Julklapp


Tack Vlatko !

N A I L S




Jag beger mig in i nageldjungeln, beroendeframkallande? Ja, och då menar jag inte acrylen. Sugen på att vara försöktkanin? Bara att hojta.

God morgon !


My gad, varför ska man vara så trött hela tiden? Nä nu satter jag på joker ansiktet och låtsas vara pigg, så kanske jag blir det ngn jäkla gång.
KRAM!

Mellandagsrea..





Mellandagsrean is the shit. Fyndat en del idag och shoppingbehovet är stillat, för ett tag iaf. Allt förutom nyårsklänning hittade jag.. Som vanligt. Att man aldrig kan tänka på sånt tidigare? Får väl damma av någon gammal trasa. Nu ska vi på kalas. Tjing!

Klick Klick..

Idag har jag råkat ta på mig fel byxor, nämligen spenderarbyxorna. Jag får hejda mig själv, jag vill klicka hem allt jag ser. Men kanske ska lugna mig och ta en sväng på stan imorgon istället, se vad mellandagsrean har att erbjuda. Nu är det nog lika bra att jag lägger mig på soffan med chipsskålen på magen och glor på en film, trött är bara förnamnet.

Trevlig kväll fina ni!

Sådär ja..




.. Jag vet, det finns folk som har det värre och yada,yada,yada. Men igår vaknade jag på helt fel sida, men det styrde jag upp med utgång efter jobbet, utgång när den är som bäst måste jag säga. Så ett par tequilarace senare så trodde nog Vlatko att han skulle vara tvungen att slå något hårt i huvudet på mig för att jag skulle somna. Och halva outfiten hamnade på dörrmattan?.. Ja då var jag för trött iaf.

Men bara upp o jobba idag och klickade mig in på fb i bara farten , och var ser man där? Jo att de rosa paret ska bli föräldrar! : ) Jag kan verkligen leva på deras lycka och mitt hopp hur länge som helst nu. Tack Tack Tack : )
Hoppas ni haft en fantastisk jul fina vänner!

Godmorgon Juldagen! NU vet jag vad jag öns...

2011-12-16_21_32 (MMS)

Godmorgon Juldagen! NU vet jag vad jag önskar mig, varför fråga ni inte tidigare för? Ett nytt jobb där man jobbar 7 till 16, vara ledig helger och framförallt julhelgen. Att min mobiltelefon går sönder, och julerester till frukost. Att få dansa på borden på juldagen och få känna mig normal. En senapsmacka , gräddost och smulor i sängen. Tacksamhet, fler snälla människor runtomkring om mig, bli av med alla energitjuvar.Bra kollektivavtal . Bitter? Inte alls. bara fått nog. Ska bli miljonär när jag blir stor.


Tur att jag köpte den "fulaste" zipperalle...

2011-12-16_23_28 (MMS)

Tur att jag köpte den "fulaste" zipperallen.. Annars kanske jag hade fått för mig att gå ut i den! Godnatt ^^


Jo men visst..

" .. Ska visa dig en sak.. " Säger bror, samtidigt som han pekar på dessa två bilder och blåser upp kinderna allt han har.

" Jaaa.. 11 kilo sa jag ju! "

Okej, alla kilon kanske inte är nyttiga kilon.. Men några! Och dessutom blir det kallare, bra med lite underhudsfett då har jag hört.



Hemma hos oss!


Hemma hos oss!

Sunday

Gahhhh ! Är det magsjuka som härjar i min kropp så blir jag tokig . Mår så jäkl a illa! Så nu checkar jag ut för den här helgen och hoppar ner i sparkdräkten . Vi hörs imorgon!

Vi ger oss på det igen.. Tankade med kaffe...

2011-12-18_12_45 (MMS)

Vi ger oss på det igen.. Tankade med kaffe dessutom !


Vlatkos kompis, numera kallas hon "Vlatkos...

2011-12-17_20_34 (MMS)

Vlatkos kompis, numera kallas hon "Vlatkos plåster" Han får pussar, häng i byxbenet och en massa goa skratt av sitt plåster ! Härlig dag.. Härlig kväll.


Shoppa !


Inte riktigt van vid mitt ultrablonda hår ännu men jag vänjer mig nog snart! Hade ju nästan lika ljust i somras, fast då vart det solblekt ! Jag har ( peppar peppar ) slutat tappa håret nu.. Nu ska jag bara få ordning på tussarna som växer ut! Vi ska julhandla idag och armbågarna är vässade, men först lunch innan jag förvandlas till ett monster !

Haha ! Gullunge

2011-12-16_20_50 (MMS)

Haha ! Gullunge