra i helgen till och med! Leah har fyllt fyra år och har hunnit fira henne med pussar och presenter. Charlotta har varit förbi med Isabelle och tiden går verkligen fort när man har roligt.



Vi smider planer inför sommaren och allt är nästan på sin plats, kan bli en av den mest minnesvärda sommaren någonsin. Men mer om det när allt är bokat o klart!

Nu ska jag på en säljutbildning med jobbet och har en lååång dag framför mig!

Ha en fin dag!