Torsdags-dejt!!❤️



 

Minisarna börjar ta plats! 



Heeeej! Idag bjuder jag på ett par suddiga mobilbilder, men bättre än inget? Efter en riktigt tuff natt, så har jag både känt mig och sett ut som sju svåra år idag. nu ligger jag nerbäddad och hoppas på en bättre natt inatt. 

Jag hade lovat Nilas en sushidejt idag, men när vi kom fram så vart de stängt :( så vi tog en middag på den lokala thai restaurangen istället. Jag tycker det är så kul att han älskar allt vad fisk och skaldjur heter och vill gärna uppmuntra detta med middagar, finsmakaren! Jag har ju massor med brorsbarn och det är så kul, härligt och givande att umgås med dem en och en ibland, och speciellt utan föräldrar.. Jag får veta en massa hemlisar och det är ingen som behöver låta mer än den andra för att få all min uppmärksamhet. Jag tog endast denna bild, sen la jag ifrån mig mobilen och umgicks med min fina brorsson. Det är helt underbart! 

❤️ 

NEWBIE ♥

 
Vi har inte köpt ett endaste plagg ännu, jag trodde att jag skulle gå banas så fort jag blev gravid.. Men nope, snarare tvärtom. Men nu har jag i alla fall gett mig ut på marknaden, och hur som helst så faller jag för de här naturfärgade plaggen, nästan alltid. Speciellt på newborns. Så fint! ♥
 
Dessa finns här <-- ♥
 

KÄRLEKSFYLLD ♥

 
Yum Yum! Bild lånad från We♥it
 
Jag har "klarat" mig ganska bra från cravings tycker jag, i början var jag väldigt sugen på t ex Ceasar Sallad och apelsiner.. Men det tror jag mer var ett sätt för kroppen att berätta för mig vad den faktiskt behövde? C-vitamin, protein och näringsrik sallad. Men nu är det annat, nu är det surt godis .. Vilket jag inte tror är ett initiativ från kroppen : ) Men nu har jag snurrat in helt på Sushi, och varför undrar jag? Jag avskyr ju fisk. Men jag sitter och dregglar av instagrambilder på färgglada sushibitar. Så imorgon ska jag ge mig på sushi med avokado tänkte jag, så kanske jag kan släppa detta sedan : )
 
Idag är jag en riktigt lycklig och känslofylld tjej, har varit på specialistmödravården för ett samtal. Och precis när jag ska gå så frågar hon.. "Vill du ta en titt innan du går..?" Åh ja, klart jag ville. Det var ju vad jag hade hoppats på. Allt gick väldigt fort, på ett par minuter.. Men jag hann se att de har vuxit rejält och barnmorskan sa att allt var som det ska. Åh vilken lättnad! : )  Jag känner så mycket kärlek för dessa små, redan.. Och de har inte ens kommit ut till världen ännu. Gud vad vi har längtat efter detta, i så många år! Och så två mirakel, det ÄR enormt.
 
 
 
 

Vecka 18 (17+5)

 

Hallå där, hälsar bananmagen! Idag tappade jag tålamodet totalt när jag skulle fota magen för vecka 18. De första 5 bilderna så drog jag in magen av gammal vana, och de andra blev mest suddiga. Men denna fick det bli : ) 

I Tisdags skickades en remiss till specialistmödravården på östra och i Fredags fick jag en kallelse, ska dit redan nu på Tisdag. Här snackar vi snabba puckar.. Och nästa vecka är det dags för rutinultraljudet. Jag har återigen lugnat mig gällande den paranoida biten, och vem vet.. Det kanske hjälpte att skriva av sig här lite, så kändes liksom allt plötsligt lite mer verkligt igen : ) Och era peppande och stöttande ord såklart. 

Vågar man hoppas på ett ultraljud på Tisdag eller är det mer ett läkarbesök tro? Någon mer erfarenhet? 

Trevlig Söndag! ❤️

LÖRDAG!

Bild från weheartit 


Hej Hallå!! Hur mår ni? Själv har jag precis vaknat ur en härlig tupplur. Drömmer mycket konstigt nowdays, framförallt läskiga drömmar. Men nu drömde jag att jag var på en strand, drack en färgglad drink och jag verkligen kände värmen på min hud när jag vaknade. Åh vad det hade suttit fint nu.. Lite relax och hakuna matata feeling

Idag har jag tagit en ordentlig promenad med Sara och Sally sååå mysigt, fastän jag är en rätt trött och kass vän just nu, så är det så himla roligt när vi får till det! Och en fikelifika blev det allt med : ) Glad tjej heeeela dagen har vi här. 

Idag är de take away som gäller, nu väntar kebabtallrik. Mums! 

Godmorgon ❤️

Godmorgon! Hur mår ni? Jag känner mig som ett ruttet äpple, nästintill noll timmars sömn. Men nu sitter jag här, med dagen första och enda kaffe : ) Försöker vakna till liv och göra mig redo gör ett arbetspass! 

Det känns som en ljummen dag, och humöret är på topp! Med gott humör kan man komma långt, trots trötthet! 

Önskar er en fin Torsdag! ❤️


LAUNDRY DAY

 
 
 
Hallå! Här är det allt annat än sol och vårkänslor..  regn och lite mer regn. varför inte spendera dagen med att tvätta, när man är ledig såhär mitt i veckan? 

Idag fick jag toppen besked från Sahlgrenska. Inga spår av cellförändringar och behöver inte ta några nya prover förän efter förlossningen. Sååå skönt! Det har gått och gnagt mig lite, att de skulle ha kommit tillbaka. Men operationen vart lyckad och antagligen bra att de tog bort en lite större del av livmodertappen ( än den del som vart förändrad ) Jag känner mig så otroligt lättad. Slut på all medicin, cellförändringar borta, tsh-värdet går åt rätt håll! Nu ska jag bara fokusera på två små minisar i magen ❤️


 

Vecka 18!

Provkör nya åket! : ) 

Idag går vi in i vecka 18! En milstolpe utan dess like om ni frågar mig, om man kan till och med säga att vi kommit halvvägs nu, med tanke på att tvillinggraviditeter nästan aldrig sträcker sig till 40 fulla veckor. Men man ska aldrig säga aldrig. 

Nu är jag påväg till en läkartid, sen väntar ett par timmars jobb! Hur ser eran dagsform ut? Hur mår ni? ❤️ 

AMALIA



Jag måste tipsa om min kollega & väns blogg. Om du är intresserad av mode såklart, för de är hon bäst på. Amalia är en tjej som ALLTID sprudlar och glädje och det är något hon visar i bloggen tycker jag. ♥
 
Så en feelgood & modeblogg kan man säga.. Enjoy! <--- 

Monday feeeling's .

 
  • Pasta med kräftstjärtar, citron + pepparrröra & massor med permesanost! MUMS!
     
    Idag är verkligen en märklig dag, jag har haft turen att slippa alla dessa humörsvägningar som man hör om vid en graviditet (i alla fall inte mer än vanligt) Men idag är jag väldigt nära till gråt mest hela tiden.. Det är som att det sitter en liten gubbe uppe på loftet och försöker få mig att tänka alla negativa tankar som finns. Jag är orolig, väldigt orolig.. Och är det bara naturligt eller är det något jag ska ta på allvar?
     
    Jag har suttit här och knappat in telefonnumret till mvc flera ggr, men känner mig samtidigt så otroligt löjlig, så att jag lägger på. Och vet att jag inte är redo för att bli avvisad.. som jag VET att jag kommer att bli. Och nu längtar jag inte längre till ultraljudet, eller jo.. blandade känslor. Är livrädd.
     
    Jag har varit cool-lugn gällande detta de senaste veckorna och blir så arg på mig själv för att jag börjar noja nu. Alla symptom är som vanligt egentligen.. Det är bara när jag går förbi en spegel och inser att magen bara blir mindre o mindre, och jag undrar hur två bebisar egentligen får plats där. Växer de som de ska, fastän jag går ner i vikt? .. Kan de inte bara ge mig en hållkäften-spark i revbenen så att de blir tyst på mig..?
     
     
    Nu behöver inte bry er om mitt svammel eller blir oroliga för mig, detta är nog något alla känner.. fastän jag väljer att skriva ner det istället för att berätta det, för det klarar inte mitt smink.
     
     
     
     
     
     
 

ELLOS ♥

Inspiration
 
 
 
 
Tycker att Ellos har fått in så hiiimla mycket vårfint!

Söndag ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej Söndag! Hade ni en fin Alla ♥ ans-dag igår? Våran chipsdejt blev av, och vi tittade på Melodifestivalen. Jag tycker personligen att det var rätt kasst igår, men Mariette var min favorit och gud så snygg hon är.
 
Idag har det verkligen inte varit någon slappesöndag hos oss.. Vi har städat, röjt, målat och tagit igen sådana småsaker som aldrig blir gjorda annars.  Illamåendet har börjat avta den senaste veckan (kommer väl en spya här och där, men inte alls som innan)  och dessa dagar när jag mått bra så har verkligen energin varit på topp. Det känns som att man har en del tid att ta igen om man säger så.. : )

Frusen, tankar, kärlen & mello


  

Hej från sängen! Efter en vääääldigt kall dag på jobbet har jag precis avnjutit ett varmt bad. Jag var så kall när jag kom hem.. Brrr! Men först blev jag överraskad med tulpaner och smörgåstårta, smörgåstårta är något av det godaste jag vet, och efter att ha varit sugen på det i flera veckor så vart jag lite extra lycklig och tacksam för att mitt sug har uppmärksammats och att det bjöds på en sådan här fin dag. Ikväll har vi bestämt oss för att ha en chips och dipp-dejt i soffan och antagligen kolla på Mello, helt lagom om du frågar mig! 

Jag tycker det är så vackert att vi sprider lite extra kärlek en sådan här dag, men jag kan inte låta bli att bli lite ledsen. Självklart ska kärleken firas varje dag, men som sagt jag blir både ledsen och tom när jag märker vilken stor grej det har blivit, och konsumtionen ska vi inte ens prata om. Jag, som har mitt på det torra.. Har en sambo, en fästman ..blir till och med lite stött när man går igenom instagram och Facebook-flöde idag, för det känns som någon jäkla tävling. Det är ju alltid någon som får finare, bättre och en pampigare alla hjärtans dag! Missförstå mig rätt, men jag tror att detta sårar rätt många, pojkvänn/flickvän/fru/man eller inte, alltid är någon liiite bättre. Och är du singel, då drar man kanske täcket över huvudet redan vid lunch tidigare idag, eller låter bli sociala medier helt. 

Kan vi inte fira kärleken utav att välja våra partners? Fira en valfri person istället, t ex en vän, en bror, en släkting? Uppvakta någon som kanske gjort de där lille extra för dig på senaste och visa din kärlek genom att ge oväntad choklad och blommor. Ens partner firar man ju redan så många dagar tillsammans med? Årsdagar, förlovningsdagar, första kyss-dagen.. Vad vet jag. 

Nästa år ska jag fira en vän! ❤️


Men nu ska jag bläddra igenom mama tidningen som jag fick i lådan igår!

Trevlig kväll! ❤️

DESIGN LETTERS ♥

 

                                                                            
 
 Dessa har jag spanat på länge nu och de går till önskelistan. Ett svartvitt kök hade varit fint med.. ♥
 
Dessa finns här <--

DOP + FYND + BIL ♥

 
 

Tro det eller ej, men kopparkorgen är ytterligare ett fynd från netto.
 
Hallå! Idag känner jag mig nästintill bakis, helt slut! Igår spenderade vi ganska många timmar i bilen då vi hittat en bil som vi varit väldigt intresserade utav. Och ett köp blev det allt, nu är damen här hemma väldans nöjd : ) ♥ ..Vit är den dessutom.
 
Nu tänkte jag spana runt lite på nätet efter något att ha på sig till dopet vi ska på i slutet av månaden!