Alltså, jag tråkar säkert ut er här med miljontals bilder! Men hur lyser det inte om detta par?
SÅ fina.
 
Jag är nyss hemkommen från en springrunda, vi sprang ner till glassbaren och köpte oss varsin glass och sen tiggde vi skjuts hem, haha. Men all träning räknas har jag hört någonstans. 
 
Vad gör ni ikväll? ♥

Familjefotografering




Från onsdagens fotografering! 

Hej! I Onsdags kan jag ha haft den roligaste fotograferingen någonsin, jag har fortfarande ont i hela ansiktet efter allt skratt! Galnaste familjen fick jag fotograferat och det blev allt från familjebilder till lite mer avklädda kärleksbilder i vattnet! Och att Camilla (som jag fotat tidigare) är gravid gör allt så vackert, för hon strålar verkligen! 

Nu väntar en relativ kort arbetsdag, sen ledig heeeeelg! Men mycket redigering dock : ) 


Jag önskar er en fin Fredag och en Fin helg! 

Strykjärn?



Godmorgon! Idag känner jag mig, och ser ut som ett utsketet päron. Jag vet inte hur många gånger jag har funderat på att köpa någon mirakelkräm som tar bort dessa påsar, sovränder och olika storlek på ögonen i timmar efter jag har vaknat! Funderar dock på kylklampar , då kanske jag vaknar till på samma gång. 

Men detta har ändå kommit med åldern de senaste året måste jag säga, har jag sovit dåligt eller en timma för lite, på en skrynklig kudde.. Ja då är det stämplat i ansiktet hela dagen! 


.. Och idag ska detta ansikte jobba i butik! Tjohooooo .. 





 
 
 
FRULLE! ♥
 
 

Livet ♥

 
 
 
Från gårdagens gravidfotografering, Malin! 
 
 
Hej! Alltså jag hade en sådan himla härlig ledig dag igår att jag nästan svävar på små rosa moln, och idag är jag liiite bitter över att jag ska jobba och att det är sååå fantastiskt väder ute. Jag åkte till Elnaz en sväng igår och hängde på deras terass, det urartade i vattenkrig och jag kan faktiskt inte svara på om det var vi vuxna eller lille Victoria som hade roligaste. Man torkade iaf på 1 minut : )
 
Hade en jätterolig fotografering med en sådan härlig människa, det är nog det bästa med fotograferingen.. Att man får träffa så härliga människor och får utbytt så mycket tankar och funderingar kring livet på samma gång.
 
Kvällen avslutades på bryggan vid älven tillsammans med Sara och Sally, en flaska vin och jordgubbar. 
 
 
Livet ♥
 
 
 

Dagens fotografering ♥

 
 
HEJ! Idag har jag fotograferat min vän som är gravid i vecka 22, mitt mål var romantiska och ljusa bilder i underkläder. Nästa gång jag ska fotografera henne är när jag kommit hem från Makedonien, och då lär magen ha vuxit en del.
 
 
Nu längtar jag efter en film, chips och soffan.. Men ska bara... ♥
 
 
 
 
 

SuperduperLördag! ♥

 
 
 
Hello! Igår begav vi oss till Pappa & Ewa som vi inte träffat sen i Oktober förra året, då de glassar till det med ett halvår i Spanien varje år. Igår kom vi iväg och det var så härligt att få träffa dem och spendera en hel dag där.
 
Konstigt nog så har vi alltid sådan tur med vädret när vi åker dit och  jag fick lurat ut Vlatko på fältet för lite fotografering ♥

Torsdag ❤️

   
 
 
 
Vilken härlig dag! Hann med en promenad imorse och ytterligare ett blodprov, det går på rutin nu..Jag hoppar upp i stolen, berättar min historia för de härliga sjuksköterskorna på vårdcentralen, historia går på auto, det är som att någon trycker på play och så är jag igång med babblandet.
 
Parabolantennerna viks ut och de sköterskor som egentligen håller på med annat vill också höra, när jag hoppar ner från stolen har jag sagt mitt, blodprov är taget .. Får en klapp på axeln, en rejäl handskakning med lyckönskningar och jag fick prata av mig under två minuter med folk som förstår samma medicinska begrepp som mig och som heller inte alltid är så nöjda med svenska sjukvården. 
 
 
Nu ska jag jobba och fram tills 20. Njut i solen åt mig fina ni ❤️

FOTOGRAFERING ♥

 
 
Tack fina Cornelia för hjälpen med både logga och marketing board! ❤️ 
 
Jag befinner mig i Göteborgsområdet och Kungälv. Gör hembesök och utomhusfotografering! 
 
 
 
 
Denna vecka har jag gravidfotograferingar och syskonfotografering inbokat, så kul! Allt är en utmaning! 
 
Maila mig för mer info! 
 
 
Vill du också ha hjälp med bloggdesign , logo eller annat så hittar du Cornelia här! ❤️ 
http://www.thingsyouremember.blogg.se

Cellförändringar & Ivf!

 
Hello! Är tillbaka på jobbet sedan en vecka tillbaka, det känns bra men jag lyssnar på min kropp och varningssignalerna. 
 
Ca 44 dagar kvar tills vi åker, på Fredag börjar jag med tabletter och sedan sprutor som vi lyckats få tag i härifrån, allt sådant har klaffat så jäkla bra och allt är tack vare våra hjältar, jag kommer aldrig kunna sätta ord på hur tacksam jag är för all hjälp vi får från Tina och Bobi! 
 
Men såklart är det motgångar med, fick svar från cellprovet vilket visade grava cellförändringar och fick i förra veckan göra ett nytt test och det var fruktansvärt, och då har jag ändå genomgått ett par undersökningar/operationer under åren, men tror inte allt gick rätt till så ska inte skrämma upp någon. Detta provsvar verkar vi inte få förän vi har åkt, så mitt mission nu är att ringa varje dag och tjata. För tydligen har detta provsvar en avgörande roll för om det blir Ivf eller inte. Att det inte bara kan vara enkelt någon gång är lite komiskt! Men vi tar en dag i taget och jag ställer in mig på ivf hur som helst, något annat har jag inte tid att tänka på! 
 
 
Nu önskar jag er en fantastisk Onsdag! Tack för alla fina ord som trillar in, och all pepp från er som är i liknande situationer! Jag visste att min öppenhet någon dag skulle hjälpa någon annan : )
 
 
Kram! 

 

.. More ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens gravidfotografering ♥

 
 
 
HEJ! Jag är så nöjd över dagens fotografering. Så himla kul! Synd att det började ösregna efter si sådär 10 minuter, men hann knäppa ett par bilder iallafall : ) Det lyser verkligen om gravida kvinnor.
 
 
♥ 
 

Pinterest & Gravidfotografering

 
Har en gravidfotografering bokad på Torsdag och jag är spänd, jag har en vision. Hade tänkt beställa en blomkrans men så sprang jag på denna fina, som man dessutom kan använda fler gånger, super !
 
Men vädret verkar inte vilja vara på min sida denna vecka, så vi får helt enkelt se hur det blir med denna vision jag har, då det handlar om en utomhusfotografering! ♥ 
 
Men nu suger jag åt mig inspiration på pinterest, beroendeframkallande. 
 
 
 
 

Livskvalité ♥

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hej vänner! Idag lever jag på ett lyckorus av olika anledningar, en utav dem är ett beslut och ett agerande som min kropp och själ kommer att må bra utav och jag bestämde mig för att lyssna på mig själv.
 
Ett annat är att jag längtar väääldigt mycket nu tills vi reser till Makedonien. I helgen umgicks vi med Vlatkos Faster och hennes man som är här för första gången från Makedonien och trots att vi inte kan kommunicera så gör deras närvaro, livsanda och skratt mig på så bra humör.
 
 
Förra året när vi skulle åka hem ( vi bilar, och då vill man ju oftast bara hem på direkten ) så blev det av vi sov i bilen på en parkeringsplats, inte alls planerat .. vi rulla ner sätet och sov i bilen under natten och det var så häftigt. Jag har märkt att jag gillar att få bekräftat att jag lever, och just då stanna upp och bara njuta över de saker som kanske är vardag för andra, men att vi gjorde den resan.. Att jag sprang runt i Tyskland och letade hotell mitt i natten, att vi fick punktering på Autobahn, att Vlatko opererade sig utan planering, att jag stannade upp vid olika tillfällen och sa " Detta ska jag minnas, detta ska jag leva på..Livet är värt mer"  Det är så jäkla häftigt! Jag önskar att ni hade varit en fluga på väggen under hela resan för de går ju inte ens att berätta allting såhär. Jag funderar på att blogga flitigare under sommarens resa, för det är väldigt kul att gå tillbaka och läsa : )