Panik .



 
 
 
 
Bild från tidigare idag
 

Jag börjar få lite smått panik här. Jag känner nada, och imorgon.. förra gången vid vårt försök så dök mensen upp. Alltså på dag 12! Jag som längtade så och ville att dessa två veckor skulle gå så fort. Nu får gärna tiden stå still och låt det aldrig bli "imorgon" 
 
 
 
 
 

Lördag .

 
Vår lillkille har blivit stooor!
 

Magen är full och vi är redo att ta dagen efter en sovmorgon. Vi får se vad dagen har att bjuda på men nu väntar vi på att våra fika gäster ska ta sig i kragen och pallra sig hit. Jag har ledig helg och jag ska njutaaa till max.
 
Ha en fin Lördag med dop, kalas, fest, dans, dejt och allt vad en Lördag innebär för er : )
 
 

Ljus och sånt .

 
Igår efter frukostdejten köpte jag detta härliga doftljus från Indiska. Tror nästan att jag ska smita förbi och köpa ett i vaniljdoft idag. De andra ljusen är doftfria och kommer från Ica Maxi och kostar hela 10:- : ) 
 
Nu behöver jag rusa till bussen, ha en fin fredag !
 
 

Just nu.


Hej! Min dag började helt fantastiskt .. en frukostdejt med min bästa vän på stan. Sen en kanon dag på jobbet : ) Jag orkar verkligen inte palls mig till datorn ikväll så ett blogginlägg genom mobilen får räcka.
En arbetsdag kvar sen är det en efterlängtad helg att värma upp sitt psyke på inför nästa vecka då det lär bli en del känslor.Godnatt.

EN NY DAG .

Must be the first time ever, mina orkideér klara sig bra denna gång.
 
EN NY DAG! Nya möjligheter till att göra det du inte hann igår och den extra chansen är din.
 
Ha en fin dag !

Midnattsdejt .

 
 
Hej! Efter att ha haft en grym dag på jobbet där man inte har kunnat vara ett pmsmonster, vilket har varit jätteskönt och har fått lägga tankarna på annat, så blev det en liten tripp mot Lindex och lite span på Missoni kollektionen. Det var inte alls så mycket som jag trodde men det fick bli en present, ett par byxor till Leah. Tyvärr för små men hon tyckte de var så fina som "shorts" att hon skulle sova med dem på inatt. Och linnena längst ner till höger är lite basics från H&M.
 
Jag förbereder en midnattsmiddag för två här och tycker klockan går ganska sakta nu sista timmarna innan min man kommer hem. Så är det hörni, när man jobbar tokigt. Då får man ta vara på de sista timmarna på dygnet.. ! Vad det blir för käk kanske jag redovisar för er imorgon, vill ju inte att V ska snoka in här och avslöja hela överaskningen ikväll.
 
 
 
 

Mood .

 
Såhär ser jag inte ut idag, och dagen blev inte ett dugg effektiv. Eller jag.. Jag har legat framför tvn i timmar, ätit kall pizza och torr kladdkaka. Jag kan inte minnas att jag mådde såhär fruktansvärt sist jag använde crinone. Men efter att ha kollat upp biverkningarna så har jag nu förstått att det är pga dem jag mår dåligt. Sjukligt trött, sugen på salt och chips precis hela tiden, mensvärk, öm överallt, ont i nedre delen av ryggen.Progesteron!! DU lurar min hjärna. 
 
Nu ska jag blunda lite och ta hand om mitt svajiga humör.Tur att jag är ensam..
 

Gold .

 
Gold
 


Från att ha varit en silvermänniska har jag nu bytt till guld. Det har liksom inte fungerat med silver tillsammans med min förlovningsring. Dessa ovan är på min önskelista! : )


Effektiv .

 
Hallå! Äggmackan är intagen och idag mår jag betydligt bättre än igår. Solen skiner jag och jag ska dra en sväng med dammsugarn var det tänkt. Glammy life! Har varit ledig både igår och idag, och igår var det en slappdag så idag får jag vara dubbelt så effektiv. Vi hörs lite senare.. 

Heart .

 
 
 
 
 
Jag får bita mig i tungan många gånger när jag hör hur folk behandlar varandra. Men jag lyssnar lite extra när främlingar ger varandra komplimanger, är hövliga och visar respekt för varandra. Det är något jag ofta märker på jobbet, och det ger mig hopp för mänskligheten. Men när man sårar, trampar på sina nära och kära upprepade gånger, det är svårt att förlåta. Och svårt att hålla tyst om.
 
Så fortsätt tänk på hur mycket du gör för den där människan med ett leende, ett par ord om någons tröja eller hår.

Höst .

 
 
 
 
 
Jag må shoppa frenetiskt under sommarhalvåret och ni tycker nog jag är helt tokig då som tjatar om alla glada färger. Men det är helt okej för att jag hatar verkligen att shoppa under de kalla månaderna, det är tråkigt.. inte ett dugg mysigt och dyrt. Så nu försöker jag peppa mig själv lite genom att fönstershoppa på nätet. För kläder måste jag ha.. Varma sådana. Dessa tre ovan är från Lindex som snart även släpper sin Missoni kollektion. Men det blir inget klick för mig här inte.
 
Gillar ni hösten och alla dessa höstkläder?

Monster - här har ni mig.

 
Hej! Har ni haft en fin helg, so far? Jag känner inte riktigt igen mig själv och beter mig som ett asshole. Från att ha haft ont i magen konstant så har jag nu blivit ett monster/lipsill. Progesteronet som spökar misstänker jag.. Mycket hormoner, eller så är det bara en ursäkt för att få vara urjävlig och bitter ibland. Vlatko har turen och jobbar extra idag och misstänker att han hade lust att åka lite tidigare till jobbet idag när ögonen höll på sprängas när jag hörde Maria Montazamis dotter prata Svenska på nyhetsmorgon, hehe. 
 
Där har ni mig. Så idag gör jag INGENTING.. förutom att tycka synd om mig själv i vanlig ordning. Och redigerar bilder såklart, det är kul! 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fredag


Hej Fredag! Regniga Fredag.. Jag vet inte hur många sms som innehållet ordet trött för mig idag. Magen har tagit kål på mig denna vecka och idag är första dagen jag kan gå uppsträckt sen i Måndags. Mycket bättre idag med andra ord men det har verkligen tagit på mina krafter både dag och natt.
Jag vet inte hur det påverkar min kropp just nu men jag hoppas att de delade lilla ägget klamrar sig fast vilket som.
Nu väntar en lååång jobbdag och jag hörde ryktas om Tacos ikväll! Ha en fin Fredag kära ni. Och har ni möjlighet så kryp ner under en filt framför en film.. För mig? : ) Det skulle jag ja gjort!

Blogg.se




Som jag har väntat! Äntligen har blogg-appen kommit till android : )

"God"-morgon.

 
 
Godmorgon! Vet inte varför bilden hamna på sidan, men det får duga. Idag är det lite sura miner, jag är trött och hade gärna legat kvar i sängen ett par timmar till. Trots att vi la oss 21:45 igår. Vilket var tur, för vilket oväder vi haft inatt.. Jag trodde vi skulle lyfta från marken ett par gånger! Nu är det möte och frukost på jobbet : ) Ha en fin dag!