Vanor och ovanor!

 
De dagar jag inte är en fenomenal hemmafru, ambitiös på jobbet, världens bästa vän som har tid för precis alla hela tiden.. Så drabbas jag av svackor och perioder då mina dåliga vanor tar över, och idag har vi ett sådant typiskt exempel; Hemkommen från arbetet ca 2 timmar efter jag egentligen slutat, ögonen går i kors. Jag funderar på att ta en liten nap innan jag ska sätta igång med lite viktiga saker som behövs vara gjorda senast typ igår. Men istället för att ta tag i detta "viktiga" eller ta en nap så sätter jag igång med ALLT annat för att inte göra det jag egentligen borde, och såhär är det ofta.. Så jag tvättar två maskiner tvätt, brassar ihop lite champinjonsoppa, diskar, duschar, städar lite till, bakar scones..Fikar en stund framför tvn, hänger med telefonen i örat i ca en timma, ringer till Spanien för att se hur Pappa har det. 
 
Men såhär duktig är jag ju aldrig annars? Bra med deadlines kanske. Beror på hur man ser det : )
 
NU ska jag ta tag i saker och ting, sen är det natten för mig. Godnatt ♥
 

Måndag ♥

 
Godmorgon! Snabbkaffe var det här och klockan är ca 06. Jag har en mardröms vecka framför mig, om man ska överdriva lite? Inventering står på schemat, och att vara i gång vid 06 kommer vara sovmorgon jämfört med de andra dagarna. 
 
Okej, nu kör vi! Hej Måndag ♥
 

Kalasfotografering ♥

 
 
Idag tog jag mig an nya utmaningar, har fotat ett 1-års kalas. Väldigt spännande då det inte är en riggad plats man fotar i utan det är spontana bilder som ska tas, de är ju de allra finaste bilderna man kan ta men även de svåraste, alltså att få de där riktiga skratten och lyckan på bild, och kunna föreviga detta 1-årskalas med bilder. Ingen press allt, icke då! : )
 

Dagen efter

 
 
oh my gad. Såhär ser jag inte ut idag, och jag har insett varför vi aldrig är ute nowdayz. Jo för att man mår som en överkörd råtta dagen efter. Men hade sååååå kul, så det får det väl vara värt. Vi har ställt in alla planer för idag och har precis beställt käk på onlinepizza.  ♥
 
Jag fick tummen ur häromdagen, varit så trött på mitt hår på senaste så det blev till att färgas brunt : ) Lite förändring är alltid kul. 
 

Photo Ludvig II ♥

 
 
 
 
 
 
 

Torsdag

 
 
Här sitter jag innan jobbet, försöker komma ikapp med lite bilder. 
 
Jag är så taggad inför en ledig helg, på Lördag blir det fääääst och det ska bli så kul. Känns som att det var flera år sedan jag och Vlatko var ute tillsammans. Det var vi liksom alltid förr :)
 
Nu ska jag hänga lite tvätt innan jag beger mig! ♥
 
 
 
 
 
 

Photo Ludvig ♥

 
 
 
 
Här har vi lille Ludvig, för andra ggr på några månader, senast jag fotade honom var han bara ett par dagar och idag värsta stora killen, och riktigt duktig framför kameran dessutom ♥
 
Så nu vet ni var jag håller hus!
 
 
 
 
 

SOL ♥

 
SOL! Man kan ju inte låta bli att bli lycklig av solen som tittat fram denna förmiddag. Och det är rätt skönt i luften dessutom. Jag satte mig en stund på framsidan förut och smed planer för hur jag vill att det ska se ut till våren, i och med den nya fasaden så ska det bli så kul att få "börja om" 
 
Idag är det skinnjacka och converse till jobbet, det kan vara så att jag ångrar detta beslut vid 21 ikväll när jag är påväg hem.. haha.
 
Ha en fin Måndag.
 

Photo .

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tack ♥

 
 
 
 
 
När jag kom hem från jobbet ikväll, stod detta fantastiska betongfat och väntade på mig. Och jag är kär, det är nu placerat på vardagsrumsbordet och känner redan att jag vill ha fler, detta passar jättefint till våra blåvita tallrikar ♥
 
Tack Nina m.familj : )
 

Frulle ♥

 
 
 Godmoooorgon! Just nu är jag sämst på att få i mig frukost på morgonen, men det går i perioder för mig. Idag blev det en smoothie påvägen till jobbet. Frukt som blev över från igår. Helst utav allt hade jag levt på varma mackor eller baguetter med brie och salami men då är risken stor att jag skulle se ut som en club sandwich vid beach 2014. 

Nu är det dags för Söndagsjobb! 

Later. 

Chooooklad ♥

 
 
 
 
Matkoma (!) Vlatko har länge pratat om att vi ska köpa en chokladfontän, då vi båda älskaaar choklad. Och idag när jag kom hem stod den där : ) Och åh så gott det var med en massa frukt till. Nästa gång blir det dock mörkare och "nyttigare" choklad.
 
Har ni kollat på mello? Jag tyckte det var lite konstigt att Shirley inte gick vidare. Och Dr. Alban.. Åh Dr.Alban ♥
 
Stabilt .
 

Photo ♥

 
 
 Godmorgon! Jag är förälskad i denna lilltjejens ögon och då kan jag inte ens föreställa mig hur föräldrarna känner! 

Idag har jag en låååång dag framför mig, inte supertaggad på jobb . Men det har jag tänkt att vända på, ska ändra inställning till denna dagen och bli supertaggad! Behöver nog mitt morgonkaffe först dock.. : ) 

Nu är det dags att ge sig av! Ha en fin Lördag ❤️

Syskonfotografering ♥

 
 
 
 
Vilken fin start jag fick på alla ♥ dag. 
 
Har fotat dessa sötnosar idag och hängt med deras härliga föräldrar.. Jag är väldigt nöjd över resultatet men det var inte så svårt med så charmiga kids.
 
Nu väntar jag på som BARA ska kolla klart på hockeyn innan vi ska iväg.
 
Ha en fortsatt fin dag! 
 
 
 
 

Makedonien 2013 ♥

D
 
 
 
 
Jag, något taggad . På färjan från Helsingborg - Helsingör


Efter första dagen i bil , checkade vi in på hotell i tyskland. Jag körde bil för första gången på Autobahn och sov skönt den natten, vi käkade hotellfrulle innan vi rullade vidare.
 
 
I Tyskland , däcket pajade på motorvägen. Det var en upplevelse kan jag lova. Tyskar kan verkligen iiiinte engelska. Men ett par timmar senare rullade vi iväg igen.. Med nytt däck. 

 
Vackra Österrike , kunde inte få en bild på hur vackert det faktiskt var. 
 
 
Något trötta checkade vi in på ett jättefint hotell i Slovenien, vi tog ett glas vin på uteserveringen och blev sådär mysiga som man kan bli efter endast ett glas vin när man fått för lite sömn. Och oj vad spända vi var inför vår resa. 
 
 
 Oväder i Serbien , galet hur det regnade! 
 
 Här hoppar det lite i bilder, här har vi varit i Makedonien i ett par veckor och ger oss ut på roadtrip. 
 
Vlatko träffar sin farbror efter 13 år och jag drack för mycket öl. 

 


 
 Åh så gott! Som ni ser på följande bilder så gick jag upp ett par kilo under denna resa. 
 
 
 
Mer glass!!! 
 
 
 
Vad passade bättre denna resa än att köpa nya ringar och få en nystart. 
 
 
 
 
 
Hos tandläkaren haha! Satte in ett tandsmycke : )
 
 
På roadtrip hos vlatkos faster, ser ni utsikten? Helt fantastisk. Här stannade vi en natt, grillade.. Såg skorpioner och dagen efter badade vi i det fantastiska vatten ni ser bakom. 
 
 
Vi varvade dagarna med läkarbesök och här är mina röntgen bilder, jag hade velat visa er bilder på sjukhuset och "visa" er hur proffsiga de var men det var inget som jag tänkte på där..

 
En heldag, vi vuxna .. Vi tog liften upp och njöt av utsikten över hela skopje! 

Vårat husdjur 
 
Min kämpe före sin operation, en väldigt oväntad operation som gick väldigt bra. 
 
Selfie från vlatkos sjukhusrum , egen tandborste och fin dusch. Inte riktigt som här hemma..
 
 
 Tillbaka till roadtripen, grillade på kvällen och det var fortfarande varmt ute. 


 
Det känns som att jag glömt berätta och visa så mycket från Makedonien, allt från vår resa dit och hur vi hade det där. Ovan är usla mobilbilder, men det spelar ingen roll för det är budskapet som ska nå fram. Vi hade lätt världens bästa sommar och vi blev testade som par på alla sätt och vis. Vi slog inte ihjäl varandra efter tre dagar i en bil, då borde vi väl klara allt?
 
Vlatko opererade sig för första gången i sitt liv, i ett annat land. Jag fick besked och fick veta vad det var för "fel" på mig. Men det var inte allt, vi hade så jäkla roligt mellan sjukhusbesöken att det verkligen inte gjorde något att ta något sådant allvarligt på semestern. 
 
Jag saknar den känslan jag hade där, som jag fick efter ett par veckor. Lugn i hjärta och själ. ♥
 
Om allt går som det ska så åker vi denna sommaren med, fast med syftet IVF. Vi får se ifall jag behöver göra ett återbesök efter min operation innan vi sätter igång, i såfall flyger jag ner innan. 
 
Det känns så naturligt och självklart att vi ska göra ivf där, har inte ens funderat på om vi ska fortsätta i Sverige, för de har verkligen ingenting att komma med när det gäller läkarvård inom detta. Så besviken..
 
Ett år sedan sista IVF nu, tiden går fort.. när man har roligt?