Familjen är värst..

 
Jag menar BÄST såklart.. ♥ 
 

Grattis Sebbe!

 
Vlatkos syskonbarn, Sebastian fyllde 7 år igår ♥
 
Godmorgon! Igår efter jobbet firade vi den här tuffingen på sin födelsedag, två bitar smurftårta slank ner.
Och på kvällen vart jag helt utslagen, vi bestämde oss för att stanna hemma och bara vara , det blev soffläge och en film, vi såg Runner Runner med Justin Timberlake och jag tyckte faktiskt den var rätt bra, det kan iof varit för ögongodis på en 109 tums duk, är rätt okej ändå. 
 
Nu ska jag starta dagen här, denna leeeeeeedig dag. Som såklart består av tvätt och städ ♥ 
 
 
 

Ingen dag är den andra lik..

 
 
 
 
Det sprutar snart köttbullar ur öronen på mig!
 
Alla dagar blir inte alltid som det var tänkt, idag var en sådan dag. Blev ett par timmar på akuten ikväll/eftermiddag efter smärta i bröstet, som tur var gick över men det var bäst att kolla upp med tanke på att jag annars har oregelbunden hjärtrytm. Men efter ett par prover och observation så fick jag gå hem : ) 
 
Nu ska jag sova, ska jobba extra ett par timmar imorgon. Godnatt Fredag ( som känns som typ onsdag )
 
 

Julkort !

'
Idag när jag kom hade jag fått detta härliga julkort! Och extra glad i hjärtat blir man när man vet att man har tagit detta foto på denna ljuvliga karamell.  ♥ Tack! 
 

Uppesittarkväll!

 
Vlatkos brorsson Sebastian och jag på uppersittarkvällen : )
 

God fortsättning ♥

 
 
 
Julklapp från Vlatko ♥
 

Hallå (från soffan) ! Oh my, idag är jag inte pigg. Vi hade nattgäster och det var en liten tjej som var lite otröstlig inatt och när vi väl kom till ro och skulle sova så fick jag inte plats, sov som en ostbågde vid fotändan. Katten hade för fasiken mer space än mig! 
 
OM vi åt korv och köttbullar till frukost imorse, yes. Det är nog inte nyttigt för mig att vara ledig såhär, en köttbulleätande soffpotatis är vad det har blivit av mig idag. 
 
Jag har avbokat alla planer, jag orkar helt enkelt inte göra något alls + att imorgon är det en viktig dag på jobbet, börjar tidigt och lär bli en lååång dag med mellandagsrean. 
 
Vad gör ni? Blir det utgång? : )
 
God fortsättning ♥ 
 

Santa

 
 
 
 
Alltså, grymmaste tomten! Tack Sara för att du ställde upp för de här kidsen ♥ 

God JUL! ♥

 
Jag och fina Casper. Han har vuxit förbi mig, min lille plutt. 
 
 
 
 
Heeeeej! God jul alla vänner : ) Vi har haft en jättehärlig dag här, trots regn och rusk. Barnens humör har verkligen dalat i väntan på tomten, ena sekunden skratta de och andra grät de ♥ 
 
Nervösa var de också, även de stora som inte ens tror på tomten! 
 
Denna dagen vill jag bara stoppa i en glasburk och kunna plocka fram och titta på emellanåt.. !
 
Familjen är bäst.
 
 
 

Cookies.

 
 
 
Nu har jag landat, tre dagar ledighet väntar och det ska bli så jääääkla skönt för att vara övertydlig. Vi har precis haft trevligt besök och jag har som vanligt babblat som om jag inte har pratat med någon på hela dagen haha. 
 
Imorgon ska vi handla julkäk och ett par klappar, känns som det aldrig tar slut! Köpt ett par fina muffinsformar med så kanske ska baka lite med. Härliga juletid ♥
 

2 0 1 3,






Godmorgon! Hur mår ni? Sista arbetsdagen idag, sen väntar 3 lediga dagar! Perfekt såhär i juletid. 

Imorgon ska vi iväg på uppesittarkväll hos Vlatkos bror, ska bli så mysigt! 

Jag har tänkt på det här med 2013 och vart det här året har tagit oss. Det har varit ett svårt år då mycket har hänt för mina nära och kära och vi har genomlidit ett par svåra dagar, skilsmässor , bortgång , sjukdomar. 

Men samtidigt har det varit ett av de bästa åren någonsin, vi fick en fantastisk resa, massor med hjälp, reunion med Vlatkos släkt i Makedonien . Nya vänner, 3 st nya familjemedlemmar på bebisfronten. 

Jag har unnat mig själv livskvalité och har för första gången i mitt liv ägnat mer tid åt mig själv än åt någon annan. Jag tycker nog vi har lyckats rätt bra med 2013. 

Jag har redan stora planer för 2014 och blir det ens yttepytte så bra som 2013 så är jag nöjd. 

Vad är ni nöjda med, med året som gått? 




GOLD

 
 
 
Pysslat lite inför julafton, vi ska fira hos oss och det ska bli SÅ kul! 
 

Godnatt Lördag ♥

 
Dagens. 
 

Ah. Mina ögon blöder, jag förstår inte varför jag plågar mig själv såhär! Bara för att det är Lördag..Så MÅSTE man inte stanna uppe. Ialla fall inte när man har jobbhelg. Ikväll har jag slagit in julklappar och pysslat lite , kommer drömma om att slå in klappar inatt. Blev ju en del på jobbet med om man säger så : )
 
Det blev hämtpizza till middag idag, tur det! 
 
Nu blir det sängen, jag svamlar bara här ♥
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

 
 

Jul i vårt hus!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Inför juldukningen 
 
Hallå där! Jag är hemma och tar en paus, har sprungit på stan .. Haft en härlig lunch med Sara och Lisa. Jag minns inte sist jag gick på stan här i vår lilla stad, det var riktigt härligt med julstämning och inte alls samma tempo som inne i stan, väldigt skönt och man hann njuta av julen trots stress, regn och kaos. 
 
De har julöppet ikväll och vi ska förhoppningsvis ner på stan en runda till, men endast för att mysa ♥ 
 
Behöver jag nämna att julkänslan har infunnit sig? 
 
 
 
 
 
 

Breaking Bad

 
Heeej! Det blev ett avsnitt Breaking Bad igår innan jag skulle lägga mig och jag andas Breaking Bad just nu, vi har 3 avsnitt kvar och jag vet inte hur jag ska bete mig när det är slut? Ahhhh : ( 
 
Idag snoozade jag lite extra länge så såklart kaffet är uppdrucket så måste jag springa till bussen.
 
Ha en fin Onsdag ♥