: ) Helgen närmar sig för mig .. Kanske in...

2011-11-20_15_02 (MMS)

: ) Helgen närmar sig för mig .. Kanske inte för er! Men jag längtar så att jag snart går av.. Nu ska jag bara styra upp lite händelser med. Vi firar ! Inte ett enda tips har jag fått från er.. Elakt!


Tisdag

Tisdag, och en av veckans tråkigaste dagar. Skön inställning va? : ) Näe, ska iväg till jobbet nu och inte ens träning hinner jag med . Ha en skön Tisdag och berätta gärna något kul i kommentarsfälten så att jag åtminstone kan få skratta lite!

Recept Tacopaj!

Här kommer receptet för Tacopajen jag slängde ihop häromkvällen!

.. För er som är intresserade då och vågar prova mina skillz i köket.

Jag vet själv hur det är när fantasin tryter och man googlar sig tokig på en god middag som MÅSTE gå snabbt!

Gör en pajdeg! Jag gör min utav olivolja, salt, vatten och olja. Endast! Lite av varje tills det blir en bra deg helt enkelt.. Gillar att smaken av olivoljan sätter lite mer smak på pajen tillsammans med de andra ingredienserna. Skicka in pajskalet i ugnen, 200 grader och i ca 10 minuter. Medans pajskalet är i ugnen kan du bryna köttfärs med tacokrydda.

Förbered graneringen, jag använder mig utav champijoner, tomat , Jalapenos och massvis med ost.

Blanda ihop fyllningen, jag använder Paprika & Chili ifrån Arla köket tillsammans med en vanlig creme fraiché och sedan en burk med salsa sås och svepa ihop till en göra.

Ta ut pajskalet och höll i tacofärsen, häll över fyllningen och till sist på med det du vill ha på. Toppa med massa ost! In i ugnen i ca 15 - 20 min på 200 grader.


Och tjoff så var det färdigt, servera med sallad, nachochips och salsa.

Bon apetit !

Monday

Mycket inredning nu, men jag är mitt uppe i min "pill" period, då jag bara älskar att greja hemma. Känner mig som Maria Montazami när jag står lääääänge och grubblar över mina beslut.. Flyttar, vänder och ställer tillbaka saker. Måndag idag och veckan kunde inte ha startat bättre, kort dag på jobbet och nu ska jag iväg på veckans första träningspass. Veckan bjuder på mycket spännande, läkarbesök bla. Som vanligt! Mycket träning : )
Ha en fortsatt trevlig Måndag!

1:a Advent


Trevlig första advent på er! Vi har fikat lussebullar, UTAN russin.. Druckit glögg och myst med de bästa.  Myst? Är det ens ett ord? Det känns som att stormen verkligen inte är att leka med, jag håller mig inne! Det har brakat ner saker utanför oss ett par ggr nu och vi är förberedda för strömavbrott med levandeljus och pannlampa. Hur har ni det där ni bor? Är stormer stabil?


Ha en trevlig fortsatt kväll!

Hemma hos oss!


Ny byrå i våran Rosa/Svarta/Vita hall! Vad tycks?

Lagar tacopaj , kvällsmat till min man! Br...

2011-11-24_16_12 (MMS)

Lagar tacopaj , kvällsmat till min man! Brukar vara uppskattat : ) Slänger upp receptet senare..


PINK


Shoppat! Älskar dragkedjan i ryggen och den fina rosa färgen!

Finns på HM!

TAVLA!


TADA! Såhär blev resultatet : ) Vi firar ju 4 år imorgon, eller nja.. Vi firar väl inte imorgon med tanke på att jag jobbar. Med vår 4 års dag är imorgon och ville överraska Vlatko med något personligt. Men kunde ju inte hålla mig tills imorgon. Så idag snurrade jag på Ikea för att hitta en passande ram , visst blev det bra?


Älskar dessa personliga tavlor som Linda gör.  När vi får barn så kommer jag nog verkligen gå loss på alla "barntavlor" , helt fantastiska.

Gå in här för att kika <---

V


Äntligen hemma! Det blev ett hårt träningspass ikväll och jag är riktigt orolig för morgondagen. Hur man ska ta sig upp ur sängen, det är frågan. Men ska på't imorgon igen. Jag ska allt trolla fram ett par magmuskler till 2014 !

När jag kom hem idag så låg det ett paket i brevlådan, liten sneak a peak på vad det fanns i.

Ska överraska Vlatko när han kommer hem! Jag vet att han inte är här inne och snurrar så ofta, så därför vågar jag faktiskt visa er en bild : )

Svammel svamme, godnatt!

Now we talking ! Har varit ute och promene...

2011-11-20_15_12 (MMS)

Now we talking ! Har varit ute och promenerat varje dag sen Söndags ... 1.8 Mil avklarat än så länge denna veckan. Ikväll blir det MRL pass och imorgon träning på morgonen. Känner mig ganska nöjd med min insatts måste jag säga. Sådär, då var ni uppdaterade . : ) Kram !


Godmorgon ! Idag är det en betydligt pigga...

2011-11-22_09_15 (MMS)

Godmorgon ! Idag är det en betydligt piggare dag för mig. Så länge solen är uppe så är jag uppe! Vad gör ni idag? Lediga ? Jobbar? Vabbar ? Tell Me : ) Ha en trevlig Tisdag ! Kram.


D A R K


Vem har tagit min energi och strypt syretillförseln till hjärnan på mig? Gäääsp. Så fort mörkret faller på så tror min hjärna att det är dags att gå och lägga sig, blir inte många roliga timmar per dygn här inte. Jag har satt upp mig på två träningspass denna veckan, nu jäklar ska det bli en mage man kan stryka skjortor på. Höhö.

Nja, kanske inte. Nu checkar jag iallafall ut. Godnatt på er !

Efter en välbehövd powerwalk med Casper i ...

2011-11-20_15_12 (MMS)

Efter en välbehövd powerwalk med Casper i fontin så är jag och Vlatko påväg till kalas! Härlig Söndag. Synd att helgerna går så snabbt.. Tänk om veckorna gick lika fort! Kram!


Promenix med min stora kärlek!!

2011-11-20_13_00 (MMS)

Promenix med min stora kärlek!!